Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IndyCrawford
csendes tag
Sajna ez nálunk se talált be... Persze elég magasan is volt a léc. Részletes kritikát írtam a dologról, itt: http://indiecrawford.blog.hu/2016/02/05/osszehordott_urszemet
[ Szerkesztve ]
-
Barnuss
tag
gyere el, nézd meg, aztán kapjál kedven Lg tv-t venni
-
nagyúr
Mi (két felnőtt + három gyerek) még az elején voltunk, amikor nem volt tömeg, de így sem éreztem a megfelelő ár / értéket a dologban. A vége felé volt 1-2 érdekesebb dolog (a döntött kabin tényleg jó volt), de túl nagy részét vitték a kiállításnak a képernyők és a filléres álló kartonok, ill. ehhez mérten kifejezetten rövid volt. Az 1980-as években talán még jó lett volna egy ilyen megközelítés, 2016-ban ez már nagyon kevés.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Döglött Róka
veterán
válasz gergobaby #11 üzenetére
Nekem tetszett, a fotozasert sorbanallo hulyek kevesbe. Meg a gyerekek, egyaltalan nem gyerekekre volt tervezve a cucc, csak az interaktiv resz.
Amugy nem tudom mit izeltek, oroszok ugyanugy ott voltak szinte azonos aranyban.
Mellesleg a szulok es megernek egy miset, akik mindenhova odaallitjak a gyerkocot, egy foto a szkafander elott, pozolj lanyom a holdjaronal es lonek 100 kepet a kiallitast meg leszarjak.
London Science-et meg ne hasonlitsuk mar egy vandorkiallitashoz. Azert a brit birodalomnak volt ideje targyakat einstandolni.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
gergobaby
aktív tag
Nekem is hatalmas csalódás volt A legjobb része az volt, amikor jöttem ki a kiállításról, és az előttem álló épp beírta a vendégkönyvbe a következőt:
"Ezért 3000 forintot???"Azt hiszem ezzel mindent elmondtam
-
zarew
senior tag
Nekem csalódás volt. Nem nagyon láttam 4k-s felvételeket.,csak a laposon roppant gyengén mutatókat. Volt néhány makett,meg Farkas Berci maradék csokija.Semmi olyan amit a tecsőn nem tudtam volna megnézni.(mármint a videók) Na jó az a ferdén berendezett kabin jópofa volt,gondoltam itthon a fürdőt meg kéne csinálni ilyenre,gigapoén lenne. Remélem az űrhajófolyosóban még maradtak kapcsolók a később jötteknek is. 3 tizenévessel voltam, ár-érték arány pocsék. Boccs NASA.
-
bolondember
MODERÁTOR
szerintem nem volt rossz - igaz, én egy kicsit interaktívabbat vártam...
A legjobb a MIR-darab volt, olyan szinten borította meg a térérzékelést és az egyensúlyt, mint a pinty!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
joghurt
addikt
Mire a tömeg már odáig ért volna, mi már kint voltunk.
De pl. én a szkafandertől annyit azért elvártam volna, hogy beledughassam a kezem, vagy a sisak belülről sisakszerű legyen.
A legjobb poén a Mir volt, a többségre belépés után rátört a hányinger.
Az ISS-imitáció már hetekkel ezelőtt is baromira leharcolt volt, ráadásul helyenként olyan HP műszerekkel, amiket nem tartok valószínűnek az űrállomáson, viszont anno laborban használtunk hasonlót. Persze kiskölöknek jó tekergetni meg nyomkodni.@kovsol: Egy ingyenes kiállítással nehéz versengeni. De szerintem ez még egészen korrekt teljesítmény/ár mutatóval rendelkezett pl. a National Geographic logója alatt a Mezőgazdasági Múzeumban futó programokhoz képest.
A tej élet, erő, egészség.
-
kovsol
titán
Ritka gyenge volt.
Ha belegondolok, hogy pár hete Londonban akár teljesen ingyen (adományozni lehetett önkéntes alapon) néztem meg a British Museum, Londoni Természettudományi Múzeum és a Science Museumot akkor kicsit pénzkidobásnak érzem, hogy befizettem erre az izére.May the Force be with you!
-
joghurt
addikt
Részben rosszabbra (gagyibb, hatásvadászabb) számítottam, részben hagyott hiányokat a reklámozotthoz képest. Voltak érdekes dolgok, voltak, amiket érdekes lett volna elolvasni, ha a gyerekek nem rohantak volna tovább, valami számukra érdekesebb látványossághoz.
A magyar specialitásokat más kiállításokról (Planetárium, exKözlekedési Múzeum) hozták ide, így gyakorlott fiús apukáknak már nem jelentett újdonságot.Értem én, hogy ez egy NASA nevével eladott rendezvény, de az oroszokat jelentőségükhöz képest eléggé háttérbe szorították. Ráadásul mivel a feliratokat itt nyomtatták (a táblákon átnyomódott alattuk az angol), simán lehetett volna cirill betűkkel IS, illetve a magyar átírási szabályokat követve leírni a neveket.
Összességében megérte elmenni rá. Jó kérdés, hogy így most, zárás előtt mennyire fogja elrontani az élményt a várakozás. Vasárnap 8 után bemenve egészen kellemes volt a hely, de 9-től érezhetően nőtt a népsűrűség, 10-kor pedig már hosszú sor kígyózott a bejutásért, ami gyerekkel nem lehet túl kellemes.
A tej élet, erő, egészség.
-
maverickhun
csendes tag
Egy hulladék!!Nem fogsz lemaradni semmiről!
-
TigerCat
nagyúr
Sajnos ez most kimarad. Múlt hétre beterveztem, de nem fért bele az időbe, a héten pedig már nem megyek Bp-re. Pedig érdekelt volna... :-( Mindenesetre klassz, hogy egy ilyen kiállítás is elérhető nálunk.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest