Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Nemrég vásároltam egy 2 GB-os "simát" , 1 ezressel volt olcsóbb a Kingston Data Travelernél és tényleg jó ez a csúszka , nem kell a kupak után kutatnom .
-
fatal`
titán
Egész jónak tűnik, bár az adatátvitele tényleg elég lassúcska. Már a 2 éves 1 gigás verbatim is tudja a ready-boostot
-
ddekany
veterán
Örülök, hogy ismét van egy gyártó, aki nem a kupakelhagyásból akar üzletet csinálni. (Vagy de, mert annyival drágábban adják?
)
(Amúgy megkockáztatva egy Nobeldíjat, ismét megemlíteném, hogy kupak elhagyás ellen létezik egy igen egyszerű módszer, az u.n. madzag ill lánc. Ennek lényege, hogy kupakot és a pendrive többi részét egy madzaggal ill lánccal összekötik. Egyszer már láttam egy pendrive-ot amit elve ilyenre gyártottak! Talán PQI volt, de nem tudom. De ilyen pendrive nyerhető pl. Corsair Voyager-böl. egy varrótű segítségével, lévén a burkoló gumi varható.)
-
Devid_81
félisten
Executive elég jól tolja átvitelben...a mindenit!
A "kiitolós"módszer nekem nem jön be annyira a kongstonom is olyan...de eddig még bírja
Mondjuk 2 hónaposan -
KrAt
veterán
válasz
[CS]Blade2 #3 üzenetére
Szinte semmit..
-
orbano
félisten
"Windows ReadyBoost-támogatással"
mármint ReadyBoost kompatibilitással, nem? vagy rosszul tudom, és a megfelelő sebességen kívül kell valami hardveres/szoftveres támogatás is a pendrive részéről?
-
cizoe
őstag
hát nemtudom, de a sima változat elég lassúnak tűnik.. Sőt..
-
KrAt
veterán
Árához képest sztem elég jó, bár én inkább egy Executive-ra jelentkeznék be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged