Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
GodGamer5
addikt
Nagyon ütős volt a bemutató. Kb itt éreztem csak, hogy nextgent látok.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
myckey
veterán
Az első részt már nagyon várom PC-re
Ez pedig remélem , legalább akkora siker lesz, még egy löketet adva az egész mindenségnek, is.
(#4) janeszgol
Kena +1
De nekem inkább az Ori ugrott be, vagyis elsőre ez. Megvalósítás terén."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
andor80
senior tag
Azért lopni tudni kell .Olifánt mi?......
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
Dvix
senior tag
Hihetetlen belegondolni, hogy ez volt az a játék(és aTLOU) ami miatt 2018 ban vettem egy Slim-et Kívánom, hogy legyen méltó folytatása.
-
duvi
nagyúr
Megrögzött PC-sként, ha valamiért vennék PS5-öt, akkor ez lenne a húzócím
-
Sirandrish
legenda
Egy játék már lesz PS5re
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Eredeti játékok OFF topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Synology routerek
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS ROG Ally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akciós ventik / Asus TUF 120mm / Be Quiet! / Phanteks PWM
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!