Új hozzászólás Aktív témák
-
dante0425
tag
Nem lesz itt probléma, a Marvel felvásárlása után se lett.
-
falijja
őstag
Remélem úgy fojtatják mint a játékban...hogy sit ből legyen jedi...
-
válasz
Stauffenberg #99 üzenetére
Hát igen egy kicsit gyors a cselekmény,de szerintem,lehet hogy 6 részben jobb lett volna a 3 rész
-
waithEard
őstag
Tényleg itt a világvége... a maják is megmondták. Számomra a Disney név egyet jelent a giccsel és unalommal. De ne legyen igazam.
-
válasz
Stauffenberg #99 üzenetére
Szerintem is így igaz. Kár volt azokért a részekért. reméljük 2015 ben boldogabban jövünk ki a moziból.
-
maszi99
őstag
Teljesen mind1 ki hogy írja le a Disney dolgokat, szerintem nem lesz rosszabb az első résznél biztosan.
Pénz van, egyre jobb filmeket készítenek, és ebben a műfajban is hozhatnak újat, ami bejön a népnek -
kovsol
titán
én most olvasom a SW könyveket a Obi van padavankodásáról
jó lenne ha adnának ki majd könyveket is
-
Stauffenberg
nagyúr
Az EP3 egy hatalmas kihagyott ziccer szerintem. Pont a kulcsmomentum nem lett eléggé kidolgozva, pont az a karakterfejlődési momentum nem lett kidolgozva, mely gyakorlatilag megalapozta a polgárháborút és az EP 4-6 cselekményét.
Yoda többet pörög a levegőben baromi ciki módon, mint ameddig Anakin agonizál a világos és sötét oldal közötti választáson.
Itt már érezhető volt, hogy George Lucas nem áll a helyzet magaslatán és csak egy nagyon látványos filmet akart létrehozni, de már ő maga sem érzékelte az arányokat, hogy mi is az amiért megcsinálta a három előzmény epizódot. Gyakorlatilag a semmiért... itt van három epizód aminek el kellene mesélnie, hogy Anakin hogyan sodródott a sötét oldal markába, de helyette három epizódnyi CGI majomkodást kaptunk aminek a végén egy csettintéssel el van intézve ez az átállósdi, meg galaxis romba döntősdi.
Pofon a szarnak. Köszönjük Lucas!
A Star Wars jogok akárhova kerüljenek is, azok biztosan jobb helyen lesznek, mint Lucasnál.
-
Wolverine
félisten
"Greedo Shot First", az Ep3 végén Anakin lecserélése Hayden Christensenre stb.
#81: idén nyáron a Disney adta ki az egyik legsikeresebb mozit, az Avengerst. Az családi film volt? (ugyanezt megkérdezhetném az előzményeivel, az Iron Mannel, a Thorral, a Captian Americával kapcsolatban is)
Illetve a '90-es évek közepén a Disney tulajdonában levő stúdiónál dolgozott Tarantino is. Ő a családi filmjeiről közismert... -
Youri
veterán
Nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy a Disney nevet nem kell csak a mesefilmekkel azonosítani. Egyébként a Marvelt is megvette a Disney 2009-ben, mégsem Miki egér lett Ironman, sőt, 92 és 2010 között a Miramax is a Disneyhez tartozott, utána lehet nézni, hogy milyen filmeket adtak ki akkor....
-
maszi99
őstag
Ha ezeket vesszük alapul, nem pedig általánosítunk:
Karib tenger kalózai sorozat
A nemzet aranya sorozat
TRONakkor nem hinném hogy rosszabb lenne mint az első 3 rész
Sokak nem is gondolnák, hogy ezek Disney filmek, de tudnék még jó párat előhalászni, ha utánanéznék.
Szerintem az érme másik oldalát is meg tudják mutatni nekünk, az utóbbi években szép rajzfilmeken mást is letettek már az asztalra.
Pénz van náluk bőven, nem fognak spórolgatni. -
Thauxeeb
tag
-
Gergosz2
veterán
Vissza mennyé! B*szki!
-
csoli31
aktív tag
"rohamosztagos táncol
és énekela főgonosszal együtt."
Csak a te kedvedért. De aztán le ne fordulj a székedről! -
Archer
őstag
Az új trilógia után azt leszögezhetjük, jobb, hogy Lucas nem erőlteti tovább a dolgot. Egyedül Obi-Wan meg Palpatine karaktere ért valamit, a többi hót gagyi volt, szerencsétlen Yodából is bohócot csináltak a fénykardpárbajjal. Másrészről szerintem Lucas nem tudott bánni a technika adta lehetőségekkel és gyakorlatilag nulla valós helyszín meg díszlet volt, az egész egy CGI maszlag lett.
Hogy jól járunk-e a váltással? Nehéz megmondani de legalább történik valami, Lucas már biztosan nem állt volna neki, az új trilógiával is mit tökölt mire elkészült.
Jó lenne ha az új filmekből többet megtudnánk a sithekről, egy komolyabb/komorabb hangvétel jót tenne a trilógiának, bár a Disney úgyis családi filmet fog belőle csinálni. Mindenesetre várom a fejleményeket. -
lapartman
tag
Ez jó lesz xD mikiegér lézerkarddal fog futkosni
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
hibavissza #75 üzenetére
Neked amúgy mi bajod van? Sajnállak, hogy még életedben nem láttál filmet aminek jó a forgatókönyve, mert azt magyarázod már sokadik próbálkozásra, hogy a forgatókönyv írók csak és kizárólag adaptációkat készítenek és csak és kizárólag szarokat gyártanak.
Folytassuk ezt a vitát akkor ha nem csak levegőbe beszélsz, hanem láttál már valamit a szakmából.
-
maszi99
őstag
Disney film pl: Karib tenger kalózai, de sorolhatnék még sokat, ergó nagyon jó lehetnek még a következő epizódok a Star Wars-nak.
Én kifejezetten nagyon örülök a dolgoknak, nem hinném, hogy minőségi romlás történne a továbbiakban. -
hibavissza
veterán
válasz
Stauffenberg #57 üzenetére
látom neked van...ja nemes...igen kevés könyv filmadaptációja lett olyan jó mint a könyv...igen, van az a pénz amennyiért egy könyv írója szembe köpi magát...
-
Yutani
nagyúr
válasz
Töki bácsi #68 üzenetére
-
Youri
veterán
válasz
Dr. Romano #70 üzenetére
Hmm... jogos
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem értem, hogy a nulláról forgatókönyvet írni, meg egy szar adaptációt készíteni hogyan jön egymáshoz.
Lehet a nulláról is szar forgatókönyvet írni, meg adaptációból is jót csinálni. Például a Game of Thrones filmsorozat igen jó adaptációja a könyvnek (ezt a szakma és maga George R. R. Martin is elismeri).
-
callmeakos
veterán
Nem olyan biztos az
-
HaaS
addikt
válasz
Töki bácsi #66 üzenetére
Mi itt azon a véleményen vagyunk, hogy örülj.
-
Töki bácsi
aktív tag
Nem tudom eldönteni, hogy akkor most örüljek, vagy ne
-
Szafter
tag
Disney Star Wars... érdekesen hangzik.
-
Youri
veterán
válasz
Dr. Romano #61 üzenetére
Ömm... Azt ugye vágod, hogy a Disney, vagy leányvállalatai, olyan filmeket is adtak a világnak, mint a Ponyvaregény, vagy a Karib tenger kalózai...
-
Dr. Romano
veterán
CSH film a diznitől? Na arra befizetek. Készüljetek JarJar unokáira vagy őseire az Ep- 7-ben.
-
Ijk
nagyúr
Kíváncsi leszek mit hoznak ki még belőle. Egyébként én a régi trilógiától sem estem seggre, kicsit túl van szerintem misztifikálva. Az új szériából a második rész tetszett leginkább, ahogy a régiből is, de már kinőttem ezt a korszakom.
Persze az új részeket kíváncsiságból biztosan megnézem majd. -
wolfman
veterán
válasz
Stauffenberg #57 üzenetére
Csak amikor van egy adott univerzum mint pl. a Doom játéké és azt megfilmesítik, akkor nem értem miért kellett 50%-ban átírni, hogy köze ne legyen a pokolhoz. Van BFG meg Pinky demon meg FPS nézet, de ezen kívül a forgatókönyvírók jól megb@szták a történetet!
A mai filmes szakmában bármi előfordulhat, elvégre van már vámpírölő Lincolnunk is. Ha már a forgatókönyvírás nemességéről van szó.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
hibavissza #54 üzenetére
Dehogynem, Gárdonyi is forgatókönyv író volt, meg Tolkien is. Sőt J. K. Rowling is az.
Szerinted minden létező film csak könyv adaptáció lehet? Látszólag fingod nincs a forgatókönyv írásról. Igen, ülnek a budin és bekiabálásos alapon döntik el, hogy Luke Skywalker gyermeke barna vagy szűke hajú lesz-e. Mellesleg a forgatókönyv írás egy nagyon nemes szakma és nem kötelező mindent könyvekből összegereblyézni.
-
Wolverine
félisten
válasz
hibavissza #54 üzenetére
Senki sem mondta, hogy Timothy Zahn Thrawm-trilógiáját filmesítik meg. Főleg azért, mert annak is vannak hátrányai; és vannak olyan regények is, amik még messzebb nyúlnak a jövőbe a SW-univerzumban. És természetesen írhatnak teljesen új sztorit is a nulláról kezdve.
-
BiP
nagyúr
válasz
hibavissza #51 üzenetére
(#51) hibavissza: Mire is gondolsz konkrétan?
Azt meg ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a könyvekért (bármennyire is jók) és egy csak fejben lévő forgatókönyv-vázért adott volna a Disney 4mrd dollárt.(#53) Wolverine: Köszi az infót (Marvel)
SW játék: hát ez sajnálatos. Igaz, hogy a mobil játékok egyre jobbak, fejlettebbek, de még mindig nagyon messze vannak egy konzol/PC minőségétől, összetettségétől, játékélményétől.
A szociális oldalas részt meg inkább nem is kommentálom. Az már a mobilnál is casual-abb.(#54) hibavissza: Bármennyire is meglepő, nem csak könyvből lehet forgatókönyvet csinálni, hanem újat is lehet írni.
-
hibavissza
veterán
válasz
Stauffenberg #52 üzenetére
szerinted mi alapján készül a forgatókönyv? együtt ülnek a budin és megy a brainstorming?
gondolom Gárdonyi is forgatókönyvíró volt nem? -
Wolverine
félisten
A képregények 50 éve futnak, tele vannak ellentmondással és retconnal; de a Vasember-Hulk-Thor-Amerika kapitány filmek nem erőszakolták meg azt a világot, hanem szépen beleillenek. Az X-Mennél már vannak olyan dolgok, amik miatt húzom a szám - de azt nem a Marvel csinálta, ahogy a Pókembereket, a Fenegyereket és az F4-et sem.
Amúgy egy interjú szerint a játékokat tekintve a mobil platformok és a szociális oldalak lesznek előtérben, nem a konzolok (és nyilván nem a hagyományos PC). Kerítek majd forrást is hozzá, ha lesz egy kis időm erre.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
hibavissza #51 üzenetére
Miért fix? Nincs még kész forgatókönyv, most írják.
Megy itt az össze-vissza beszélés a magyar hírportálokon.
1.) Lucas nem lép le teljesen, felügyeli a forgatókönyv írást, melynek csak a váza van meg eddig. De rendezni nem ő fog, szerencsére.
2.) A forgatókönyv még nincs kész, lásd: Első pont.
-
anulu
félisten
ha és amennyiben nem a Thrawn ciklust csinálják meg, akkor mehetnek a francba maguktól, mielőtt küldeném őket. mondom ezt megrögzött SW fanként.
-
Stauffenberg
nagyúr
Más források azt állítják, hogy George Lucas felügyeli az új forgatókönyvek írását.
Bár remélem nem teszi... ez a fakalap ember volt az aki a legtöbbet ártott az "univerzumnak". Szinte csoda, hogy a jól összerakott KOTOR videojátékokból (már ami az első két részt illeti, nem a totál béna MMO-t) lett valami ami megmutatja, hogy igen is van potenciál a történetben, csak teljesen el kell szakadni Lucas idiótaságától amit az új szériába pumpált... meg amit mellette művelt az eredetivel (könyörgöm... a francért kell CGI-al mindent felújítani, megölve az eredeti hangulatot).
-
BiP
nagyúr
Fel tudnád sorolni ezeket, amik eszedbe jutottak? Most azon túl, hogy szerintem sajnos egyre kevesebb ilyen van, (és ha van, az sem Disney), de ha tényleg van pár ilyen, akkor engem érdekelne. Megnézés-ügyileg
A könyveket nem azért hoztuk fel, mint egy klasszikusnál, hogy legyen mihez ragaszkodni, hanem mert rengeteg jó történet lapul a könyvekben, érdemes lenne azokat felhasználni, vászonra vinni.
De persze tudjuk, hogy magas ívből tenni fognak rá, és teljesen újat fognak írni.(#46) DrTroglodyte: Szerintem ez lesz. Ahogy már korábban említettem, a merchandising-nak is jót tesz, ha sok új karakter, sok új jármű, stb. van, mert annál többet lehet eladni belőle.
Szerencsére a SW univerzum kellően nagy és változatos, hogy kb. bármit ki lehet hozni belőle. -
GhanBuri Ghan
őstag
Még emlékszem, amikor a '80-as évek elején azt nyilatkozta George Lucas, hogy a trilógiának lesz egy trilógia előzménye és egy trilógia folytatása - végül mégiscsak el fog készülni (bár szerintem már messze nem akkora dolog, mint 30 éve, hogy egy filmben zizeg a kézben lengetett fénykard
)
-
DrTroglodyte
tag
Nagyon remélem, hogy az új trilógiának nem sok köze lesz az eddig Star Warsokhoz. Játszódjon ugyanabban az univerzumban, de könyörgöm, hagyjuk már a fenébe ezt a hülye családi drámát, ahol mindenki mindenkinek a rokona vagy ismerőse, mintha az egész univerzumban csak hat ember élne.
Lapozzunk, a Skywalker család története már uncsi, pláne Lucas dilettáns tálalásában. -
tdd587
őstag
Egyébként azt miért vesszük biztosra, hogy megint csupa CGI lesz minden és nem térnek vissza a hagyományos díszletekhez? Az elmúlt 10 évből eszembe jut pár sci-fi, ahol voltak rendes díszletek és ezért nem is lett ultra steril minden.
De nyilván a történet a fontos, az legyen jó, utána szenvedjenek csak azzal, hogy jól is nézzen ki. Én a könyveket mondjuk rögtön ki is zárnám, mint alapok, írnak azok új sztorit azok nélkül is. Ez nem egy Gyűrűk ura, hogy foglalkozni kelljen a papírral...
-
BiP
nagyúr
Ezt tényleg benéztem. Azt hittem, filmalapra gondolsz Jedi Academy-vel (amit Luke csinál a Yavin-on a filmek után), nem a játékra.
Azzal nem játszottam. Játékban nekem pont nem tetszik a fénykardozás. A Jedi Knight-okkal sem játszottam.Nekem alapvetően tetszett a filmben a cgi (bár néha én is soknak éreztem.)
Az aréna nekem sem tetszett, de úgy en-bloc. Számomra totál nem passzolt az egész filmbe, történetbe. Gondolom a Rancor-os jelenetet akarták felidézni, csak monumentálisban, de tényleg nem lett jó.
(Egyedül a Republic Commandoban volt jó lövöldözni ezeket az óriás-szitakötőket)
-
Játék>Film. 2 különböző dolog. ott én csillogok villogok
Amúgy nem csak a lézerkardozás hanem az egész technikai cg bemutató amivel etettek minket az volt sok. Az arénás jelenet valamelyik részben az már végképp kikészített. értelmetlen volt.
valaki írta hogy A Jedi visszatér után rossz választás volt a srác. Na igen de az még Lucas műve volt, az Avengers szerintem tökéletes szereplőgárda.@ Disney. Szerintem kell ez a váltás, mert a haldoklik az Dagoba rendszer már.
-
csoki46
senior tag
Most ezt miért kellett?! Nem elég verés a SW-os angry birds?
-
CocooN-z
őstag
Vicc ez a Lucas papa...
D_r_u: Nehogy tévedésben maradj, Iron Man 1. -nél még nem volt Disney-s a Marvel, tehát kijelentésed helytelen ebben a formában.
-
wolfman
veterán
Ha ez igaz akkor bizony erősen Starkillert is bele kéne suvasztani, mert mocsok jó filmet lehetne belőle készíteni. Bár fura lenne hogy sokkal nagyobb ereje van mint bárkinek az eddigi részekbe, de ha már ő kezdeményezte a lázadók körének megalakulását, akkor kulcsfontosságú.
-
D_r_u
tag
Azért 2 dolgot érdemes figyelembe venni, mielőtt nagyon sopánkodni kezdenénk:
1. A Marvel is a Disney tulajdonában van, ahogy már feljebb is említették többen, ehhez képest (a világ nagyobb része szerint) igen ügyesen összerakták az Avengers filmet, illetve az odáig vezető utat.
2. Pixar -
így is befolyt 33 milliárd...
remélem a thrawn triológiát csinálják meg. ha harrison ford 64 évesen el bírt ugrálni indiana jonesként, akkor valamit elkalimpál majd 71 évesen is han soloként. főként, hogy ez sci-fi, és inkább fedezékből lövöldözés meg karosszékből lézereregetés megy, és nem ökölharc.
-
Angel1981
veterán
"Lucas viszont leszögezte, hogy ebben már nem vesz részt, a feladatokat már a fiatalabb generáció veszi át."
Emlékszem, Lucas ezt már 10 évvel ezelőtt is mondta, és akkor kicsit kételkedtem ebben a kijelentésben, de úgy látszik, tényleg nem vág már bele.
Mindazonáltal nem lep meg, hogy feldolgozzák, biztos jól fognak járni vele - talán mi is. -
törölt tag
az sw univerzum kifújt, lucas nagyon megérezte, mikor kell kiszállnia.
a pénz meg, amit kaszál ezzel, hát nem semmi... -
tdd587
őstag
Az mindenképpen pozitívum, hogy lesz valami. Ahhoz képest, hogy az öreg és a cég meg csak ült a jogokon és semmit nem kezdett vele.
-
harlyngton
tag
Hát lezárul egy korszak az biztos. Hogy mi lesz, ki tudja. Nem éreztek zavart az erőben?
-
kutga
félisten
SW és Disney? Hajjaj...
-
BiP
nagyúr
Azt tényleg régebben olvastad
Most , hogy a Jedi visszatér után fog játszódni. Szóval nem előzmény lesz.(#21) Mr. Teddy: Így van. Jó, ha ott van a háttérben, mégiscsak ő a legautentikusabb személy, de nagyon nem baj, ha nem ő rendezi.
(#25) b.: Ha a 2-3-ban zavart a sok lézerkardozás, szerinted egy Jedi Academy trilógiában mi lenne túlsúlyban?
-
Miért az utoljára készített 3 rész mi volt ha nem egy tömény lézerkardos baromság? Néha már rosszul voltam tőle annyira szar volt, a főleg a régi 4-5-6 után.
Szerintem mi jól járunk vele hogy megvette, mert a Disney véleményem szerint emberközpontúbban fogja megközelíteni a filmeket , nem pedig csak a CGI, meg" ezt is tudjuk" effektek tömkelege lesz majd benne. Szánalom volt az egész egyedül a 3. rész ért valamit amiben megszületett az öreg Darth
A Rajzfilm sorozat is annyira béna hogy még a rajondó 9 éves fiam se nézi, az pedig hogy a Játékokat és a vele együtt járó hatalmas rajongótábor hagyták éhezni és 1-1 Kotorral meg 1-2 játékkal éheztetik az egy baromság. valóban x-wing és társai, de szívesen látnék akár egy új Jedi Academyt is.
Szerintem kellett ez nekünk, most már csak reménykedjünk hogy jól sül el és jól nyúlnak hozzá ehhez a kincshez
Ehhez csak elég megnézni a Vasembert vagy az új Marvel sorozatot, amikhez szerintem tökéletesen nyúlt hozzá. Nem kell kétségbeesni , nem mikiegér lesz a maszk alatt. -
ez aztán kell... -.-
-
Spancho
senior tag
Valami olyat olvastam még régebben ,hogy a régi és az új trilógia közötti rész közé nyomnának még be 3 részt.
Kb az hogy milyen volt Darth ,hogy lett ő a legnagyobb akitől mindenki fél stb...
Szóval DV sok csata meg fojtogatások blablabla.
Ha ez lesz akkor szerintem nagyon jó részeknek nézünk elébe
Ugye DV-t tök mindegy ki játsza maszkban van. Obi már vénül a többiek meg nem érdekesek vagy már halottak -
SlayR
senior tag
Kb mintha az ALien új részét az Alkonyat gárdája csinálná.....
-
Mr. Teddy
őstag
Jaja. Maximalista eléggé. Nem is keveset toldozgatott, foltozgatott a régi szérián is. Lehet ez a felállás a legjobb, kell egy jó rendező (most hirtelen nem tudom ki rendezi), frankó forgatókönyv, ő meg háttérben konzultánsként tanácsokat ad, meg ötleteket.
Ahogy olvasom sokan úgy vannak, hogy csak elbarmolják a star warst. Én úgy vagyok vele, hogy lássuk mi sül ki belőle. Nekem elég, hogyha a star wars világ benne van a filmben, csak legyen valami. Nem olvastam sw könyveket, de biztos rengeteg jó sztorit fel lehet dolgozni.
-
Thauxeeb
tag
Na és miről fog szólni, Luke Jedi iskolájáról? Mert a történet szerint ez jönne... (Jedi Knight:Jedi Academy ugye) Idővonal itt van.
-
Spancho
senior tag
El is készültek az első tervek :
Szerintem amúgy nem lesz rossz.
Legalább lesznek új részek ,max akinek nem tetszik nem nézi meg. -
Fecniii
tag
Nem kell túlságosan kétségbe esni szerintem, a Marvel is a Disney tulajdonában van mégse lett a Bosszúállókból tinifilm, és a Vasember 3 is komorabb lesz mint az előzőek. Én örülök a hírnek és várom a fejleményeket.
-
BiP
nagyúr
válasz
Mr. Teddy #12 üzenetére
Nem hiszem, hogy folytatás lesz (mármint sztoriban), de azt mondták, hogy a VI után fog játszódni.
Az új Clone Wars sorozatot én is szeretem, de sajnos tényleg vannak korlátai.Annak én is örülök, hogy Lucas átadja végre a stafétabotot. Vannak jó ötletei, de a megvalósítással hadilábon áll. 1, mert rendezőnek nem a legjobb, 2. mert eltöketlenkedi a dolgot. Értem ezalatt, hogy annyira tökéletesre akarja csiszolni, hogy sosem készül el, amit meg mégis kiadott, túl volt erőltetve, mégsem volt már annyira jó.
Szóval a tökéletes helyett simán jó minőség is jobb lett volna, csak lett volna több film, meg most is, csak legyen már.(#17) Fecniii: Na, ha azt a minőséget hozzák, akkor nem lesz egy szavam sem.
Mondjuk nem tudom, hogy ezek az új filmek mennyire követik az eredeti sztorikat, képregényeket (mert azokat nem ismerem), lehet, hogy az igazi rajongók fanyalognak, de kívülállóként tök élvezhetőek, nekem tetszettek.
A SW-t jobban ismerem, ezért kétséges, hogy még ha az újaknak egy fogyasztható filmet csinálnak, SW fanként mennyire fogom a fejemet fogni -
callmeakos
veterán
Én mint SW fan izgatottan várom mi fog kisülni ebből.. Ha tartják a 2015ös határidőt az azt jelenti hogy 9 év telt el SW mozifilm nélkül ami SOK!. (A többi hulladékot most ne számítsuk bele)
És ha Lucason múlik akkor tuti nem is fog készülni több szóval bizakodjunk emberek! -
Kaiku
senior tag
Az X-Wing-re meg a TIE játékokra szerintem hiába vártok, mivel nem a szimulátorok korát éljük. A többséget már nem érdekli. Nem öl bele időt. Annó hagyományos repülős szimulátorból is rengeteg volt. Manapság max az A-10 és az MS szimulátora.
(#13) mindfreak
A mai Mószájszli
(#12) Mr. Teddy
Ha kiégettnek érzi magát akkor megfelelő örökös nélkül, jobb ha túl ad rajta. Persze az más kérdés, kinek. Viszont ennyit pénzt csak kevesen tudnak kiadni.
-
mindfreak
őstag
Nekem Star Wars = 4-5-6. Már az új trilógia sem volt valami jó, most pedig végleg tehetségtelen, debil forgatókönyvírók és rendezők kezei közé került, akiknek semmi sem szent. Úgy megfogják gyalázni a Star Wars nevet, hogy ember nem lesz a földön aki ne sírná el magát - akár a bánattól, akár az nevetéstől. De hogy találóan fejezzem ki magam: Hollywood a gyülekezőhelye az egész világegyetem leghitványabb söpredékének.
-
Mr. Teddy
őstag
A lényeg, hogy folytatás legyen, és ne megint a 2-3. rész közötti klónok háborújába tegyenek bele filmeket. Én egész megkedveltem az SW Animációs sorozatot, de nem tud kitörni a keretek közül.
Mondjuk érdekes Lucas, hogy azt mondta, örül, hogy átveszi fiatalabb generáció az SW-t. Ha nagyon szorgalmazta volna, szerintem tuti már megcsináltak volna +3 részt. De még csak hármasával sem kell. A lényeg, hogy igény volt van és lesz rá, mégis parkolópályára kerültek az újabb film tervek anno.
-
wolfman
veterán
Naneee, ez most valami rossz vicc? Mondjátok hogy csak kacsa. Disney készíti a SW-t? Nemáá? Ez így azért rettentő durva.
Sajnos több szar filmet tettek le az asztalra mint jót!Ha tényleg mecsinálják az új trilógiát, az mocskosul nem lesz SW, hanem valami ami SW-t csak nyomokban tartalmaz ebben biztos vagyok. A történet meg nagyon félre fog siklani valamiben, könyvelhető!
-
Yutani
nagyúr
Esetleg a Thrawn-trilógiát lehetne kicsit átalakítani, hogy ne a régi főszereplők vigyék a sztorit, hanem azok utódai/gyerekei, így meglennének az új generációs hősök is. Bár valószínűleg alternatív vonalat kezdenek, nem fognak hozzányúlni Zahn műveihez. Amit nagyon sajnálok, mert rettentő színvonalas az a trilógia!
Agy új X-Wing vagy TIE játéknak én is nagyon örülnék, zseniálisak voltak ezek a játékok anno. Azóta sem élveztem annyira űrszimuáltort! (Igaz, nem is volt kedvem mást kipróbálni.)
-
Kaiku
senior tag
Húúúúúúú
Félek itt a vége fuss el véle lesz. Azért ugye a SW történetből nem egy lézer kardos tömény akció filmet akarnak kihozni!? Meg nem lesz mátrix klón sem. Nem mondom a LucasArts játékokra ráférne egy komoly fizikai, grafikai tatarozás mondjuk Frostbite 2.0-val, illetve a túlárazást is megszüntethetnék.
-
BiP
nagyúr
Szerintem:
Az eredeti színészek idősek már, új színészekkel meg nem fogják megcsinálni.
Vagy tök független valami lesz, de a legnagyobb esélyét annak látom, hogy valami ifjú Jedis valami lesz. Esetleg szerepelhetnek átvezetésként a régi karakterek, színészek, mint szülők, épp abban a korban vannak.
És ez tökéletes alap lehet annak, hogy valami tini jediket szerepeltessenek. Az kb. alap, hogy tele lesz fiatal, tini szereplővel, ha már Disney.Sajnos nem a régi SW fanoknak fog szólni ez sem, hanem hogy újakat szerezzenek, a mai fiatal generációnak fog szólni. No meg kellenek az új karakterek, az új világok, új lények, új járművek a merchandising miatt, hogy minél több új dolgot el lehessen adni a lurkóknak.
De, ha valami animációs formában megcsinálják a Thrawn trilógiát, én már akkor is elégedett leszek. Vagy kb. történetet, ami nem új, hanem már könyv formájában megjelent, a régi trilógival kapcsolatban, az is jó lenne.
Pl. 1-1 szezonnyi sorozatra pl. a Mos Eisley-i mesék vagy a Történetek a fejvadászokról simán ott van készen.(#5) Akos96: Az Indiana Jones jogokat szépen felteszik a polcra.
Ami miatt ez nagy biznisz volt nekik, az a SW jogok, az ILM és a Skywalker Sounds. Utóbbi kettő olyan profi csapatok, hogy Oscarokat érnek.(#6) Cifu: Pont tegnapelőtt elmélkedtem azon (sokadszor), hogy de jó lenne már egy X-Wing/Tie Fighter-es, de igazából akármilyen SW űrszimulátor.
-
A Disney a filmipar EA-ja, vagyis az szeretne lenni. Őszintén szólva nem tudom, hogy jó-e nekünk az, hogy az ő kezükbe került az SW, illetve a Lucas-birodalom, de azt el kell ismernem, hogy valami változás nem ártana - ebből a szempontból pedig nem feltétlen jó, ha drasztikus változások nem lesznek a Lucasfilmnél.
A prequel sorozat szerintem szánalmas volt (ok, ezen aligha lepődik meg bárki is), a rajzfilm sorozat detto debil, a beigért TV sorozat pedig legalábbis furcsa. Eközben a játékok terén sem remekelt a LucasArts, miközben hagyta elveszni a népszerű és zseniális X-Wing / Tie Fighter franchise-t.
Kell a változás ott, ez biztos, de hogy jó irányba változnak-e a dolgok, azt még senki sem tudja...
-
Akos96
senior tag
"új generációs trilógia elkészítése" --> Még több CGI? Annyi filmben nem fér el.
"Lucas viszont leszögezte, hogy ebben már nem vesz részt"
Minden rosszban van valami jó. Ja, hogy az Indiana Jones jogokat is megkapták? Akkor ebben nincs.
-
nonoka74
tag
most ez nekünk "jó"!?
-
SlayR
senior tag
Ez a Disneys téma, mint valami rossz vicc......
-
x_o_n
veterán
huha..2015 ep.7...vajon a zahn féle vagy valami megakavarás?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Disney megvette a Lucasfilmet, nem kevesebb mint 4,05 milliárd dollárért.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest