Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pug

veterán

válasz rt06 #53 üzenetére

hibara figyelmet felhivni lehet millio mas modon is (mint ahogyan teszik azt millio mas modon is), kulturaltan, szemelyes adatok veszelyeztetese, szolgaltatasok megbenitasa nelkul is
    itt egyertelmuen nem (mint irtam, sajat bevallasuk szerint sem) ez a cel, itt gyokerekkel allunk szemben, akik sajat szorakoztatasukra teszik, amit

Nem igazán érdekel, hogy pontosan mi a motivációjuk, de próbáld egy kicsit végig gondolni azt amit már lapa is ecsetelt neked. Szerinted mikor van valaminek nagyobb hatása? Ha csak elméleti síkon beszélünk egy problémáról, vagy azt a legkínosabb módon az emberek arcába tolják? :U

A másik pediglen, nem találkoztál még olyannal a történelem során, hogy valaki szánt szándékkal állította cselekedetei mögöttes indítékát teljesen másnak, mint ami az a valóságban volt? :U

Bár tudom, hogy csak annyit fogsz visszalőni csípőből, hogy "csak köcsögök és leírták, hogy csak kreténségből csinálják", de én azért megkérnélek, hogy gondolkozz is egy kicsit az általam leírtakon és ha nem feltétlenül szükséges, akkor engem ne köcsögözz le ;)

Új hozzászólás Aktív témák