- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medcomp
tag
Egyre furábban működik az enyém. Ha rajta van a 320-as vinyó, akkor wifin nem oszt a DHCP IP-t, se akkor ha magától kéne, se akkor ha be van állítva, hoyg melyik MAC címhez melyiket kell. Ezt 3 frissen telepített teljesen különböző laptoppal próbáltam SP3-as windowsal. Ha lehúztam a vinyót, és újraindítottam, ment minden, visszadugtam, és már fel sem ismerte a vinyót, a méretét sem tudta megállapítani, sem azt, hogy milyen partíciók vannak rajta. Hétfőn hívom a Linksys-t, hogy van e ötletük, ha nincs, akkor megy vissza garanciás cserére. Valakinek van ötlete, hoyg mit vehetnék helyette? Még egy ilyet nem szeretnék.
-
Medcomp
tag
Az enyém is megáll, de nekem csak hetente egyszer. Nekem egy MSI 320 gigás 2,5"-os vinyó van rákötve, lehet, hogy attól hülyül meg, mert először mindig az tűnik el, utána nekem még kb fél napig van net, meg hálózat, aztán az is megszűnik, akkor restart, és utána megy minden rendesen majdnem egy hétig.
-
Medcomp
tag
A téma címébe nem lehetne beleírni a "WRT160NL"-t is valahogy? Így elég nehéz megtalálni a témát, kereső egyáltalán nem dobta ki nekem.
-
Medcomp
tag
Szia!
Én találtam még több féle N-es hálókártyát a linksys.com-on (WMP600N, és két USB-t is WUSB300N, WUSB600N).
Az általad mondott két kártya adatlapját megnéztem, a WMP110-esnek nagyobb teljesítménye van az adatlapja alapján, mint a WMP300N-nek, de csak a WMP110 antennájáról volt adat, a WMP300N-éről nem. Ha a géped nagyon messze és nagyon eldugott helyen van a routerhez képest, akkor jobb lehet a WMP300N, a szabadon elhelyezhető antennái miatt, ha nincs ilyen gond, akkor szerintem a WMP110-es is jó.
-
Medcomp
tag
Felhívtam a Linksys Supportot, mert innen a munkahelyről nekem sem ment, pár óra tesztelés után azt a választ kaptam tőlük, hogy ugyan a leírásokban és a sajtóban elfelejtették közölni, de a csatlakoztatott lemez csak a belső hálózatról érhető el. Ha külsőről is szeretnénk elérni, akkor válasszuk a WRT610N routert. Jelezték már nekik többen ezt a problémát, de nem tudtak választ adni, hogy ez csak egy hiba a rendszerben, vagy ez így lett tervezve, és ez nem is fog menni soha a gyári firmwareekkel.
-
Medcomp
tag
Na kipróbáltam, nekem működik, annyi, hogy amikor el akarod érni a csatlakoztatott meghajtót neten keresztül, akkor a TotalCommanderbe, vagy az Intézőbe a "\\WRT160NL" vagy a "\\192.168.1.1" helyett azt írd be, hogy "\\dyndns_címed". Innentől minden ugyan az, mintha a belső hálózatról próbálnád elérni a meghajtót.
-
Medcomp
tag
Szia!
A neten keresztüli fájlmegosztás elméletileg így működhet:
Intézőbe beírod a dyndns-es címed, vagy a routerből kinézed a Storage->Administration->Server Internet IP Address-nél látható IP címet, akkor mennie kéne, de mindjárt mepróbálom én is beállítani, és tesztelni.Neked milyen verziószámú firmware van a routereden?
-
Medcomp
tag
Igen, közben ezt nekem is sikerült kiderítenem. Esetleg valakinek van ötlete arra, hogy hogyan lehetne a rajta futó linuxra egy torrentklienst rátenni? Vagy hogy egyáltalán hogy lehet a linuxhoz hozzáférni? Hogyan lehetne parancsokat adni neki? Mert akkor megpróbálnám valahogy a torrentet rajta.
Esetleg a frisebb firmwareről valami infó?
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Vettem pár napja egy ilyen WRT160NL routert, nagyon meg vagyok vele elégedve, működik ahogy kell, de a neten nem nagyon találok pár infót róla. Találtam a LinkSys oldalán frissebb firmware-t mint ami gyárilag rajta van, de semmi infót nem találtam arról, hogy mi a frissítés, illetve semmilyen módosított firmware-t nem találtam hozzá, sőt még csak infót sem, hogy készülgetne (se DD-Wrt, se OpenWrt, se más). Én vagyok béna, vagy tényleg egyenlőre ennyi dolog van csak hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest