- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mistake767
csendes tag
Kinek a pap, kinek a papné.
Nekem a lánya:Deluxe kategóriás MSI lapomat 2x kellett cserélni, mert garanciaidőn belül meghalt,
Öcsém Asus lapja szintén nem bírta 1 évnél tovább,
Asrock lapot 3x küldtem vissza futárral, mire olyat küldtek, ami nem kékhalálozott el windows telepítés alatt.Azóta csak Gigabyte. Többet is összeszereltem saját és ismerősök részére és napi 10-12 óra üzem mellett is működik még mindegyik.
A sajátom kb 1,5 éves és passziv üzemben használom (értsd: I5 dolgozik benne, de mivel a gépben nincs mozgó alkatrész elég mostoha hőmérsékleti viszonyok érik a lapot és mégis birja).Mégse szidom se Asust, se MSI-t, de örülök, hogy az eladások alapján egyenlítődik a piac.
(az csak nekünk jó, ha verseny van és tudunk miből választani.) -
.mf
veterán
Köszönjük Emese, hoztad a szokásos szintedet.
Nekem meg eddig Giga lapokkal volt jó tapasztalatom (többet szereltem össze, egyet saját magam használtam -- méghozzá az akkoriban egyik legolcsóbb szériájukból, a rejtett bios-beállításokra vonatkozó kérdésemre a support 1-2 napon belül válaszolt; bírta a tuningot is, vízhűtött proci ment benne +30%-on évekig, és még most is működik a húgomnál), ellenben Asussal rosszak (ebből is többet szereltem össze, több elég fícsörhiányos volt -- ventivezérlés nem működött, support sosem válaszolt az emailre; s az, ami nekem volt, az is elég korlátozott volt). Mégse teszek ilyen általánosításokat.
Rá is fért az Asusra, nagyon elszálltak áraikkal, s hiába voltak a közép-felső és felső-kat. lapjaik jók (ámbár drágák), de az ezeknél alacsonyabb lapok fícsörökben kevesebbet tudtak a hasonló árazású lapoknál, s minőségre sem voltak jobbak. Kína árérzékeny piac, ott ilyen magas árazással nem lehet tarolni.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
sad_Vamp
őstag
-
atti_2010
nagyúr
Ez kicsit olyan, mint az AMD. Van, de kell a fenének.
Ezt azért jó lenne törölni, egyrészt hülyeség másrészt még vita kerekedik belőle.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest