- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Félreértetted a mondókámat, én úgy értettem hogy te nem kérdezted tőlem hogy nekem mi nem tetszik a te módodon. Egyszerűen csak besértődtél hogy őszinte véleményem volt. Vannak modjaid amik nagyon tetszenek szóval nem veled van a baj csak ez most nekem nem tetszik. Különben is priti-nek írtam hogy a ház elejével nincs semmi baj, szerintem és mások szerint is pont az eleje lett furi. Ne haragudj ha megbántottalak.
-
alldaybig
tag
nagyon fasza a crysis mod, viszont a gép ház eleje azzal a maszkos küllemmel nem pro modderhez való ://
nagyon bazáriviszont belülről meg azt a rohadt
-
jones965
Modder
Érdekes módját választottad a kritikád által kezdett támadásodból való kihátrálásnak. Én nem mondtam egy szóval sem, hogy a géped nem tetszik, ergo ebből a szempontból nincs vita tárgya.
A változtatás a véleményed tartalomba való öntésére irányuló, pláne úgy, hogy almát hasonlítasz körtéhez.
Te csak egy vízhűtést raktál össze, szerintem irreálisan túlméretezett formában, míg én egy átalakítást (modifikáció) végeztem el egy választott témában. Az hogy ez neked a transzformer stílust idézi, még nem biztos hogy bennem van a hiba. Ráadásul - és ez minősítsen engem-, azt sem tudod, milyen megfontolások és szempontok alapján készült a ház.
Végül is a szó pejoratív értelmében valóban transzformáció történt a házzal.
-
priti
addikt
Gondolom szerinted ez szép. Igazából meddő vita. Nem értünk egyet. Szerintem tengernyit javított rajta.
Gyárilag ez egy lemezszekrény, nem számítógépház. Ez a véleményem. Praktikus lehet szervernek, de ha fizetnének sem tenném oda, ahol élek. Szerintem ocsmány. Tökmindegy, egyébként. -
Joshi
titán
Mindenki úgy látja a dolgokat ahogy, ez nem vita téma.
Egyébként abszolút nem tetszik a Crysis módod és nem azért nem mert...Nekem pl nem jön át a Crysis feeling, az előlap inkább Transformersesre sikeredett de a többi se üti meg nálam a mércét. Ez az én véleményem nem több. A hsz-em pedig nem a módodra irányult hanem annak akinek írtam, azaz szvsz ez a ház nyers állapotában is tud mutatós lenni. De mint a te módod is tükrözi a többségnek tetszik tehát teljesen rendben van.
-
jones965
Modder
Ezek szerint, ha jól fordítom a mondani valódat, akkor a munkám a barmolási szintet éri el.
Csak azért, mert a hírben az én gépemről volt szó, Te meg idejössz mutogatni a saját gyári házadat. Szerintem akik véleményt formáztunk a ház ezen részéről, anélkül is tudatában vagyunk ennek a gyári állapotával, minthogy bárki idelinkelné a sajátját.- és én kérek elnézést!
Kritikát szívesen fogadok, de ez kissé túlmutat ezen.
-
priti
addikt
Szerintem ez a ház olyan ocsmány gyárilag, hogy sz@arból várat tipikus esete az előlap. Ahhoz képest, hogy milyen munkás elég hálátlan, ha több nap után felhozod egy "elmegy" szintre. Százszor jobban jársz, ha egy gyárilag szép házhoz nyúlsz hozzá az tuti.
(#33) jones965
Lehet hamarabb pöttyözök oda CO-val egy-két fúrt lemezt amin átfűzöm,miután ráhúztam egy spirált. Lustaságból eredő élből vesztes hozzáállás. Ezt a típusú kitartást csak értékelni lehet
Elképzelem, ahogy addig játszol vele amíg... Tombolt a türelem mi?
Szerintem te szívsz, sarokban tuti ott egy pipa, az nem lehet, hogy ez csak így alapból megy.
-
priti
addikt
Ezen a képen látszik, hogy tényleg alu. Azt láttam, hogy csak annyi a szerepe, hogy vezesse a csövet, egyértelmű volt, csak fehérnek tűnt. Az alu meg a festés miatt esett ki. Alu, ami ilyen vékony, könnyen hajlik és egy pillanat alatt megpattan rajta a fényezés... Ötletes. Gondolom a kis négyzeteket is képes voltál magad faragni hozzá és ez nem valami gyártó csomagja. Gondolom még így is százszor gyorsabb, mint fémből legyártani méretre a csöveket.
-
jones965
Modder
válasz
jonnyjoker01 #28 üzenetére
Köszönöm a vélemény nyilvánításokat!
Mint említettem, tegnap átépítettem a front panelt, lévén az előző verzió (rev1) nem a kívánt hatást hozta számomra. Nem egyszerű feladat elkészíteni, de valamelyest jobb hatást értem el. Az elkészített protector elemeket nem akartam kárba veszve hagyni, lévén több mint kettő napos munkám van benne, így azok is felkerültek.
-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon szép lett a mod, a rakétás ébresztõ ötletes, robot meg ku*va drága
(mármint annyira nem, abból többet is lehet "rendelni"
)
-
Elmör
őstag
-
zed1983
őstag
Nagyon szép lett a mod, igényes munka!
-
CoDWaW07
őstag
Az a Crysis mod nagyon ütős, minden elismerésem Jones965
-
TK36
aktív tag
"NVDIA G-Sync technológiáját helyettesítő" - melyik volt előbb ez vagy a másik?
A robotnak az utolsó oldalon miért nyújtott formájú a feje? -
TRIvidore
tag
Jones munkàja ismèt kifogàstalan, jövô7vègèn meg is lesem majd èlôben.
-
Gyuri27
félisten
Jones munkája ismét hibátlan.
Grat. -
ng0ofy
KORREKTOR
Ha valóban ennyiért lehet ilyen robotot venni, akkor hamar el fog terjedni az it vagy egyéb kocka rendezvényeken, kiállításokon.
Jones, gratulálok tényleg ötletes. Mivel nem vagyok otthon Crysis témában, ezért nekem az eleje olyan űrkalózos, csontvázra emlékeztet. Nagyon jó
-
erkxt
tag
Kerestem a like gombot a módnál XD PlayIt-en körbevideózom!
-
speed471
aktív tag
Up a cikknek! És az a csoda sz.gép! Nagyon kreatív, és jól néz ki.
-
jones965
Modder
Ups, most látom, megint hírbe kerültem.
Köszönöm a hírszerkesztőnek.Kiegészítésként, a Bit-tech.net oldalon a hónap modjai közt a 6 kiválasztott gép közül sikerült a dobogó alsó fokára felkapaszkodni, köszönet érte a szavazóknak.
-
Dany007
veterán
Hát ez brutális ez a mod! Már a blogban néztem a készületeket és már akkor is levoltam hidalva tőle... De most látni készen... Elképesztő.
Úgy kompletten az eddigi legdurvább, legkomolyabb mod amit láttam. -
Találtgyerek
veterán
Nagyon szép a ház.Rengetek munka és kreativitás kell egy ilyenhez.Gratula!
-
Jones965..
-
DR|FTK|NG
veterán
A mod láttán megjött a kedvem a Crysis-ezésre
Le a kalappal Jones965 előtt, nagyon ütős lett a mod. -
F34R
nagyúr
Jones
-
htc07
addikt
A robot ennyiért simán jó, egy okostelefont nem kapni már ennyiért
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Milyen asztali médialejátszót?
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest