Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Félreértetted a mondókámat, én úgy értettem hogy te nem kérdezted tőlem hogy nekem mi nem tetszik a te módodon. Egyszerűen csak besértődtél hogy őszinte véleményem volt. Vannak modjaid amik nagyon tetszenek szóval nem veled van a baj csak ez most nekem nem tetszik. Különben is priti-nek írtam hogy a ház elejével nincs semmi baj, szerintem és mások szerint is pont az eleje lett furi. Ne haragudj ha megbántottalak.
-
alldaybig
tag
nagyon fasza a crysis mod, viszont a gép ház eleje azzal a maszkos küllemmel nem pro modderhez való ://
nagyon bazáriviszont belülről meg azt a rohadt
vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
jones965
Modder
Érdekes módját választottad a kritikád által kezdett támadásodból való kihátrálásnak. Én nem mondtam egy szóval sem, hogy a géped nem tetszik, ergo ebből a szempontból nincs vita tárgya.
A változtatás a véleményed tartalomba való öntésére irányuló, pláne úgy, hogy almát hasonlítasz körtéhez.
Te csak egy vízhűtést raktál össze, szerintem irreálisan túlméretezett formában, míg én egy átalakítást (modifikáció) végeztem el egy választott témában. Az hogy ez neked a transzformer stílust idézi, még nem biztos hogy bennem van a hiba. Ráadásul - és ez minősítsen engem-, azt sem tudod, milyen megfontolások és szempontok alapján készült a ház.
Végül is a szó pejoratív értelmében valóban transzformáció történt a házzal.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
-
priti
addikt
Gondolom szerinted ez szép. Igazából meddő vita. Nem értünk egyet. Szerintem tengernyit javított rajta.
Gyárilag ez egy lemezszekrény, nem számítógépház. Ez a véleményem. Praktikus lehet szervernek, de ha fizetnének sem tenném oda, ahol élek. Szerintem ocsmány. Tökmindegy, egyébként.Hardverlesen
-
Joshi
titán
Mindenki úgy látja a dolgokat ahogy, ez nem vita téma.
Egyébként abszolút nem tetszik a Crysis módod és nem azért nem mert...Nekem pl nem jön át a Crysis feeling, az előlap inkább Transformersesre sikeredett de a többi se üti meg nálam a mércét. Ez az én véleményem nem több. A hsz-em pedig nem a módodra irányult hanem annak akinek írtam, azaz szvsz ez a ház nyers állapotában is tud mutatós lenni. De mint a te módod is tükrözi a többségnek tetszik tehát teljesen rendben van.
-
jones965
Modder
Ezek szerint, ha jól fordítom a mondani valódat, akkor a munkám a barmolási szintet éri el.
Csak azért, mert a hírben az én gépemről volt szó, Te meg idejössz mutogatni a saját gyári házadat. Szerintem akik véleményt formáztunk a ház ezen részéről, anélkül is tudatában vagyunk ennek a gyári állapotával, minthogy bárki idelinkelné a sajátját.- és én kérek elnézést!
Kritikát szívesen fogadok, de ez kissé túlmutat ezen.
[ Szerkesztve ]
-
priti
addikt
Szerintem ez a ház olyan ocsmány gyárilag, hogy sz@arból várat tipikus esete az előlap. Ahhoz képest, hogy milyen munkás elég hálátlan, ha több nap után felhozod egy "elmegy" szintre. Százszor jobban jársz, ha egy gyárilag szép házhoz nyúlsz hozzá az tuti.
(#33) jones965
Lehet hamarabb pöttyözök oda CO-val egy-két fúrt lemezt amin átfűzöm,miután ráhúztam egy spirált. Lustaságból eredő élből vesztes hozzáállás. Ezt a típusú kitartást csak értékelni lehet
Elképzelem, ahogy addig játszol vele amíg... Tombolt a türelem mi?
Szerintem te szívsz, sarokban tuti ott egy pipa, az nem lehet, hogy ez csak így alapból megy.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
priti
addikt
Ezen a képen látszik, hogy tényleg alu. Azt láttam, hogy csak annyi a szerepe, hogy vezesse a csövet, egyértelmű volt, csak fehérnek tűnt. Az alu meg a festés miatt esett ki. Alu, ami ilyen vékony, könnyen hajlik és egy pillanat alatt megpattan rajta a fényezés... Ötletes. Gondolom a kis négyzeteket is képes voltál magad faragni hozzá és ez nem valami gyártó csomagja. Gondolom még így is százszor gyorsabb, mint fémből legyártani méretre a csöveket.
Hardverlesen
-
jones965
Modder
válasz
jonnyjoker01 #28 üzenetére
Köszönöm a vélemény nyilvánításokat!
Mint említettem, tegnap átépítettem a front panelt, lévén az előző verzió (rev1) nem a kívánt hatást hozta számomra. Nem egyszerű feladat elkészíteni, de valamelyest jobb hatást értem el. Az elkészített protector elemeket nem akartam kárba veszve hagyni, lévén több mint kettő napos munkám van benne, így azok is felkerültek.
-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon szép lett a mod, a rakétás ébresztõ ötletes, robot meg ku*va drága
(mármint annyira nem, abból többet is lehet "rendelni"
)
Üdv. Johnny
-
Azt néztem én is, nem vagyok annyira otthon az ilyen csövekben, de valahogy sejtettem, hogy annak ott nincs aktív szerepe, köszönöm az infót és gratulálok a géphez, brutális lett és talán én leszek itt az első aki helyen leírja, hogy rengeteg munka lehetett benne.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
zed1983
őstag
Nagyon szép lett a mod, igényes munka!
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
CoDWaW07
őstag
Az a Crysis mod nagyon ütős, minden elismerésem Jones965
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
TK36
aktív tag
"NVDIA G-Sync technológiáját helyettesítő" - melyik volt előbb ez vagy a másik?
A robotnak az utolsó oldalon miért nyújtott formájú a feje? -
TRIvidore
tag
Jones munkàja ismèt kifogàstalan, jövô7vègèn meg is lesem majd èlôben.
Never say no to...@##%%£...Panda
-
Gyuri27
félisten
Jones munkája ismét hibátlan.
Grat.Amd - Radeon - Ryzen
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ha valóban ennyiért lehet ilyen robotot venni, akkor hamar el fog terjedni az it vagy egyéb kocka rendezvényeken, kiállításokon.
Jones, gratulálok tényleg ötletes. Mivel nem vagyok otthon Crysis témában, ezért nekem az eleje olyan űrkalózos, csontvázra emlékeztet. Nagyon jó
-
erkxt
tag
Kerestem a like gombot a módnál XD PlayIt-en körbevideózom!
[ Szerkesztve ]
-
speed471
aktív tag
Up a cikknek! És az a csoda sz.gép! Nagyon kreatív, és jól néz ki.
Két lépés közt születik a megoldás. "Okos az, aki csak a felét hiszi el annak, amit hall. Zseni az, aki tudja is, hogy melyik felét."
-
jones965
Modder
Ups, most látom, megint hírbe kerültem.
Köszönöm a hírszerkesztőnek.Kiegészítésként, a Bit-tech.net oldalon a hónap modjai közt a 6 kiválasztott gép közül sikerült a dobogó alsó fokára felkapaszkodni, köszönet érte a szavazóknak.
-
Dany007
veterán
Hát ez brutális ez a mod! Már a blogban néztem a készületeket és már akkor is levoltam hidalva tőle... De most látni készen... Elképesztő.
Úgy kompletten az eddigi legdurvább, legkomolyabb mod amit láttam. -
Találtgyerek
veterán
Nagyon szép a ház.Rengetek munka és kreativitás kell egy ilyenhez.Gratula!
06-3o/9759I39
-
Jones965..
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
DR|FTK|NG
veterán
A mod láttán megjött a kedvem a Crysis-ezésre
Le a kalappal Jones965 előtt, nagyon ütős lett a mod. -
F34R
nagyúr
Jones
-
htc07
addikt
A robot ennyiért simán jó, egy okostelefont nem kapni már ennyiért
Új hozzászólás Aktív témák
ph A hírösszefoglaló után és a mókás műszaki kütyük előtt jones965 legújabb modját mutatjuk be.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Trollok komolyan
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen monitort vegyek?
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így építsd a billentyűzeted!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok