- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala77
tag
Én is visszanéztem, március 3 óta 1.2TB használat. Egy 120gigás samsung 840 sima.
Teljesen lájtosan használom, a játékok külön drive-on (főleg, hogy steam-ről ami van, az 60-70giga, rá se férne ).
Meglepődtem ezen is amit mondtok, hogy 100giga egy windows telepítés, hiszen foglal vagy 7et, és a frissítések is max 1,5-2. Mi az istent csinál, amitől ekkora forgalom lesz rajta?Ami talán növelgeti, hogy én sokat olvasok neten, egyszerre 15-20-30 oldalt kinyitok, ilyesmi.
Mostanában gondolkodtam el, használni valami ramdrive jellegű dolgot a temporális dolgokra, és az összes fajta temp könyvtárat átirányítani rá. Nem tudom mennyit lehet vele nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jelentősen megnövelt írási tempóval és akár 1 TB-os kapacitással érkeznek a 840-es sorozat utódai.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest