- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROFL?
Szerinem gőzöd sincs mit beszélsz.
Tisztában vagy azzal, hogy milyen hardveres háttér kell a 3D Vision-höz?
Ugye azt is tudod, hogy a felhasználók egy része nem tudja használni, mert valami kellemetlen fizikai tünetet okoz?
Azt is tudod minél tovább használják, annál nagyobb számban fordul elő a kellemetlenség?
Ugye pontosan értesült vagy a támogatott játékokkal kapcsolatban is?Ha ezekkel tisztában vagy, akkor le tudod vonni a következtetést, hogy mekkora siker lehet a 3D Vision?
MOD: Na, csak most néztem meg az adatlapod, látom már nagyon készülsz a 3D Vision-re.
Attól, hogy te megvetted, még pofáraesés lesz. Pont úgy, mint a physx.
-
buherka
addikt
Te lenni Troll?
A troll nagyon kitartó, nem adja fel, és a lassan elhaló témákba is képes "új életet lehelni" néhány jól irányzott övön aluli kommenttel. Minél jobban le akarják rázni, annál jobban ragaszkodik a társasághoz, számára az jelent sikerélményt, ha minél több hozzászólót sikerül felbosszantani. Ha belefutunk egy trollba, nem sokat tehetünk; egyetlen hatásos fegyver akad: a mellőzés. "Do not feed the troll" hangzik az angol szólás, azaz ne reagáljunk a gyakran rafináltan megfogalmazott támadásokra. Ha adjuk a troll alá a lovat, válaszolgatunk neki, meddő vitába bonyolódunk, azzal a többi kommentező haragját is magunkra vonhatjuk. A jótanács: ne reagáljunk a provokációra!
Hozzáteszem az én szemem sem bírja a 3D-t, majd kifolyt az Avatar alatt is az IMax-ben.
Amikor hazamentem a film után, még akkor is könnyezett a szemem. Nem bírtam újságot olvasni, mert összefolytak a betűk.
Totál megzavarodott a látóközpontom.Eddig ez a 3D-s móka számomra is nagy csalódás.
-
Tigerclaw
nagyúr
Úgy tudom, hogy az atinak is van 3D-s technikája, sőt fejlettebb is, mivel passzív polarizált szemüveges, nem pedig shutteres, mint amilyen az nvidia megoldása. Igaz ahhoz még drágább monitor kell, de nincs villódzás. Elterjedni egyébként még jó ideig nem fog ez a 3D-s dolog, mivel eleve szükséges egy erős vga, egy drága monitor és még a 3D-s készletet is meg kell venni hozzá. A shutteres megoldás meg zsákutca, mégha az az olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest