-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
szabi__memo #33 üzenetére
Elvileg azt mondják, hogy elég egy szoftveres frissítés.
Az én három tv-m egyikében sincsen gyárilag ci+ foglalat, csak sima ci, mégis mindegyik szerepel a upc kompatibilitási listáján.
Male: mindig filléres tételekről van szó, mégis általában ezek azok a dolgok, amik sokkal megdobják a vásárló fele mutatott árat.
Maradjunk annyiba, hogy csak magának az univerzális ci slotnak a biztosítása bőven elegendő jelenleg.
jerry311: sajnos az alacsony lefedettség miatt a kábeles digi nem mindenkinek megoldás.
Én magasról teszek a upc "csoda digitális tv-jére", amire csinálják a nevetséges és drága reklámokat, ahol a totalcaros arcok egy ország előtt járatják le magukat (biztos bőven megvannak fizetve).
A Bandis reklámok legalább viccesek voltak.Nekem most 5k havonta az előfizetés, ezért analóg kábel 3 tv-n, 25 megás net és telefon.
Ha hd-re vágyom, akkor átkapcsolok az ingyenes mindigtv-re, ami szintén be van kötve mind a három készülékre+kettőhöz van műholdvevő, szigorúan fta adásokra állítva.
Minden másra ott az internet.Upc kábelt nézem a legkevesebbet, csak azért van, mert így csomagban a többi olcsóbb.
De az a minőség és színvonal, amit ezért az árért kap az ember (most a digitálisról beszélek és a mellérendelt box/olvasóról) nevetséges!
Új hozzászólás Aktív témák
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- Milyen videókártyát?
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Motoros topic
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest