- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
- Computex 2025: FSP házak, nem csupán gamereknek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
gótik
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Azért az Oblivionnak valójában semmi köze nincsen a Dark Messiah-hoz.
Az előbbi egy effektíve sandbox kvázi-rpg, a másik meg egy szimpla lineáris FPS fantasy fegyverekkel plusz pár varázslattal.
-
errorcode06
őstag
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
meglesem
-
Sirandrish
legenda
válasz
errorcode06 #11 üzenetére
Hát az Oblivion nem éppen új játék de stilusát tekintve pont olyan mint a Dark M. csak éppen sokkal jobb...állítólag mert én egyikkel sem játszottam..de nézz meg róla 1-2 vidit aztán döntsd el
-
LackoMester
addikt
Nemtudom mi van mostanában, majd minden stúdió komolynak látszó bejelentéssel próbálja felhívni magára a figyelmet. Sajnos a bejelentések mögött általában, nagy semmi van.
-
errorcode06
őstag
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Nem tudom pontosan, de ez valami új játék volt, valamikor idén láttam róla cikket.
Annyira emléxem még hogy volt videó is, és ott 1 kisebb arénában 1v1 felállásban harcolt valaki az MI ellen, és hasonló kombókat lehetett csinálni mint pl a dark-ban.
iSonic : mint amit tavaly csináltak a könyvtáros karakterrel, meg sc2-ben a teratronnal -
Sirandrish
legenda
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
Oblivion?
-
errorcode06
őstag
Csak jönne már ez a rohadt játék
pici off : ha valakinek ismerős a Dark Messiah of Might and Magic, tudna hasonló stílusú fps-t ajánlani ? Régebben láttam egy hasonló játékhoz kapcsolódó cikket itt gamepodon, de nem találom sehol
-
frame>24
addikt
-
InVino86
aktív tag
Hát ez meg WTF ?
-
Morden24
nagyúr
Egy érdekes képrészlet és a "Jön" szócska bukkant fel
Jön egy érdekes képrészlet. Persze majd ha a rajzolók ki-weniccdánolták magukat
-
Sicilian
addikt
Szerintem ez a Diabló 3 kiegészítőjének a doboz képe lesz
-
Sirandrish
legenda
Ha emlékeim nem csalnak akkora a Ral runa jobb oldalán lévő csík feljebb kuszik mint a baloldali..ergo ez nem a ral runa..
Persze lehet hogy csak az emlékezetem csal.. -
Jön, egy komoly apr.1 Blizz módra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest