- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolosszus01
tag
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Van nekem egy Acer extensa 5630ez készülékem.
Jó lenne-e bele az Acer travelmate 420-as készülék LCD kijelzője?
Köszönöm a válaszokat. -
hallador
addikt
Reméljük ezek az Extensa-k jobban sikerültek, mint az elődök, azokkal nagyon komoly problémák voltak, sok mindenre alkalmasak voltak kivéve munkára. Maguktól tört el, olyan anyagból volt 1 - 2 éven belül.
Azt nem egészen értem miért volt szükség ezekre a gépekre a TravelMate P200-as széria mellett?
-
caprine
senior tag
De ekkora árba hogy fért bele a dedikált VGA? Vagy az alapban nincs benne az nvidia?
-
Tikakukac
titán
Van pár ismerős nagyobb felbontású masinákkal, nagyon viccesek ahogy hunyorítanak időnként desktop felületen.
Valóban vicces ismerősök lehetnek, mert még a szöveg méretezés opciót sem ismerik, amit éppen erre találtak ki
Az "ebben a kategóriában" nem létezik. Amelyik cégnek kell valami gép, ott azért kell, mert azt használni fogják. Ergo ha gáz van kéne rendes gari. Ami itt nincs. Ez egy erőszakolt dolog, mint a 80k-s új gép. Ennyiből szemét van, amivel meg tudják fogni az árcédulát hajszolókat.
-
nebulo
tag
BOCSI: (#4) Meteorhead-re akartam válaszolni.
Nekem van egy 16"-os notebookom van a fent említett felbontással. Én speciel e-mailezésre, újságírásra és tanulásra használom, tökéletesen elegendő elegendő. Van pár ismerős nagyobb felbontású masinákkal, nagyon viccesek ahogy hunyorítanak időnként desktop felületen.
Amúgy is, ez nem egy felső kategóriás masina, ebben a szegmensben nem elvárás az ilyen. Vagy a várható árazást nem olvasta senki?
-
törölt tag
válasz
Meteorhead #4 üzenetére
ugye tudod, rengeteg féle munkát lehet végezni egy képernyőn...
ja nem, egy számítógépes fórumon vagyunk. bocs. -
angyalpc2
aktív tag
netezős facebookos gép esetleg kis excel world...meg talán filmnézés
-
Reggie0
félisten
válasz
Meteorhead #4 üzenetére
No meg a tapipad. Igazabol az ara kompenzalja, hogy mennyire fos.
-
Tikakukac
titán
Gariból gondolom vadorzó gondolat egy combosabb, mint elvisszük Brnoba aztán vagy visszaküldjük jól vagy csapunk még 2 kört vele a biztonság kedvéért, ugye?
-
Meteorhead
aktív tag
Munkavégzésre szánva. Ilyen felbontás mellett egyedül arra alkalmatlan.
-
Coyot
őstag
válasz
osztraksajt #2 üzenetére
Pont ezt akartam írni
-
osztraksajt
őstag
"A masinák operációs rendszerrel és anélkül is megvásárolhatóak lesznek két év garanciával 99 00 forintos kezdőáron."
Az ár nem lett tökéletes, de ha mégis akkor annyiért az egész készletet felvásárolom gondolkodás nélkül.
-
sanzi89
addikt
A pontos konfigok és árak tudatában, akár még sikeres cuccok is lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest