- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCSZ
senior tag
Valaki le töltötte mind a hármat? [link]
Nekem megvan az eredeti játék. Ilyenkor mi a helyzet? -
olbaidhun
őstag
(#11) Crytek
Nem értek egyet, nagyon sok repetitív játék van, ami hasonló- dögunalmasnak tűnik (akár a diablo széria, vagy sok MMORPG is annak fest), főleg amíg egyedül tolod..(#14) Alternalo , (#12) Daelion
Ígéretes, hogy rajongók hegesztette fanpatch és összetartó Magyar csapatok ennyi év múltán is kitartanak. Remélem tényleg szem elé kerül, multiplatformmá válhat és életképes marad ez a stílus. Van még egy hasonló, ami fejlesztés szakaszában eltűnt, arról lehet tudni valamit? -
Alternalo
újonc
Sziasztok!
Aki multiplayerezni akar annak ajánlom a London 2038 projectet, ez egy privát szerver az eredeti játékhoz ingyen és bérmentve. A szerver tartalmaz mindent amit anno a játék mikor bezárták: Stonehenge, Abyss Chronicles. A modderek aktívan fejlesztik hogy további tartalmak is napvilágot lássanak. A futtatáshoz az eredeti játék vagy azzal ekvivalens copy szükséges, a London 2038 weboldaláról letöltött multis patchel és launcherrel.
Mi a játékban BKV Ellenorok klánnévvel játszunk, keressetek minket: Betonszaggato, Zoli01, PumpedG, Simmerglom csak hogy néhány nevet soroljak akik majdnem minden nap játszanak délután/esti órákban.
A Steames relaunchhoz semmi közünk, amennyire tudjuk a Global klienst fogják single-playerként kiadni.
-
a2d2
addikt
Gondolom idáig tartott a bugok javítgatása, annyira gáz volt az eredeti. Ha jól emlékszem nem is tudtam egyszerűen továbbmenni egy bug miatt.
Szegény Crytek srác miket írkálhatott hogy 345 napra letiltották???
-
Daelion
őstag
Hát nem tudom,hogy 3x-ra is bele akarok e ugrani de azért rá fogok nézni.
Single verzió még most is fent van a gépemen amit fanok patchelgettek össze,Hellgate Revival asszem.
-
Crytek
nagyúr
Dögunalom volt 76szor visszamenni ugyanoda és mindig átküzdeni magunkat 650 ellenfelet...Kevés game van amit leteszek mert szar,de ez ott van a top 5 ilyenbe
-
Raysen623
addikt
Te jó ég! Anno szarrá néztem a trailerjeit annyira ütöttek. De lemaradtam róla mert nem volt otthon netem. Mire meg lett, addigra leálltak a szerverek ha jól emlékszem. Mára meg már mindegy is...
-
Mennyit játszottam anno vele,gépigénye elég magas volt.
De teljesen el lehetett vele lenni. -
saelin
veterán
Inkább remake kellene belőle. Bírtam a játékot és a démonokkal teleszórt világot, de mai szemmel minden tekintetben elmaradott. Nem is értem ki gondolta azt, hogy ezzel majd lehet pénzt keresni.
-
CabalX
aktív tag
Ezzel a Steames verzióval 99.9% hogy nem fogsz multizni: "Hellgate: London provides a single play environment with the latest version (Version 2.0) of the Hellgate: Tokyo service."
Ha multival próbálkoznál akkor esetleg a London 2038-at érdemes megnézned, kipróbálnod.
-
- = Zk = -
félisten
lemezesen megvan, kérdés, mit érek azzal...
bár ha kicsit felpöckölt grafikával jön, nagyon jól esne... akár fizetnék is érte... -
olbaidhun
őstag
"első kiadása 2007-ben jelent meg a Flagship Studios gondozásában".
Talán kevesen tudjátok, de a Blizzard (dio1-2-t fejlesztő) csapatából kivált tagokból verbuválódott a stúdió és annak idején az volt a bukás oka, hogy sokkal magasabbra tették a lécet, mint amit meg lehet ugrani. FPS játékba oltott diablót kell elképzelni, minden betöltéskor random pályák, szörnyek és itemek.
Namco Bandai Games, Electronic Arts, HanbitSoft is megszakértette a kiadást, ami nem tett jót ennek a különleges hangulató stuffnak. Láttam pár hangulatos képregényt és novellát a kezdetekből, ezért azt mondom elég egyedi volt és kár érte. A dolog pikantériája, hogy a diablo3 már nekem is túl színes lett és jobban örültem volna valami drámaibb színekkel kalibrált játéknak.
-
savior
őstag
Amikor megjelent elég nagy volt a gépigénye, de manapság már bármin elfut.
Aki régen megvette, az multizhat majd vele megint? -
TCSZ
senior tag
Ha vísszafogott a gépigény még el is gondolkodók rajta.... Annó tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A single player tartalmakra fókuszáló játék tartalmazni fogja a Hellgate: Tokyo-t is.
- Gigabyte alaplap topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest