- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
Donki Hóte #37 üzenetére
Azért én eltöltöttem ~11 évet a nagy zöldnél, de ilyenről nem hallottam. Más okból voltak távozások az tény, de az is egy röhej volt...
Bankszámlám ennél a másik hárombetűsnél van, pénteken én is szopoltam rendesen a hozzáférésekkel, és ezt rendszeresen elkövetik.
Két éve nem ott vagyok, az új helyem egy hasonló kaliberű energetikai cég, de két dolgot megtanultam már az elmúlt években: pénzt csak párnába varrva, és legyen otthon generátor
-
válasz
Donki Hóte #37 üzenetére
Nagyon nagy cég :)
Van egy IT-ért felelős vezérigazgató-helyettes, alatta pedig sok-sok IT igazgató.
Két dologban biztos lehetsz:
- az, amit a CIB-nek most sikerült összehozni, olyan szintű leállás, egyik bankban sem rendszeres
- az OTP-ben a szegény és az igazgató szó nem fér el egy mondatban -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Donki Hóte #37 üzenetére
Nanana. Az IT vezér náluk konkrétan egy fôvezér -1 szintû, kis híján teljhatalmú ember, nem úgy megy az, hogy minden elszabott release-nél kirugdossák, mert megtehetik. Nem akarom védeni ôket, de ismerni ismerem. Nem így megy, ahogy írod. Az IT vezér határozza meg az IT irányt sok paraméter mentén, komoly befolyással bír, nem egy tesze-tosza bábu, ráadásul szakember és profi. Viszont az a rész áll, hogy nem tökéletesek a dolgok.
Általánosságban: az megy rengeteg helyen, hogy fent a hídon zöld lámpa ég a Titanic összes rekeszére, hogy minden oké, alul meg szól a sziréna a fûtôknél és ömlik be a víz. Mert rosszul vannak megállapítva a teljesítménykritériumok, amik mentén a kis- és középvezetôi bónuszok skálázódnak, oszt "jóazúgy, ennyit tudunk", a mért KPI-okat meg hozzák, csak ugye az pont semmire sem elég (mint látjuk).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest