- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibara figyelmet felhivni lehet millio mas modon is (mint ahogyan teszik azt millio mas modon is), kulturaltan, szemelyes adatok veszelyeztetese, szolgaltatasok megbenitasa nelkul is
itt egyertelmuen nem (mint irtam, sajat bevallasuk szerint sem) ez a cel, itt gyokerekkel allunk szemben, akik sajat szorakoztatasukra teszik, amitNem igazán érdekel, hogy pontosan mi a motivációjuk, de próbáld egy kicsit végig gondolni azt amit már lapa is ecsetelt neked. Szerinted mikor van valaminek nagyobb hatása? Ha csak elméleti síkon beszélünk egy problémáról, vagy azt a legkínosabb módon az emberek arcába tolják?
A másik pediglen, nem találkoztál még olyannal a történelem során, hogy valaki szánt szándékkal állította cselekedetei mögöttes indítékát teljesen másnak, mint ami az a valóságban volt?
Bár tudom, hogy csak annyit fogsz visszalőni csípőből, hogy "csak köcsögök és leírták, hogy csak kreténségből csinálják", de én azért megkérnélek, hogy gondolkozz is egy kicsit az általam leírtakon és ha nem feltétlenül szükséges, akkor engem ne köcsögözz le
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/240GB SSD/ZALMAN Z11 - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest