Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Na és hogy aktiválod? Csak kérdezem, mert ugye amint nálam jobban hozzá értők is írták ehhez kell egy Windows Server is. Az is van ugye?
Tehát, akkor az illegális Windows rendben van? És nyilván a negyed ennyibe kerülő Home helyett ezt megveszik?
Szerintem ez megint Microsoftos mellébeszélés....
(#94) Daniel84
Hova írja be a BSD fórumba? Nyilván ez egy Windows fórum, és Windows-ról van szó, ide illek nem a Milyen órát vegyek fórumba.
Hát pont ez az, hogy amint leírta meg is vette a Windows-t minden nyavajájával együtt.. Talán csak van joga beírni a Windows fórumba nem?(#96) haxiboy
Én sem írhattam volna szebben.. Természetesen a Microsoft nem hibázott. Mert nálad megy, hát mindenkinél megy... Szerintem a Microsoft Béta teszternek használja a Usereket, ami pénzért elég szemétláda viselkedés. Most már csak az van hátra, hogy a Win 10 ingyen van, ami nyilvánvalóan egy baromság...
A másik probléma, hogy nyilván 100 gépből 95 szar, mert kb a cégnél is folyamatosan hallom, hogy szívatja az embereket a Windows 10 pedig ott SCCM van, nem csak sima user... Aztán gondolom ott is user error van...Hát persze....
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
haxiboy
veterán
A probléma az ön készülékében keresendő, nekem ~5 éves hardverrel, még a nagyobb updatek sem tartanak 10 percnél tovább, sőt ütemezve vannak így ha aktív vagyok nem telepít csak úgy frissítést.
Illetve induláskor még soha nem fogadott olyan képernyő hogy Windows Frissítése, mivel update előtt kérdez. Egyszerű beállítás probléma -> User error.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
törölt tag
Még mindig csak MCT-vel lehet csak telepíteni a 1809-et?
-
hallador
addikt
Ami természetesen VL-es, azaz otthoni Userek számára elérhetetlen termék, minden szinten, nem kerül egyéni kiskereskedelemben, kapható gépekre előtelepítésre.
Tehát, ha legálisan akarja valaki használni, otthon ez a termék nem létezik.
Szóval ez is mehetett volna az előző felsorolásomba, de nem jutott eszembe, mert ez is olyan mint amit felsoroltam.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Exodius
őstag
Akik nem szeretnének sok felesleges dolgot, azoknak a Windows 10 LTSB ajánlott.
Decemberben (ha minden oké lesz, addigra csak kiderül 1-2 baromság), szerintem én is átállok majd arra, mert a sok mocsoktól, amit sose használok, csak felfordul a gyomrom. -
hallador
addikt
Nem is annyira troll on:
- Az van, hogy nincs otthon SCCM-ed, meg semmi ami feltolja napközben a frissítéseket. Ne már, pedig nekem ilyet soha nem csinál.
- A windows nekem nem csinált az elmúlt 8 évben.
- A frissítéseket bármikor fel tudod tolni, nem tudtad megoldani, ááááá lúzer vagy.
- Á a drivereket nem tudod feltelepíteni.
- A Windows már nem csinál ilyeneket, valamit nagyon elnéztél.
- Mit olvasok, fizettél érte, ház gyakorlatilag ingyen vanTroll Off
Ja várj én Linuxot használok 2008 óta, csak hirtelen kivettem azokat a szuper mondatokat, amiket a Microsoft fanok hajtogattak az elmúlt pár évben,
Mert a Windows ideális....
Ja várj nem nem az, max annak, akinek rohadt sok ideje van...
Nem értem mi a problémád, még vissza sem vonták, pedig sanszos...
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hát ez ilyen. Tegnap én is vártam egy csomót, mire a laptopon felfrissítette magát. Ugyanakkor ChakraOS teljes system frissítése tartott 8 percig ugyanezen a gépen...
Neked is erre van szükséged, amit itt tegnap felrakott nekem a W10:
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
simonzé
addikt
Pénzt adtam a hulladék win10-ért, de ma ismét, nagyon komolyan elgondolkoztam, hogy a fő gépemen is végleg áttérek a Linux Mintre. Egyszerűen elfogadhatatlannak tartom, hogy 35 percen át kelljen nézni a "Windows frissítése 100% kész, ne kapcsolja ki a gépet!" üzenetet. Egy sürgős, 3 perces email válasz kedvéért kapcsoltam be a gépet, amit mobilról nem lehetett megválaszolni. És csak a bogyók mozognak, és 35 kib##### percen át nézem, hogy 100% kész. Érted? Nem 3%, nem 17%, vagy 44%, hanem 100%. 35 percen át. Hát ba##ódjon meg mind, aki ezt ilyenre csinálta!
Ja, a gép egy dell ultrabook i5 procival, 2x4gb rammal, 256-os ssd-vel, 500/100-as wifi netre kötve, szóval ne kezdje senki, hogy nálam van a bibi!
A Linux 2000 fényévvel korrektebb, és nem kerül 40k-ba + office csomag.
[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
Necroman_Mk2
őstag
Szerintem nyugodtan, ha egy hónapig tesztelték még, akkor valószínűleg alaposan megnézték, hogy előjön-e a hiba vagy sem. Egy ekkora botrány után a MS nem engedheti meg magának, mert azzal csak piacot veszít.
(#24) zolee001 Na igen, egy-egy grafikai újradesingnolás tényleg egyszerűbb, mint a meglévő kód polírozása.
(#76) btprg Aztán ha tényleg megtörténik egy ilyen, akkor meg néz az ember..
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz E.Kaufmann #82 üzenetére
Lesz ott szex meg tiszta alsó, mert ő lesz a jóságos lovag, aki megmenti az asszonyt a galád Windows frissítésektől.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
bossbob
tag
Szerintem ennek több létjogosultsága van mint az új világos témának, már csak azért is mert átfogóbb:
Windows 95, 98, XP, Vista And 7 Themes For Windows 10Egy kis nosztalgia faktor. Asszonynak felraktam a gépére, úgy hogy nem tudott róla. Még a Boot screen is win 98 volt. Nézett is hogy mit csinált ez a windows frissítés.
[ Szerkesztve ]
A magyarok postájától ments meg uram minket! (MPL kivétel ezalól, mivel az külön entitást képez)
-
veterán
Leszedtem hetvegen mindket gepre... A ryzen is gyorsult, a 8600k is. Hiba, ujraindulas 1 het alatt nem volt. Nekem megfelel
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
btprg
senior tag
válasz Jesus_Shaves #71 üzenetére
Én meg azt utálom, hogy az újabb programokban random színpaletták vannak, pedig általában ha egyszerű ábrákat akar rajzolni az ember, akkor nem meghatározhatatlan színátmenetek kellenek, hanem egyértelműen megkülönböztethető telt színek. Egy Paint-ban manapság nem ilyenek a default paletta színek, hogy "piros" (255;0;0), hanem ilyen (239;4;15) meg hasonlókkal van tele... Nóóómáális?
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
btprg
senior tag
-
Colos1
őstag
válasz FollowTheORI #19 üzenetére
Home -on be kell állítani a hálózatot forgalmi díjasra, azon alapbeállításon tiltva van a frissítés.
Nekem is így van, amióta egyszer játék közben lefrissítette a videokártya illesztőt.Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
aktív tag
-
janos666
nagyúr
válasz Jesus_Shaves #61 üzenetére
Ott éppenséggel nem zavar, mert kétféleképp használom csak a Start-ot:
- Windows gomb és elkezdek gépelni (keresés)
- jobb egérgombbal rákattintok a bal alsó sarokra (alternatív start menü)Ami zavar ezzel, hogy tele van a telepített alkalmazások lista egy tucat elemmel, amit nem lehet onnan eltávolítani, de egyesével végig kell kattintgatni, hogy min van kiszürkítve az uninstall és min nincs. (Jó, tudom, ha nagyon akarom még magát az egész Store-t is ki tudom gyilkolni scrip-ekkel, vagy Windows telepítő módósítással, vagy akár telepíthetek LTSC-t, de ha maradunk a Pro hivatalos képességeinél...)
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
szicsu.leon
csendes tag
Szia.
Kérdezném, hogy az update telepítésével a Broadwell-E-s OC problémád megoldódott-e?Egyébként, ha a KB4100347 frissítést eltávolítod, azzal megoldódik az OC probléma. Vagy a KB4346084 frissítést telepítsd, mert nem csak az OC hibát szünteti meg, hanem a Spectre Variant 2 ellen is nagyobb védelmet biztosít.
"Még nincsen kész, de már majdnem elkezdtem"
-
aktív tag
válasz Neovenator #62 üzenetére
Ezt annyira utálom mind a témakészítőkben, mind a "gyári" témákban, színekben. A 16 millió színárnyalatból lényegében csak a #000000 és #ffffff kódot ismerik, a többi mintha nem is létezne.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Biztos van, akinek ez bejön, nekem az első dolgom a Classic Start Menu progit feltenni és visszaállítani a régi, jó, öreg, letisztult, win 98 nézetet és start menüt, ami mindenféle reklám meg sallang mentes.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
haxiboy
veterán
Lekopogom nekem soha nem volt problémám semmi update-tel.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
zolee001
őstag
Igen, már olvastam ,hogy valakinek bejön ez a szinvilág de azzal semmi gond.
Hozzáteszem,hogy a 2001 es XP-ben alapbol megoldottak voltak ezek a dolgok,most ujra fel lett találva -
hunluki
senior tag
Nekem olyan hatása van mint valami 10 évvel ezelőtti kde témának.
-
vlevi
nagyúr
Erre szokták mondani, hogy "érdekes"
Erre még rátesz egy lapáttal az északi fény, mert akkor ezt az egész világos témát, még megborítja egy kis rózsaszínes fátyollal, úgy eléggé gyomorforgató kinézete van a taskbarnak. -
aktív tag
Azért a "Start Menu -> Kellékkek -> Játékok -> Aknakereső" jóval diszkrétebb, mint live csempén tolni az arcodba a kínai gagyi farmjátékot minden egyes start panel nyitáskor. Másik, hogy azokon a játékokon egy generáció nőtt fel (Space Cadet pinball, jó kis számtech órák...) és szerették, szerettük. Ezeket a vackokat meg szinte mindenki utálja. Ja, és emlékeim szerint még XP telepítőnél testre szabható volt, milyen komponenseket telepítsen az installer.
A fejlesztési ciklusról pedig az a véleményem, hogy az MS magának kereste a bajt ezzel a "one windows" és "windows as service" meg rolling release politikával. Ez lehet, hogy bejön egy Arch-nak, amit nagyságrendekkel kevesebben használnak, de itt több száz millió gépről és userről van szó. Semmi sem kellene fontosabb legyen, mint a stabilitás és a biztonság. A "cutting edge" csak ezután jöhet(ne).[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Engem is idegesít, de amúgy nem volt szinte minden Windows verzióban (kivéve a szerver, és "beágyazott" vagy hasonló kiadásokat) valamilyen játék (aknakereső, pasziánsz, stb) már a '90-es években is? Win7-ből talán egyszerűbb volt ezeket eltüntetni, de XP-ből talán még nehezebb volt, mint most a 10-esből.
A cikk kérdéséhez: szerintem 1 év tűnne ideális "feszített tempónak".
2 év már soknak tűnik. Akkor kezdődne az, hogy mégis tenniük kell be pár apró új feature-t is CU-kkal a régiekbe, vagy néha több mint egy egész évet kell várni valami új hardware esetén a teljes szoftveres támogatásra.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #57 üzenetére
Ja nekem is.
-
rviktor25
tag
válasz Fitzgerald #57 üzenetére
Nope, jó eséllyel a "sima" novemberi patch-pakkot. Ezt még csak kézzel lehet felerőszakolni.
[ Szerkesztve ]
Chiwasuu!!!
-
Fitzgerald
veterán
Akkor ezt telepítette ma délután a gép.
-
hunluki
senior tag
RTX játék még nem nagyon van ami miatt érdemes lenne ugrani, de nv ezen szériája gyönyörű szépen igazolja hogy az early adopterkedés kockázattal jár és sokba kerül. Manapság már Win update is ilyen, én meghagyom a mókát az early adoptereknek aztán jövőre majd lefrissül.
Nem igazán van olyan W10 fícsőr ami nélkül nem tudnék létezni igazság szerint. Egy W7 is tök elég lenne de amikor elhalt alóla a vas akkor az újra már W10 került. Nekem teljesen jó a 30/365 halasztás és szerintem ezzel nagyon sokan vannak így. Meg ha megnézed egyik W10 frissítés se hozott olyan musthave fícsőrt ami nélkül "élvezhetetlen" lenne a windows használata.
-
Dr. Akula
félisten
"azért vannak még olyan hibák, amelyeket a Microsoft ismer, és nem kerültek javításra"
Olyanok mindig vannak, de nyilván a 1803-ban is megvannak, tehát nem ok a frissítés elhalasztására.
-
t72killer
titán
És még véletlen sincs egy KUSS gomb, hogy vegye már észre magát a rendszer, nem Pistike warezgamerbirodalmának ad otthont, hanem dolgozni szeretnék - mint pl egy mezei szimpla WIN7-en. Nem hiszem, hogy egyedül volnánk ezzel az igénnyel... (ugyanide mehet a mindenféle adatgyűjtögetés, a félévente új WDDM, stb-stb. Röviden-1xerűen: kérünk egy Enterprise LTSC verziót a köznépnek).
#51: tévedés, ez a DK/D-Ázsiai "kultúra". nézz meg egy távolkeleti weboldalt, nagyon sokszor összedobott hányadék fogad, sárga-rózsaszín csilingelő kacatokkal. win7-ig még valóban az európai ember gyomrának készítették a winfosch-t, de úgy látszik, győztek az indiai kóderek.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest