- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
ez mindig adott kutyától függ, ahogy emberenként is egyénként változó
nagy szőrű kutya olyan génállománnyal amit hidegre "készítettek", legnagyobb hidegben sem fázik értelmes kutyaházban
én -10 fokban még simán elvagyok felöltözve, sőt, intenzív mozgás mellett izzadok is rendesen - orosz gének?-
az sem mindegy, kölyök korától a kinti léthez van szokva, vagy bentihez
az én kutyum ónémetjuhász volt, 13 évet élt, és hirtelen hagyott itt ahogy az a fajtájára jellemző, de amíg élt biztos nem sokat fázott
viszont attól semmi baja nem volt míg a fűtött - legalább 25 fok - lakásból kimentünk játszani akár -10-15 fokba, kifejezetten élvezte a hideget és havat, de azt is tudta ha vége a mókázásnak egy jó meleg helyen pihenheti ki magát, és -10 fokban is lihegetta mi felépítésünk ilyen szempontból - is -nagyon hasonló volt
-
opeter87
senior tag
"Honnan tudod, megkérdezted? Netán annyira empatikus vagy hogy befeküdtél mellé hajnali kettőkor?"
Elég volt betenni egy digitális hőmérőt éjszakára a házába (lehet akár vezeték nélküli is) és megnéztem, hogy amikor kint -10 fok van mondjuk éjfélkor, akkor a kutya bent a házában és vajon, hány fokot mutat a hőmérő. Nekem eddig a legnagyobb hidegben is legalább +10 fokot mutatott, 0 fok körül simán +15 fokot mutat.
Szigetelt kutyaház, a ház fűtött fala mellett és raklapon van, nem a hideg betonon, így alulról nem hűti a beton.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hosszú út vezetett az égett deszkáktól és az amperszagtól a megnyugtató megoldásig.
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest