Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
a hűtő nemrossz, kérdés mit produkál, De az az egér gagyi nagyon..
-
Savage5
senior tag
Nekem ilyenem van, ami nevezhető az általad mutatott testvérének, két normál gomb, két görgő és két programozható oldalsó gomb. Ezt nyúzom már nem tudom, hanyadik éve, de a tenyér részénél, ahol a legjobban izzad a kezem, ott már lekopott teljesen a festék az egérről. Egy zselés, csuklótámaszos egérpaddal szerintem nagyon kényelmes.
-
GumisPeter
senior tag
válasz
superecneB #22 üzenetére
Máá hogy a viharban ne lenne!!!!
Star Wars játéknál micsoda előny egy carbon lézeregér!!!!!
Senki sem számít egy ilyen komoly fegyverre...a semmiből bevillan a nem várt lézernyaláb.
-
superecneB
őstag
Ezt az egeret designer tervezte vajon? Nem sikerült... a lézeres szenzornak meg nem sok értelme van a játékosok szegmensében...
-
Nekem Razer Diamondback-em van és ott is van a gyűrűs ujjamnál gombocska, igaz az eredetileg a jobb-bal kezesség megoldása miatt van, de mind1 tudnám használni, de már nem használok 800gombot... 5gomb már luxus Nekem
szal engem nem zavar, hogy a gyűrűs ujjam az egéren idle-ben van -
törölt tag
válasz
Antibazsi #19 üzenetére
itt németeknél vmi gamermouset láttam már, elég széles, de pl a görgő kis picsa valami. Az megtámasztja midnen ujjam, úgy hullámzik a teteje, hogy elférjenek az ujjak. Sajna azért nekem kissé drabális. meg vezetékes.
Én CADezem egéz nap CATIaval, az IBM egerek ergonomiailag gyalázatosak. A kisujjamat nem tudom hova támasztani, csak a gomb végére, ott meg a relatíve éles perem miatt pár másodperc után már fáj. Hurrá, munkaeszköz rulez.
Mondjuk érzésre valami 10000et pörgő turbina átfújná már rajta a levegőt.
-
Antibazsi
aktív tag
válasz
#06658560 #11 üzenetére
Hát ez lenne a logikus,meg még az oskolából is rémlik vmi mintha ott is ezt tanították volna,de még én sem fogtam olyan rágcsálót amivel ez kényelmes is lett volna.Pláne,hogy napi 9 órát dolgozom autocad-ben és a leghasználatosabb a középső gomb,nekem nagyon nem mindegy.
Ja, a hűtővel kapcsolatban sztem is kicsit sűrű a lamella.Talán vmi 600-on pörgő csoda átszellőzteti,de más...
Meg elképzeltem a mérnököket miután letesztelték:
-Hát gyerekek ezt nagyon elb...tuk.Most mit csináljunk?
Mire a termék-manager:
-Semmit! Kiadjuk venti nélkül és ha panaszkodnak majd arra fogjuk,hogy sz@r-t raktak rá. -
Male
nagyúr
válasz
#06658560 #11 üzenetére
A4Technek volt 3 gomb fölül + 2 görgö köztük elrendezésű egere: Katt a képhez.
Szerintem ez volt a legjobb megoldás. -
nádasi
tag
Vajon a lamella alá "odaszerkeszthető" valami vékonyabb venti?
-
törölt tag
en is kenytelen vagoyk igy hasznalni, mert kenyelmetlen midnen mas esetben a jelenleg kaphato majd miodnen egyer. Egyet lattam eddig, amelyik midnen ujjam megtamasztotta, de az meg kisse nagy volt a kezemhez.
Egyebkent nem ez lenne a logikus ujjelosztas? Az A4 egerek lehetoseget is adnak erre a szelesebb gorgojukkal. Vagy a regi haromgombos egereket nem igy votl celstzeru hasznalni?
-
Cs_Laci
senior tag
Fejlődik a technika... Már szeme is van az egérnek.. Cincogni mikor fog megtanulni?
-
rauschie
senior tag
'' de szépek vagytok, b@.meg..
''
-
Antibazsi
aktív tag
Ennél az egérnél egyetlen 1 jó dolgot látok amit eddig a többinél nem (lehet van csak én nem láttam),hogy a 4. újjamnál(gyűrűs) is van gomb.Már sokszor elmélkedtem,hogy oda miért nem raknak,mindíg olyan haszontalannak éreztem azt az egy újjamat az egéren. Nesze nekem erre ezek raktak rá kettőt is! Igaz,hogy abból a felső már használhatatlan de sebaj,biztos vmi ortopéd kezű tervezte.
-
törölt tag
figyejjemaa! karbonbo va'.
Parasztvakitasnak jo, masra nem.
Az a CPU huto meg nem lett kicsit surun lamellazva veleltenul? Es az also lamellaknak mi ertelme vagyon? Milyen a legaramlas ott? Biztos jo a hocsoveknek, ha ot hajlitott csovet terhelunk egy ilyen finom kis femblokkal, mikozben hoterhelese is van eleg tisztessegesen? A hutes elszall hamarabb, mitn a proci hiba eseten, vagy csak kijon a fust es annyi?
-
ez a carbon egér sztem röhelyes... nem értem ki vesz meg ilyet illetve mi az előny... biztos könnyebb... (még egy órszágúti versenykerékpárnál oké hogy carbon, de egy egér??? "nooormális?")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hűtők processzorhoz és notebookhoz, extra hardverkomponensek Raven márkanéven.
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest