Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Nemrég vásároltam egy 2 GB-os "simát" , 1 ezressel volt olcsóbb a Kingston Data Travelernél és tényleg jó ez a csúszka , nem kell a kupak után kutatnom .

-
fatal`
titán
Egész jónak tűnik, bár az adatátvitele tényleg elég lassúcska. Már a 2 éves 1 gigás verbatim is tudja a ready-boostot

-
ddekany
nagyúr
Örülök, hogy ismét van egy gyártó, aki nem a kupakelhagyásból akar üzletet csinálni. (Vagy de, mert annyival drágábban adják?
)(Amúgy megkockáztatva egy Nobeldíjat, ismét megemlíteném, hogy kupak elhagyás ellen létezik egy igen egyszerű módszer, az u.n. madzag ill lánc. Ennek lényege, hogy kupakot és a pendrive többi részét egy madzaggal ill lánccal összekötik. Egyszer már láttam egy pendrive-ot amit elve ilyenre gyártottak! Talán PQI volt, de nem tudom. De ilyen pendrive nyerhető pl. Corsair Voyager-böl. egy varrótű segítségével, lévén a burkoló gumi varható.)
-
Devid_81
félisten
Executive elég jól tolja átvitelben...a mindenit!
A "kiitolós"módszer nekem nem jön be annyira a kongstonom is olyan...de eddig még bírja
Mondjuk 2 hónaposan
-
KrAt
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Szinte semmit..
-
orbano
félisten
"Windows ReadyBoost-támogatással"
mármint ReadyBoost kompatibilitással, nem? vagy rosszul tudom, és a megfelelő sebességen kívül kell valami hardveres/szoftveres támogatás is a pendrive részéről?

-
cizoe
őstag
hát nemtudom, de a sima változat elég lassúnak tűnik.. Sőt..
-
KrAt
veterán
Árához képest sztem elég jó, bár én inkább egy Executive-ra jelentkeznék be

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)