Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz NoLF #5 üzenetére

hát igen, de ha ezzel akar valaki huzamosabb ideig játszani, az szerintem egy debrecen-budapest vonatút alatt frankón le tudná meríteni :)

nem tudom, hogy játék közben a 12cellás aksit egy cf+raid rendszerrel mennyi idő alatt lehetne koppra lemeríteni... nem vagyok nagyon otthon a laptopokban, de úgy tudom, hogy 6cellás aksikkal szerelik az átlag gépeket és 3-4órákat húznak normál használat mellett (jó, 1000 lehetőség lenne, hogy lehetne kevesebbet/többet kihozni belőle...) akkor hiába dupla az aksi kapacitása, ha a rendszer meg nem 2szer annyit eszik, hanem jóval többet...

azért a bicikli-motor dolog kicsit más... mert ott a motorhoz 1 dolog h üzemanyag kell, de sebességben is többet kapsz... meg mind2 "mobil" cucc... laptop-asztali pc összehasonlításnál meg a laptop előnye a mobilitás... asztalié pedig az ár :) mindegy... van mindkettőnek előnye-hátránya... egyébként az alienware amúgyis mocsok drágán szereli a gépeket :)

Új hozzászólás Aktív témák