Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Olyan feladatoknál
Ird legyszi a konkret pelda alkalmazast. Ha nincs, akkor nincs. Amugy azt nem tudom hogy gondoltad, hogy diszkret gpu onmagaban. Bar ha a proci onmagaban reszt nezzuk azon is az latszik, hogy meg mindig nem erted, hogy az apu-nak egy diszkret vga + cpu parost kene lenyomnia ahhoz, hogy kideruljon, van elonye az elmeletben gyorsabb kommunikacionak.
Nyilván nem ez volt a lényeg...
Hanem mi? Az integraltsag elonyet akarod bizonyitani meg mindig. Nyilvan akkor olyan rendszerhez kell hasonlitani, ami hasonlo tulajdonsagu, csak nem integralt. Tehat ha az apu-s rendszerben 2 gpu van, akkor a nem apu-s rendszerben is 2 kell legyen, kulonben semmi ertelme az osszehasonlitasnak.
Már többször is meghatároztam, milyen esetekben tud döntő tényező lenni és példát is írtam.
Hol a pelda, melyik program, mik az eredmenyek?
Már ha a 348,4 és 356 közötti 7,5 GFLOPS neked semmi...
Amugy a cpu magaban 21.6 MPix/s-et tudott, de ebbol csak 7.6 maradt meg... Nekem ugy tunik gatoltak egymast, de akkor magyarazd meg, ha nem.
1. Szerintem mosd ki a szemed, mert belement valami...
Gondolom mindjart jon a hulyezes is...
2. Miből gondolod, hogy ebben a tesztben olyan feladat van, aminél kulcsfontosságú a kettő közötti kommunikáció?
Nem gondolom ezt, ha nem csak irnal, latnad, hogy ez a kozos memoria bottleneck tema, ami az integraltsag hatranya.
3. A Llano csak az első lépés ebben az irányban, de te az egész APU koncepció létjogosultságát kérdőjelezted meg.
Ez megint kepzelges, azt kerdojelezem meg, hogy a llano-ban az integraltsag gyakorlati teljesitmeny elonnyel jar a gyorsabb cpu-gpu kommunikacio okan, azt, hogy eddig nem lehetett heterogen programot irni, most meg lehet, ellenben allitom, hogy az integraltsag hatranya pl. a kozos memoriarendszeren valo osztozas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fujifilm X
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Windows 10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest