- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Jó háznak tűnik
várjukFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
aAron_
őstag
Érdekes módon a Bitfenix-ről készült hivatalos képek általában becsapósak. Jobban látható milyen is az igazi színe a youtube-on. Egyébként én inkább az outlaw-ra leszek inkább kíváncsi, külsőleg is jobban tetszik.
What is your ikigai?
-
kerelo
aktív tag
válasz Wind-Storm #19 üzenetére
Hát én sem látom teljesen feketének
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
Wind-Storm
őstag
Ez ennyiért megéri, bár nekem nem kéne. Viszont ez a képekről ítélve inkább tűnik szürkésbarnának mint feketének. Vagy csak én látom így?
-
kerelo
aktív tag
jó kis házak nekem bejönnek.főleg ennyiért.mondjuk jó lett volna infó , az anyag vastagságról,vagy legalább a súlyról,hogy lehessen következtetni a masszavitásról valamit.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
imibogyo
veterán
Igy is van.
Ennyiért szerintem nagyon korrekt kis házikók.Bár én a Thermaltake V3-at 10k-ért vettem, most is inkább azt venném, mint ezek közül valamelyiket.
-
banhammer
veterán
Teljesen korrekt olcsó ház.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
waithEard
őstag
Na ezek tetszenek nekem, semmi csicsa, meg fúvóka, meg giccs és predator...és még az ára is korrekt.
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
engusz
veterán
Hamarosan érkeznek a házak!
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Prison85
senior tag
Tetszetős, letisztult házak elérhető áron. Alsótáp, számtalan ventilátor hely és kábelcsatorna (ha jól látom). 10k alatt elég jó vételnek tűnik és pofásabb, mint a hasonló áron és tudással kapható Sharkoon Vaya.
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
T_Stark
őstag
Ezek tényleg jól néznek ki, egyszerű, letisztult forma, alsó tápos, fekete belsővel, jó áron.
Sokkal jobban tetszenek az ilyen egyszerűbb letisztult házak, mint a színes szagos gééémer tákolmányok. -
Silentfrog
veterán
Egyszerű és olcsó.
-
Pug
veterán
Ez most mitől is látványos?
-
Móci
addikt
Nem tűnik rossznak, pláne ennyiért.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
foxxmotor
tag
Szerintem ezért az árért ez elég korrekt.
-
osztraksajt
őstag
Alsótápos ebben az árban ritka mint a fehér holló.
-
megint én
őstag
Nocsak... Egész jutányos áron elfogadható minőség... Grat, ez kell a népnek!
-
M@trixfan
addikt
Egész normálisnak tűnik, kategóriájában pedig pláne.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
amdphenomX4
csendes tag
Az összeg korrekt, de kinézetre szerintem elég ronda.
-
Jim-Y
veterán
Ennyiert nagyon jo vetelnek tunik, nyilvan egy usb3 jo lett volna, de az megdobna az arat:/
-
Füleske
addikt
Ezekről egyből a Codegen jutott eszembe... Csak az fehér volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Be Quiet Pure Base 500DX (Garancia)
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest