Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha mindenki tiltaná a reklámokat persze, hogy csődbe mennének. De mindig meg lesz az átlagember akiből a legtöbb van és aki nem fogja letiltani (különben már rég integrálták volna az összes böngészőbe). Amúgy ezt csak azért hoztam fel, mert elég irreális volt a PH! példa, hiszen, mint itt többen is kifejtették már előttem, a reklámok itt egyáltalán nem zuavaróak. Viszont pl. meg lehet nézni a techline-t vagy akár ezt az oldalt, eléggé zavaróak a reklámok. Namost könnyen elképzelhető milyen lenne, ha ezekért az oldalakért fizetni kellene. Mindenki alternatívát keresne.
A Google más téma, nem hiszem, hogy a reklámból él.
Az újságok pedig speciális esetek, hiszen kivételes tartalomért én is fizetnék (gondoljunk csak pl. a sokáig népszerű sms küldözgetős warezre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest