Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Miközben éppen valami olyat tesz ami illegális, és még nagyzolóan előadja, hogy ez aztán mekkora hős vagyok... Na ha bele akarod keverni a paprikát hajrá, legalább annyira magyaros a paprika is mint a mentalitás...
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz Sub-ZeRo #130 üzenetére
KB minden rosszindulat nélkül, ha Modi lennék, akkor azokat az embereket, akik pofátlanul, "Magyarosan" ilyenről beszélgetnek simán Ban-olnám egy hétre az első alkalommal...
Mondhatnám nem akarok a Kádár rendszer paródiájában megöregedni... És nem is vagyunk messze mentalitásban tőle...The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz Sub-ZeRo #128 üzenetére
Megint abba a hibába estünk, hogy valamit leírok, és jön más, aki leírja ugyanazt, hogy felkészültebbnek tűnjön... Na nem baj, csak nem tudom ezzel a módszerrel lehet boldogulni otthon? Vagy mi?
Tehát illegális?
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
Ok csak akkor azt kellene írni, hogy ugyan fut rajta de inkább csak futogat, mert igazából a jótól nagyon messze van. És akkor ok, kb úgy fut rajta mint pentium III on a Windows XP futni fut ha van rá elég időd.
-
hallador
addikt
Hát ja csak milyen sebességgel, mert ugye ez mindig ilyen mellébeszélés szokott lenni. Ha 75 éves vagy, és hdd van a gépben, meg 4 GB memória és alapvetően ahhoz szoktál hozzá, hogy mindenre van időnk, mert hát akkor minden mindegy volt, még 1980-ban, akkor faszán fut még a Pentium III-on is, csak hát ha dolgoznál vele, akkor meg egy rakás sz@r az egész egy 11 éves gépen...
Kinek mi a gyors?
Ja hogy a 11 éves gépbe SSD van, nem egy mondjuk gyenge processzor van, és még nem is 4 GB ram, de még akkor sem fog szépen futni egy Dual Core gépen, mert a Windows10-nek 2 mag nem lesz elég, ha fejre áll az ember akkor sem... Max ha 4 GHz-en fut, annyin meg nem fut...
Ezeket szerintem nem kellene...
-
hallador
addikt
Na és hogy aktiválod? Csak kérdezem, mert ugye amint nálam jobban hozzá értők is írták ehhez kell egy Windows Server is. Az is van ugye?
Tehát, akkor az illegális Windows rendben van? És nyilván a negyed ennyibe kerülő Home helyett ezt megveszik?
Szerintem ez megint Microsoftos mellébeszélés....
(#94) Daniel84
Hova írja be a BSD fórumba? Nyilván ez egy Windows fórum, és Windows-ról van szó, ide illek nem a Milyen órát vegyek fórumba.
Hát pont ez az, hogy amint leírta meg is vette a Windows-t minden nyavajájával együtt.. Talán csak van joga beírni a Windows fórumba nem?(#96) haxiboy
Én sem írhattam volna szebben.. Természetesen a Microsoft nem hibázott. Mert nálad megy, hát mindenkinél megy... Szerintem a Microsoft Béta teszternek használja a Usereket, ami pénzért elég szemétláda viselkedés. Most már csak az van hátra, hogy a Win 10 ingyen van, ami nyilvánvalóan egy baromság...
A másik probléma, hogy nyilván 100 gépből 95 szar, mert kb a cégnél is folyamatosan hallom, hogy szívatja az embereket a Windows 10 pedig ott SCCM van, nem csak sima user... Aztán gondolom ott is user error van...Hát persze....
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Ami természetesen VL-es, azaz otthoni Userek számára elérhetetlen termék, minden szinten, nem kerül egyéni kiskereskedelemben, kapható gépekre előtelepítésre.
Tehát, ha legálisan akarja valaki használni, otthon ez a termék nem létezik.
Szóval ez is mehetett volna az előző felsorolásomba, de nem jutott eszembe, mert ez is olyan mint amit felsoroltam.
-
hallador
addikt
Nem is annyira troll on:
- Az van, hogy nincs otthon SCCM-ed, meg semmi ami feltolja napközben a frissítéseket. Ne már, pedig nekem ilyet soha nem csinál.
- A windows nekem nem csinált az elmúlt 8 évben.
- A frissítéseket bármikor fel tudod tolni, nem tudtad megoldani, ááááá lúzer vagy.
- Á a drivereket nem tudod feltelepíteni.
- A Windows már nem csinál ilyeneket, valamit nagyon elnéztél.
- Mit olvasok, fizettél érte, ház gyakorlatilag ingyen vanTroll Off
Ja várj én Linuxot használok 2008 óta, csak hirtelen kivettem azokat a szuper mondatokat, amiket a Microsoft fanok hajtogattak az elmúlt pár évben,
Mert a Windows ideális....
Ja várj nem nem az, max annak, akinek rohadt sok ideje van...
Nem értem mi a problémád, még vissza sem vonták, pedig sanszos...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest