- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Mint később írtam nálam pont fordítva volt, gigák nem voltak valami jók nálam, pedig nem is egyet használtam. Alapjáraton a legnagyobb bajom az volt, hogy nem lehetett egyikben sem tuningolni. Valamint drágább lapon is a chipset hűtő olyan olcsó módon volt felhelyezve, hogy az valami rettenet.
-
BlackSoft
addikt
Nekem a mostani a második ASUS lapom, az első 10 évig ment, ez nem tudom meddig lesz, de szerintem előbb eladom, mielőtt kinyiffan. Na de nem azt akartam mondani, hogy only asus, hanem, hogy van sokkal jobb lap gyártó is, mondjuk msi vagy asrock.
Elég sok giga lapom volt, és a tuning rendesen egyikben sem ment, és erről sok panaszt hallottam már drága, csúcslapok kategóriájában is. -
BlackSoft
addikt
Hát gigát már pedig nem fogok venni többet az biztos, és szerintem sokan mások sem
Ez kicsit olyan, mint az AMD. Van, de kell a fenének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat még túl is szárnyalhatja az idei évre jelzett növekedését.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest