- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Androidos tablet topic
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz Ed Parker #76 üzenetére
Stúdióznék vele, mint most a 4-el.. aztán meg videót is szerkesztenék, ahogy most a 4-el néha de több szabadsággal.
Amúgy amit most leírtam, az is elavult fos lesz pár év múlva. Én már csak tudom. Itt figyel mellettem egy 16 Mhz-es Atari Falcon multimédia pc.
Ja kihagytam az 1ms- os érintési reakcióidőt(Microsoft fejlesztés) meg a haptikus visszacsatolás 3. generációját, ami az érintő felület interaktivitását növeli.
A kinect2 höz hasonló de kiterjesztett funkciójú 240fps dual front kamerát se feledjük. Evvel lehet például valós idejű 3D modellt készíteni, vagy meganimálni egy avatar mimikáját.Auratech Field Recording
-
-
Madwe
nagyúr
válasz Ed Parker #50 üzenetére
De, fogyaszt rendesen, hisz megy a net, meg a wifis vagy bt-os megosztás, zabálja az akksit mint a rohadt élet Én pl wifis iPaddel nyomulok, de menet közben fordulna csak meg a fejembe h megosszam, ott meg kényelmesebb a teló az utcán azért... Ha leállok valahol ott az esetek 91%ban van wifi, ha nincs akkor nagyritkán megosztom, de ez eddig kb 3x fordult elő 1 év alatt...
-
válasz Ed Parker #47 üzenetére
Nem nagyon osztottam még meg netet, bár igen lehet osztani, de nem hiszem hogy akksi kímélő a telefon számára
De nem, 3G-snél lejjebb nem adok tabletnél sem, és pont a tablet az az eszköz, amiből nem biztos hogy vennék androidot, elsősorban Apple vagy MS csak MS-nél ha jól tudom nincs 3G egyáltalánViszont karácsony körül valamit szerintem beszerzek majd, másnem egy eggyel régebbi iPad-et
Bár most ez nagyon szép, szóval nehéz lenne lemondani róla[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz Ed Parker #44 üzenetére
Nem mondtam hogy más olcsóbban adja, és hogy más termékét megveszem, nekem sok egy tabletért 200ezer forint (LTE-s) 120k körül, majd ha lehet kapni használtan, garanciálisan akkor érdekel
Más gyártó termékét sem veszem meg ennyiért
Főleg nem only wifi-set, azt hol tudom rendesen használni? Itthon? Ahol én járok nincs mindenhol Wifi, szóval egy internetre (is) készített eszköz 3G nélkül nekem semmit nemérA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Delta Force (2024)
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- PH! Darts
- Androidos tablet topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest