Hirdetés
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
válasz
meridarider #16 üzenetére
Pedig van sajnos,volt két videokártyám tőlük aminek nevetséges hűtése volt és túlmelegedtek,és nem ref.hűtős hanem egyedi tervezésű volt.Leveleztem is velük,azt a választ kaptam,hogy ez ilyen.
-
kalmani
tag
Szerintem egy rendezetlen vezetékezésű, vegyes, piros-kék-zöld nyákos számítógép belvilág nagyon illúzió romboló. Mégha zárt házban van, akkor is.
Én magam azért vásároltam M.2 foglalatú SSD-t. mert ahhoz kettő kábellel kevesebb kell. -
Normi™
őstag
Senki sem mondta,hogy nem számít a tudás,de el kell fogadni,hogy van aki szereti ha szép és rendezett a gépe amellett,hogy a tudása is rendben van.Hála Istennek nem mindenki gondolkodik így.Én is szeretem színben összehozni az alkatrészeimet.Nem te vagy a célközönség,ennyi történt.Részemről ennyi,nem kívánok senkit sem megváltoztatni,abba már belefáradtam.
-
Mr sokszor meg akartam kérdezni, hogy a x-fázisú fordításnak hogyan sikerült elterjednie? Értem, hogy tükörfordítás az angolból, csakhogy jelen esetben ez teljesen helytelen. Miért nem jó az ág, pl?
-
Normi™
őstag
Nagyon jól néz ki.
-
törölt tag
Nem írom be, hogy ez se tetszik, mert akkor hülyének néznek akik olvasták a másik topicot is.
Egyébként ezek már jó, megbízható lapok lehetnek? A Z77 Stingerről annak idején elég csúnya memóriakezelési és UEFI problémákat olvastam, és ezzel kapcsolatban voltak olyan felhangok, hogy az EVGA elég ramaty alaplapokat gyárt, jó drágán.
Ebből mennyi igaz, érdemes EVGA-ban gondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest