Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SentryGun

aktív tag

válasz SentryGun #118 üzenetére

Update 3: Na, ugyan megy a wifi, de nem az igazi. Nagyon hullámzó teljesítményt mutat. Egyszer villámgyors, máskor meg alig tud betölteni egy oldalt (erre panaszkodnak többen is angol fórumokon). Úgyhogy érdemes lesz megvárni tényleg a végleges drivert hozzá.
    Ezen felül még csinál érdkes dolgokat néha. Ma délelőtt pl. a Firefox (16.0.2) teljesen kifagyasztotta a Desktopot, a csempékre még vissza tudtam lépni, de a desktopra vissza már nem. Restart lett a vége.

Még nagyon új a rendszer, és úgy néz ki a lenovo sem csípkedi magát, hogy minél előbb legyen használható szoftver... Úgyhogy csak vállalkozó kedvűeknek ajánlom most felrakni, a többieknek mindenképp érdemes szerintem megvárni legalább a 2013 januárt az átállással.

Start menü: A Start8-at tudom ajánlani (szüleim miatt tettem fel, mert ők tuti eldobják a hajukat a Modern UI-tól), rengeteg minden beállítható és csak 5$, ha valaki véglegesíteni akarja 30 nap után. (Amúgy meg van rengeteg ingyenes is: SimpleShell, etc. - A Start8 mindenesetre nagyon össze van rakva.)

Új hozzászólás Aktív témák