- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Tankos5672 #42 üzenetére
Én örülnék neki Athlon plutó nevű kártyás szörnnyel kezdtem (Bacis mester irt is róla egy esszét milyen volt : [link] .
Utána lett 800-as duronom persze 1ghz-en ment simán.
Majd lecseréltem egy 1333-as athlon Thunderbird-re.
Amit egy athlon xp 1500+ Palomino magos szörnyre cseréltem.
Majd ezt cseréltem le egy 2000+ os Thoroughbred a magos szörnyre. Jött a b változat vettem azt 2200+ osba, jóval kevésbé melegedett.
Majd vettem helyette egy 2500+ os Barton magos procit amit 3200+ on hajtottam
Majd lecseréltem az egész miskulanciát egy athlon 64 3000+-ra később meg 3500+-ra /s754/
Bejöttek a két magos cpu-k vettem egy athlon x2 3800+ ez még 939-es volt Toledo magos, gyenge lapcsere persze.
Majd jött az am2 vettem egy athlon x2 4400+ windsor magos am2-es cpu-t meg alaplapot.
Majd jött a Brisbane magos x2 5000+.
Utána lapcsere k10 am2+ 7750+ black edition
Majd athlon2 x2 250 lapcsere nem kellett maradt a ddr2 .
Majd athlon2 x2 270 lapcsere ddr3.
Azután x2 270 becseréltem egy athlon2 x3 450-re nem ment a magosítás 460-ra ráfizettem 2 ezret ment 4 maggal. ez lett a másod gépem.fm1 meg fm2 athlon2-k maradtak ki egyedül.
Csak ennyi történt nálam athlon ügybe az elfújta a szél regény semmi hozzá képest...
A show-nak folytatódnia kell jöhet az AthlonIII -
djculture
félisten
Mivan ? Minden am3-as athlon2 kompatibilis az am2+ alaplapokkal mivel van benne ddr2 vezérlő.
Nekem is először a athlon2 x2 250 egy am2+ lapba volt ddr2 rammal. Egy 5400+ os sima athlon x2-t cseréltem ki rá. Am2 és pluszos lapokból is volt nem egy ami támogatta csak a gyártókon múlott.
Az am3+ procikba (fx) nincs már csak ddr3 vezérlő szerintem azzal kevered. -
djculture
félisten
válasz
Silentfrog #25 üzenetére
Hát ja, ami biztos hogy ezek az athlon 2 cuccosok még mindig egész jól állják a sarat. Méltóak a régi athlon xp sorozathoz
-
djculture
félisten
válasz
Silentfrog #23 üzenetére
Ja ennyiért már tényleg hülyeség
egy am3+ asrock lap 11k + x2 270 12k és kingmax ddr3 2gb 3 ezer, 26k és a régi gépből a táp és vinyó (ide is van a lapon ) átmegy vga van a lapon hd3000. Kész a komplett gép
Valakinek van egy gyenge 1 magos régi gépe amibe még tűrhető állapotú a vinyó meg a táp akkor 26k-ból alkothat egy másik sokkal modernebb gépet. Én jó pár havernak épitettem már át a gépét mostanában.
Bár fm1 móka se rossz ott még egy fokkal erősebb a vga, lap hasonló áron megy csak ami gáz ha régi ide vinyó van. Mert azokon a lapokon már nincs ide, már pedig régi gépekbe az van.
-
djculture
félisten
válasz
Silentfrog #20 üzenetére
Ja ilyen de hát ez semmire se volt jó már 1-2 éve se max nézegetni
-
djculture
félisten
válasz
Silentfrog #17 üzenetére
Hát alapkategóriás G31M s775 lapot mondjuk még mindig lehet kapni újonnan de a procit már kb 1.5 éve nem.
Pedig még procira is lenne igény, amit egyedül belehet szerezni a xeon L3110 az érdekes még mindig gyártják.
szerk: Nem tudom egy fél éve végignéztünk mindent mert kellett volna de sehol se volt már csak egymagos celeron. -
djculture
félisten
válasz
Silentfrog #15 üzenetére
Mert mondjuk nem akar újat venni mindenből meg szerelgetni... Így leszedi a hűtőt kiveszi a procit másikat berak és van neki alaphangon kétszeres teljesítménye. Még mindig keresett procik azok is.
-
djculture
félisten
Az nb-t meg 110 felett a ht-t is vissza kell osztani akkor nem lesz gond. Mondjuk legjobb ha nem húzgál az ember hanem megveszi a legnagyobb órajelű példányt és annyi. Én is azért vettem az x2 270-et. De itt az utódja ha jó áron lesz fel lehet jó pár gépet vele fejleszteni.
-
djculture
félisten
Milyen procid van most? Én a másodgépemben x2 270-et hajtottam (amíg ki nem cseréltem egy x3 460-ra ami megy 4 maggal gond nélkül) brutálisan bírta az is a tuningot alul feszelést is. Csak c3 rev eleve nem melegedett annyira mint a c2-es x2 250 elődje pedig az csak 3 gigán jár.
-
djculture
félisten
Ja valamelyik nap szörföltem a neten és szembejött ez a x2 280 proci és hogy nemsokára megjelenik a boltokban, azt hittem valami időparadoxonba kerültem
Ezek szerint csak fogynak még a sima am3 athlon2 procik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD az árcsökkentés mellett egy új termékkel nosztalgiázik.
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest