- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Mi köze a magyar mérnök órabérnek a finn/svéd/stb-hez? Szerintem neked, de még a finn/svéd/stb-nek is tátva maradna a szája, ha megtudná mekkora órabérért dolgoznak nálunk a fejesek haverjai!!!! Ne kábítsd magad
Ami pedig a jogszabályokat illeti: teljesen mindegy hol-mi van leírva, azokat analógiául használva lehetne implementálni a magyar viszonyokhoz! A probléma az, hogy ez nálunk még mindig nem érdek! Akkor lesz majd érdek ha végre a birka választópolgárok többsége kierőszakolja, hogy ne legyen 3200 sóhivatal, hanem csak 300!
Márpedig amíg jelen helyzet fennáll, addig azért folyik le a dunán a sok víz és bréjnsztorming, hogy minnél kreatívabban tudjanak az önkormik (3200) EU-s pénzekre pályázni valamilyen jogcímen, amiből az állambácsi le tud nyúlni...márpedig ha továbbra is így lopjuk a német adófizetők pénzét, közben pedig ellenük lázítanak idehaza, akkor ne csodálkozzon senki ha egyszer elegük lesz és kib@sznak minket az EU-ból is...ŐK ERRE JÁTSZANAK MERT EZ AZ ÉRDEKÜK! -
Centre
tag
Nem a konkrét űrlapokra és jogosultságokra hanem a mögötte lévő "adatbáziskezelőre" gondoltam. Ha jól olvastam a cikket akkor most a még mindig különböző egyes kormányzati ERP-k közötti kommunikációhoz készítenek protokollt. Erre mondtam én, hogy ez bár szép és jól, de olcsóbb lenne, mint időben, mint pénzben ha közigazgatási gerincrendszer "motorját" egy már bejáratott rendszerről másolnánk s nem házilag barkácsolgatnánk.
-
Centre
tag
a dokumentációban az a jó, hogy mindenféle jött mert frissdiplomás unokahúgoknak oda lehet adni, mert a papír mindent elbír és majd menet közben úgy is módosítják a mérnökök.
az ilyen komplex rendszerek tervezésekor miért nem lehet felkérni tanácsadónak azt, aki a német/svéd/finn rendszeren dolgozott, megspórolhatnánk vele vagy 4 évet és kitudja hány milli
ótárdot
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest