Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hogy mi?
-
Nem. Tényleg tetszik. Ma láttam először, nekem az előző verzió kimaradt, nem ismertem.
Hogy milyen mértékben funkcionális, ergonomikus, azt nem néztem, ahogy a műszaki tartalmat sem.
Valaki írta az ASUS hasonló termékét; az a minimál design sem rossz, sőt általában tetszenek az olyasmi házak is, de ez egy kicsit jobban. -
x_o_n
veterán
Biztos is hogy az a cél piac,mert aki ennyit tud szánni egy ilyenre,az inkább már eleve komolyabb Gamer notit vesz,mint egy premium és gyors gépet ami szintén nem olcso és mellé egy ilyet.
-
Béééla
őstag
Ránézésre nem klasszikus GPU slot, hanem egy teljesen egyedi nyáron lesz minden, a GPU is. Drága-drága, mert nem csak egy pci-e - tb interfész, benne egy bolti kártyával. Lehet valamit jobb így megoldani.
-
opr
nagyúr
-
opr
nagyúr
Szoval, vegre valaki kiadott egy olyan kulso vga-hazat, amiben nem lehet cserelni a vga-t?
Vagy mi ebben a plane a tobbi sima negyedennyibe kerulo kulso vga-hazhoz kepest?
-
A megjelenése tökéletes, kifogástalan formaterv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux haladóknak
- PlayStation 5
- VR topik
- Sorozatok
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest