- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Egyébként nekem azért gyanús ez a kép: a legtöbb devbox az ugyan ronda, de látszik, hogy azért ilyen, mert amolyan kisipari tákolmány, amit a tényleges tömeggyártás beindítása előtt raktak össze. Ehhez képest itt ez az állítólagos PS5 devbox egy halál bonyolultan gyártható dobozban van.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #75 üzenetére
Ez tényleg tetszik
-
GodGamer5
addikt
válasz
Sirandrish #47 üzenetére
Ja bocs, közben leesett, hogy a Saturnra gondoltam, az volt túlárazva (400usd).
Be is bukott.
-
Bird
addikt
Szegénykém jelen formájában elég tréül néz ki...
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #66 üzenetére
Egyesek szerint az a kiömlő, ami tökéletes lehet pl. hajszárításhoz.
-
l.skywalker
titán
Amúgy én látok logikát ebben a felső V alakú betüremkedésben, mert akár fedett helyre rakva is lesz egy kicsit "nyitottabb" beömlő. Tény, hogy elég szokatlan alak, de ha teszi a dolgát, akkor jóvanazúgy
-
dabadab
titán
Ez a negyvenpár játék a DC-felhozatal kevesebb, mint 10%-a
Egyébként jól látszik, hogy komolyabb játékoknál csak akkor használták, ha PC-ről portoltak és olcsón akarták megúszni a dolgot, mert amúgy a WinCE környezet nem hozta azt a teljesítményt, amit a natív SDK-val ki lehetett préselni a DC-ből. -
Moby
veterán
Hát én nagyon sokszor láttam a winCE logót az tutter, de nem voltam rest, kerestem listát hány játék használta. Hát izé...
Nem véletlenül láttam sokszor.
/a közös pont pedig inkább a DX-re vonatkozott, nem a kernelre. XClassicra fejlesztettem én is, még az eredeti XBMC korszakában, amikor még Frodóék vitték a fejlesztést (hálózati protoklienseket írtam nekik, az akkor changelogokban megtalálni a nickemet is).
-
dabadab
titán
"Volt egy közös pont: az oprendszer. A DC-ben WIN ce futott"
Nem, nem futott rajta, vagy legalábbis nem úgy.
A MS csinált egy dreamcastes fejlesztői környezetet, amiben Windows CE + DirectX alapon lehetett játékot fejleszteni Dreamcastre és ez úgy működött, hogy az így készült játékok esetén a lemezen ott volt a WinCE is és azt is betöltötte a DC.
Egyébként ez nem volt nagyon népszerű megoldás, a legtöbben a Sega saját fejlesztői cuccát használták, ami nem Win CE alapú volt.
(És a Win CE meg a Win NT (meg a Win 9x, mint harmadik) három, egymástól teljesen különálló OS volt, teljesen különböző fejlesztőkkel, kódbázissal, miegyébbel) -
Moby
veterán
válasz
Sirandrish #59 üzenetére
Meg a kontroller is olyan, hogy a dögnagy duke kontrollerrel csak az első időszakban adta az ms, mire hozzánk eljutott a konzol hivatalosan (pedig abban az időben itt gyártották a legtöbbet MO-n a flextronicsnál) már a kisebb S kontrollerrel csomagolták. A legnagyobb eltoszásuk az volt, hogy a böszme nagy dukeok nagyrészét pont japánba szállították
-
lmno
őstag
Felőlem lehet 200k, csak akkor tegyenek bele egy (minimum) 1 TB-os SSD-t.
-
Moby
veterán
válasz
Sirandrish #57 üzenetére
De messze nem annyira, mint az xbox. A DC-m sajnos sok éve elhalálozott, de egy működö xclassicom van a mai napig.
Volt egy közös pont: az oprendszer. A DC-ben WIN ce futott, directx-l -
dabadab
titán
Nekem még mindig van
De nem tűnt eddig fel, hogy az ODD fedele a tetején lenne vagy ott lenne a felső oldalán a két szélen egy-egy gomb.
A fat PS2 meg az Xbox is alapvetően egy hasáb, aminek az elején van az ODD nyílása. Persze, a PS2 alján van egy kis slankítás meg részletek különböznek, de az alapvető kinézete (meg a mérete) inkább ahhoz van közelebb, nem a DC-hez. -
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #54 üzenetére
Volt FAT meg Slim is. Mikor elöször láttam DC-t akkor az Xbox jutott az eszembe és nem a PS2. A classic controllere is a DC controllernek a kinézetét màsolta. Jò otromba volt.
-
dabadab
titán
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #47 üzenetére
Amit az MS megvéve megalkotta a Dreamcast 2-t a.k.a. Xbox.
-
GodGamer5
addikt
válasz
Sirandrish #45 üzenetére
Most nincs kedvem utána nyomozni, de azt tudom, hogy a Dreamcast az ára miatt is nagy bukta lett és ha van egy kis eszük, akkor nem lépnek erre az útra a ps5-tel.
-
GodGamer5
addikt
válasz
hombre[EU] #40 üzenetére
Majd jön a dynamic resolutiot scaling, aztán mehet 720p-ről a felskálázás 8k/60fps-re.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #40 üzenetére
Nekem 1080p@60 meg 4k@60-nàl nem kell több. Ezt csak hozza a nextgen. Ha nem, az elég gàz lesz.
-
30z.Samu
titán
válasz
hombre[EU] #40 üzenetére
Ha meglesz a 4K@60FPS a kövi konzolnál stabilan én már elégedett leszek.
-
hombre[EU]
veterán
Belenéztem én is, de figyelembe kell venni,hogy azok mind több éves játékok (motorok) amelyek jövōre a múlté lesznek. Biztos vagyok benne,hogy a következō R* játék (gta6) úgy megfekteti a konzolokat,hogy örülünk majd a stabil 30frame-nek
Ez a 120frame meg hasonló marketing duma gyorsan megdōl (mennyi one X játék tudja a 4K@60-at az elmúlt 2 évben megjelent összes közül? 5%-a?),mert a fejlesztōk prioritása a grafika,játékmechanika és csak nagyon ritkán az fps (multiplayer,shooter,sport stb) -
Wesder
titán
válasz
dreampage #33 üzenetére
Ahogy a többiek írtàk inkàbb nagyon jòl titkoljàk. Én bízom benne hogy összeszedik magukat.
Most làttam DF videòt, ahogy Nextgen teljesítményű PC-vel vetették össze a mostani X/Pro pàrost. Végre normàlis generàciòs ugràs lesz. A 360/PS3 utàn egy X/Pro kellett volna, ami nyílvàn akkor nem volt kivitelezhető. -
-
hombre[EU]
veterán
Úgy látszik a 2ghz-es gpu órajel nem volt kamu
Okosabb lenne kevesebb cu-t magas órajelen futtatni, többet spórolsz a chipen,mint amennyivel drágább egy jobb hūtést kialakítanidreampage Létezik csak az MS nem akarja megmutatni
(ezek félhivatalos leakek)
Valamiért még nem akarják elindítani a hype-ot. Szerintem jól is teszik,hogy csendben munkálkodnak és remélhetōleg a tettek(termékek/softwarek) beszélnek helyettük. Eleget járt Phil szája az elmúlt években ( #biggest e3 ever,etc ) -
dreampage
aktív tag
Szerintem sokkal érdekesebb információ, hogy Project Scarlett-ből még devkit sem létezik, pedig egyszerre akarna megjelenni a PS5-tel.
-
GodGamer5
addikt
200k-nál nem lehet több, mert rájuk rohad. A Dreamcast is megszívta anno... Mondjuk ennyiért sokaknál,-köztük nálam is marad a gamer pc...
-
twollah1976
őstag
Nekem tetszik.
-
Tőlem a végleges verzió is nézhetne így ki, ha megfelelően halk és hűvös ezzel a kialakítással.
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #25 üzenetére
550
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #19 üzenetére
Nekem sem jönne rosszul.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
Olyan sok lehetőség nincs. Vagy 499 vagy 599.
-
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #17 üzenetére
Lesz annyi az €???
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sirandrish #11 üzenetére
Ha már ez szóba jött
Kis pletyka.
Ismét kiszivároghatott a PlayStation 5 ára ??? -
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
[link]
Vicceltem, 399€ -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
De hát ez nem kaka, ez V-alak.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
Ne legyen 200k....
-
-
penge111
addikt
Akár így is nézhetne ki, mondjuk ez a formavilág erős utalás lenne a PS5-re, a római 5-ös (V) forma miatt.
-
30z.Samu
titán
válasz
Juhaszatti #3 üzenetére
Tisztában vagyunk vele, csak kifejtettem a véleményem. Tőlem aztán kinézhet így is.
-
Juhaszatti
addikt
Srácok, ez devkit. Ha ez tényleg így néz ki, a boltokba szánt verzió nagy valószínűséggel akkor sem így fog.
-
30z.Samu
titán
Őszintén? Tőlem aztán így is kinézhet, ha a motorháztető alatt egy méregzsák dübörög. A TV-t nézem játék közben, nem a konzolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest