Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Nemrég vásároltam egy 2 GB-os "simát" , 1 ezressel volt olcsóbb a Kingston Data Travelernél és tényleg jó ez a csúszka , nem kell a kupak után kutatnom .
-
fatal`
titán
Egész jónak tűnik, bár az adatátvitele tényleg elég lassúcska. Már a 2 éves 1 gigás verbatim is tudja a ready-boostot
-
ddekany
veterán
Örülök, hogy ismét van egy gyártó, aki nem a kupakelhagyásból akar üzletet csinálni. (Vagy de, mert annyival drágábban adják?
)
(Amúgy megkockáztatva egy Nobeldíjat, ismét megemlíteném, hogy kupak elhagyás ellen létezik egy igen egyszerű módszer, az u.n. madzag ill lánc. Ennek lényege, hogy kupakot és a pendrive többi részét egy madzaggal ill lánccal összekötik. Egyszer már láttam egy pendrive-ot amit elve ilyenre gyártottak! Talán PQI volt, de nem tudom. De ilyen pendrive nyerhető pl. Corsair Voyager-böl. egy varrótű segítségével, lévén a burkoló gumi varható.)
-
Devid_81
félisten
Executive elég jól tolja átvitelben...a mindenit!
A "kiitolós"módszer nekem nem jön be annyira a kongstonom is olyan...de eddig még bírja
Mondjuk 2 hónaposan -
KrAt
veterán
válasz
[CS]Blade2 #3 üzenetére
Szinte semmit..
-
orbano
félisten
"Windows ReadyBoost-támogatással"
mármint ReadyBoost kompatibilitással, nem? vagy rosszul tudom, és a megfelelő sebességen kívül kell valami hardveres/szoftveres támogatás is a pendrive részéről?
-
cizoe
őstag
hát nemtudom, de a sima változat elég lassúnak tűnik.. Sőt..
-
KrAt
veterán
Árához képest sztem elég jó, bár én inkább egy Executive-ra jelentkeznék be
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt külső HDD, 500/1000GB
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- Micron 1100 512GB 2,5" SSD-k
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest