Új hozzászólás Aktív témák
-
dark100
aktív tag
Aki netet hasznal. Mondjunk 1 milliot?
Bar szerintem a routert azt sokan nem erzik "felhasznalasnak". Az emberek ennel korlatoltabbak.
Amugy kicsit vicces mar az a sok onjelolt szakerto, de keves embert hallani, akinek TENYLEG van netbookja, es meselne arrol, hogy O mire hasznalja... En szeretnek egyet, volna is elkepzelesem mire hasznalnam, de istenigazabol nincs ra szuksegem, ezert halasztodik. Viszont bizonyara nem a kedvenc asztali programjaim futtatasara hasznalnam...
-
ngabor2
nagyúr
imho desktop, vagy notebook cuccra gondolt a Polgármester úr. arm-os routerem nekem is van (kettő is), de azt nem számítógépként használom (bár párszor próbáltam... nem ugyan az).
mindenesetre ha kijön ez az okosság, ÉS normális áron normális teljesítményt fog nyújtani, akkor "kicsit" többen fognak ilyen perverziót elkövetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest