Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• K.Andras.Vfx

tag

válasz mcload21 #70 üzenetére

Én commodore 64-el kezdtem játszani még 1984-ben, azóta elképesztően sokat fejlődtek a hardverek és a játékok is, ez a fejlődés nem áll meg, de évtizedekben mérhetőek a komolyabb mérföldkövek.

Kell még egy pár évtized mert most még komoly hardveres korlátai vannak annak, hogy bonyolultabb fizikai szimulációk realtime fussanak bármilyen gépen... Nem szabad elfelejteni, hogy kb az eladott hardverek kb 5% csúcs gép, és azért még az is kevés ahhoz amit szeretnél. (Legalább egy komplett 2080Ti ereje kéne külön csak a fizika gyorsítására.) 5%-os piacra meg ha az emberek 95%-a úgy sem tudna bekapcsolni ezen effekteket, arra nem fognak fejlesztési időt meg pénzt "pazarolni".

• K.Andras.Vfx

tag

Figyelembe véve az 500 ezer forintos árat, sejteni lehet, hogy kb pár %-os "részesedésével" a játékok max pár %-a fogja tudni támogatni ezt az effektet, de az is úgy ahogy a cikkben van HD felbontásban.

Szerintem itt valamit nagyon elszámoltak az Nvidiánál ezzel a kártyával, egyrészt az árát, másrészt pedig azt, hogy van e egyáltalán szükség ezen effektekre ha nem képes 4k-ban futni. Senki nem fog a tükröződés végett lemondani a 4K felbontásról, és egyetlen fejlesztő sem lesz a fizetett vagy szoros partnereken kívül, akik azért dolgoznának a grafikus motorokon pluszban, hogy egy horror árú kártyát demózzanak HD felbontáson. :DDD

500 ezer forintot fizess azért, hogy HD felbontáson nézegess real time tükröződést? :N

Új hozzászólás Aktív témák