- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi_D
tag
Tudom, h rövid hét meg minden, de 25-26-i hétvégén nem volt hazai pálya?
-
Chiller
őstag
Nekem Madison Scott művésznő jut róla eszembe, bár még nem láttam vörösre festett hajjal.
-
oettinger01
őstag
Az a füles nagyon bejövős darab, a billentyűs tablet nem rossz elgondolás de az ára nem szimpatikus még
-
putti
aktív tag
Az összes közül a vörös hajú csajszit vinném haza.... Miután hazavittem, kapna egy mélyformázást és ha ezenkívül még normális is, örökre felinstallálnám a lakásra és magam mellé társfájlnak..... De most jut eszembe, nekem már van egy házisárkányom, maradok nála. Ennyit az őszi hardverekről.
-
oPalRx7
aktív tag
Amúgy vicc, alig lehet "nagyteljesítményű" laptopot venni, mindenhol U meg U meg U....
-
Habugi
addikt
Nem hiszem el!!!!
Végre vége ennek az ergónómiai ipari hulladék
forradalomnakgyártásnak.
Az első WCG óta beragadtam a Logi G1 / MS Intelli 1.1A vonalra, utóbbiból 4db-ot vettem cirka 6éve, az utolsó van már használatban, illetve egy kincstári aminek még jó az elektronikája csak a teflon "lábait" hullatta el.Komolyan csípjen meg valaki, normális "kétkezes" egerek!!
Ki is próbálok egy Kana-t és/vagy Senseit!
-
Kronos3000
senior tag
Ezek a billentyűs tabletek túl vannak árazva,de alaposan.
-
-
Bandi995
aktív tag
Ha megveszem a Klipsch fülest, megkapom ajándékba azt a gyönyörű vörös hölgyeményt?
Képes vagyok 5x többet is fizetni érte, amennyiben igen
-
atomanti19
aktív tag
A sensei raw-nál tényleg macerás a LOD. Megvettem, kezdtem megszokni de teljesen nem lehet megszokni mert random bebolondul ha fel emeled. És fél centiről még simán "belenyúl".
-
Button
aktív tag
szépek ezek az X555-ök, kár hogy ezzel vége is
2 cellás akksi, meddig van még lejjebb? -
Locutus
veterán
Ezek közül én a vöröskét kérném
-
hemaka
nagyúr
A Kana V2 nagyon jó áron van, vegyétek. (igaz hamarosan érkezik a V3, de ki tudja milyen lesz...) :
-
whited
addikt
Ez a multi core x6 mennyire lehet életképes ?
-
HP Pro 610 G1 nagyon tuti - ezt a hardvert eddig csak a Thinkpad-ben láttam, kétszer ennyiért!
-
lemusz
addikt
Sensei RAW-ot nem ajánlom. Én is azt hittem, hogy csak külcsínben tér el a Sensei-től, de nem. A drivere is le van butítva, de nagyon. Alig lehet benne valamit állítani. Pl.: a LOD-ja elméletileg 2mm, de egy jó egérpadon fél centiről is be-be jelez, ami nagyon zavaró tud lenni. Míg senseinél ezt lehet állítani driverben - kérdés mennyire sikeresen - addig raw-nál nem. Lényegében Raw-nál beállíthatsz 2 cpi értéket, a led milyen stílusban villogjon, aztán ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Notebookokat, tableteket, játékos kiegészítőket és más újdonságokat válogattunk össze heti csokrunkba.
- Milyen házat vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest