Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz szabi__memo #33 üzenetére

Elvileg azt mondják, hogy elég egy szoftveres frissítés.

Az én három tv-m egyikében sincsen gyárilag ci+ foglalat, csak sima ci, mégis mindegyik szerepel a upc kompatibilitási listáján.

Male: mindig filléres tételekről van szó, mégis általában ezek azok a dolgok, amik sokkal megdobják a vásárló fele mutatott árat.

Maradjunk annyiba, hogy csak magának az univerzális ci slotnak a biztosítása bőven elegendő jelenleg.

jerry311: sajnos az alacsony lefedettség miatt a kábeles digi nem mindenkinek megoldás.

Én magasról teszek a upc "csoda digitális tv-jére", amire csinálják a nevetséges és drága reklámokat, ahol a totalcaros arcok egy ország előtt járatják le magukat (biztos bőven megvannak fizetve).
    A Bandis reklámok legalább viccesek voltak.

Nekem most 5k havonta az előfizetés, ezért analóg kábel 3 tv-n, 25 megás net és telefon.
    Ha hd-re vágyom, akkor átkapcsolok az ingyenes mindigtv-re, ami szintén be van kötve mind a három készülékre+kettőhöz van műholdvevő, szigorúan fta adásokra állítva.
    Minden másra ott az internet.

Upc kábelt nézem a legkevesebbet, csak azért van, mert így csomagban a többi olcsóbb.

De az a minőség és színvonal, amit ezért az árért kap az ember (most a digitálisról beszélek és a mellérendelt box/olvasóról) nevetséges!

Új hozzászólás Aktív témák