Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Nyomtató topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
> Ennek igy onmagaban nem sok ertelme van
Nyilván. Csupán összehasonlítottam korábban két adattárolásra használt lehetőséget. Mi lenne ha a vectornak csak az adattárolás funkciót venném igénybe.. Én már nem használom hacsak nem 2 KiB memóriájú MCU-ra kell programoznom.Nem sok érvük lehet azoknak akik ragaszkodnak a "jól bevált" egyszerű adattároláshoz C++-ban... és pont azért utaltam a legacy kódok tulajdonosaira. Szenved a világ a sok betörés miatt azért mert sok szoftver régi technológiákon alapszik és toldozzák foltozzák őket. Miközben az IT-s világ azt harsogja hogy java/.net/javascript mert bőven van erőforrás és milyen biztonságosan és gyorsan lehet fejleszteni. OK. De ugyanezt meglehet oldani a mostani modern c++ -os technológiákkal is kevesebb memória igénnyel és töredék indulási idővel. Tovább utalva Penge mondanivalójára .. hiába van a melóhelyemen 16GiB ramom, az igénytelenül megírt programok tetű lassan indulnak el. SSD-nélkül néha döcög egész.
(A SUN-os dolgon kívül sztem ugyanaz a véleményünk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest