- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen asztali médialejátszót?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi_D
tag
Tudom, h rövid hét meg minden, de 25-26-i hétvégén nem volt hazai pálya?
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
Chiller
őstag
Nekem Madison Scott művésznő jut róla eszembe, bár még nem láttam vörösre festett hajjal.
-
oettinger01
őstag
Az a füles nagyon bejövős darab, a billentyűs tablet nem rossz elgondolás de az ára nem szimpatikus még
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
hallador
addikt
válasz MrPetya19 #20 üzenetére
A munkahelyem HP partner több 100 HP termékkel, és van 2. (Nem Magyarországról van szó)
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
putti
aktív tag
Az összes közül a vörös hajú csajszit vinném haza.... Miután hazavittem, kapna egy mélyformázást és ha ezenkívül még normális is, örökre felinstallálnám a lakásra és magam mellé társfájlnak..... De most jut eszembe, nekem már van egy házisárkányom, maradok nála. Ennyit az őszi hardverekről.
[ Szerkesztve ]
-
oPalRx7
aktív tag
Amúgy vicc, alig lehet "nagyteljesítményű" laptopot venni, mindenhol U meg U meg U....
-
Habugi
addikt
Nem hiszem el!!!!
Végre vége ennek az ergónómiai ipari hulladék
forradalomnakgyártásnak.
Az első WCG óta beragadtam a Logi G1 / MS Intelli 1.1A vonalra, utóbbiból 4db-ot vettem cirka 6éve, az utolsó van már használatban, illetve egy kincstári aminek még jó az elektronikája csak a teflon "lábait" hullatta el.Komolyan csípjen meg valaki, normális "kétkezes" egerek!!
Ki is próbálok egy Kana-t és/vagy Senseit!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Kronos3000
senior tag
Ezek a billentyűs tabletek túl vannak árazva,de alaposan.
Wasabi...
-
-
félisten
Igen, legalább egy Wacom-ot, meg egy "mappát" adhatnának hozzá ebben az árkategóriában!
(#13) hallador
Ár/érték arányban nagyon jónak tűnik, bizony!
Már csak az üzemidőre lennék kíváncsi, remélem hozza a T100 szintjét.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
hallador
addikt
-
Bandi995
aktív tag
Ha megveszem a Klipsch fülest, megkapom ajándékba azt a gyönyörű vörös hölgyeményt? Képes vagyok 5x többet is fizetni érte, amennyiben igen
-
atomanti19
aktív tag
A sensei raw-nál tényleg macerás a LOD. Megvettem, kezdtem megszokni de teljesen nem lehet megszokni mert random bebolondul ha fel emeled. És fél centiről még simán "belenyúl".
[ Szerkesztve ]
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Button
aktív tag
szépek ezek az X555-ök, kár hogy ezzel vége is
2 cellás akksi, meddig van még lejjebb? -
Locutus
veterán
Ezek közül én a vöröskét kérném
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
hemaka
nagyúr
A Kana V2 nagyon jó áron van, vegyétek. (igaz hamarosan érkezik a V3, de ki tudja milyen lesz...) :
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
whited
addikt
Ez a multi core x6 mennyire lehet életképes ?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
félisten
HP Pro 610 G1 nagyon tuti - ezt a hardvert eddig csak a Thinkpad-ben láttam, kétszer ennyiért!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
lemusz
addikt
Sensei RAW-ot nem ajánlom. Én is azt hittem, hogy csak külcsínben tér el a Sensei-től, de nem. A drivere is le van butítva, de nagyon. Alig lehet benne valamit állítani. Pl.: a LOD-ja elméletileg 2mm, de egy jó egérpadon fél centiről is be-be jelez, ami nagyon zavaró tud lenni. Míg senseinél ezt lehet állítani driverben - kérdés mennyire sikeresen - addig raw-nál nem. Lényegében Raw-nál beállíthatsz 2 cpi értéket, a led milyen stílusban villogjon, aztán ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Vicces képek
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...