- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
1-2 játékért megérné például RDR.
De kaptam egy tapasztalt választ erre:
"Igen, de tragikus, amit művel. Tulajdonképpen a kontroller jeleit fordítja le az egérnek és viszont. Mivel egy joy máshogy mozog, mint egy egér, az eredmény is elég nehézkes lesz. Egyszerűbb, ha megszokod a kontollert."
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
Cyberpunk
félisten
Mindenki azt vesz amit akar én régi motoros vagyok számomra csak PC létezik. és mivel főleg RTS kedvelő vagyok ezért a konzol szóba sem jöhetne. A next gen.-be viszont nem tartom kizártnak hogy beruházok, de csak akkor ha lesz mód a bill.+ egér használatra ott is. Tudom PS3 támogatja, de az UT3-on kívül más tudtommal nem.
A PC meg drága ha mindenből a csúcsot akarjuk, viszont ha itt is megelégszünk a konzolok grafika szintjével akkor mindjárt nem kell költened 100 ezreket VGA-ra például.
Ellenben konzolra meg drágábbak az AAA címek.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
Én annyit még hozzá tennék az "igazi játékokhoz" hogy ez nem csak ezen múlik, hogy konzolt veszel vagy PC-t. Hanem a tartalomtól. Sajnos sok a ma játéknak nevezett unalmas lerágott csont, ami még ráadásul tele is van hibával, mert adjuk ki minél gyorsabban (pont a profit miatt). Oszt majd befejezzük pach-ekkel.
De abban igazad van, hogy elkonzolosodtunk. Én nem, túl finnyás vagyok a grafikára ahhoz. Most a konzol dominál, mert a kiadóknak az termeli ki a nagyobb profitot.
Viszont amikkor ilyet látok, hogy az év legszebb grafikájú játéka xy konzol cím. Akkor kapok agyvérzést.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
Nos ja. De elég sok helyen van a háztartásban PC. Mert egy konzol nem képes azt helyettesíteni, gondolom te is PC-ről írsz ide.
Ha meg már van PC akkor már csak játékos kedv kell, most az irodai gépeket ne vegyük bele a dologba, de ha ez megvan akkor már csak játékos kedv van. És világviszonylatban sokkal több a PC mint a konzol.Persze lehet keresni az okait, hogy mért tartunk ott ahol, a warez tábor és a silányabbnál silányabb konzolportokat lehet ezért okolni. Ha a warezolok fele hirtelemn elkezdene játékot venni, akkor szerintem hamar fordulna a kocka.
A másik meg hogy elég nagy butaság azt állítani, hogy csak konzolon lehet jól játszani. Szinte majdnem mindegyik műfajt jobb irányítani bill.+egérrel. FPS-t meg főleg.
-
-
Cyberpunk
félisten
Hát ennyiért kicsit sok lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest