- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Van valamilyen szerviz menü, amiből ki lehet olvasni, hogy mennyi üzemidő van a tablet-ben?
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
KB 10 hónapja egy dobozban pihent a tabletem, be sem volt kapcsolva.
Szerintetek mi lehet az aksijával?
Csökken a kapacitása radikálisan, ha ennyi ideig nincs használva? -
SeatZola
őstag
Kint van az Android 10 a függetlenekre. DBT.
-
SeatZola
őstag
Beszálltam egy S6 LTE szürke példánnyal. SEStore vásárlás, gyári billentyűzetes tokkal. Egy TAB S4 LTE-t váltott, de az is megmaradt a fiamnak.
A gyári billentyűzetes tok kiosztásáról hol lehet infót találni?
-
ImI87
őstag
Felkerült a Mobilarena teszt: [link]
-
ImI87
őstag
Talált már v.ki jóféle strapa-tokot?
Várom a Spigen termékét, de egyelőre nem jelent meg semmi... -
VeryByte
őstag
Sziasztok,
próbálkozott már valaki a PC-s DEX összeköttetéssel? Nekem nem nagyon akar összejönni. :-(
-
kerubin
csendes tag
Teszteltem egy régebbi telón. Gyári visszaállítás után bármelyik nyelv kiválasztható.
Már olyan régen csináltam, hogy elbizonytalanodtam. Tehát a válasz a kérdésemre. Igen bármilyen nyelv beállítható. -
kerubin
csendes tag
Ha Bécsben a MediaMarkt-ban venném akkor a WiFi-s, 700 EUR.
Ez a jelenlegi árfolyamon 211 eFt.
Ez "internacionalista", tud más nyelvet is, nem csak a sógorokét?
(Ne mosolyogjatok a tájékozatlanságom miatt!) -
vicze
félisten
Tudom nem segít, Tab S5e-n megy gond nélkül.
-
ImI87
őstag
Lehet ez kicsit már off topic...
Szóval:
Van egy hivatalosan megvásárolt MS Office 2016 Home előfizetésem.
Ez megy a laptop-omon, van hozzá értelem szerűen MS fiók, és használom a OneDrive-ot is, ott tárolom a melós doksikat.
Van egy Galaxy S9+ telóm, amikor megvettem, azon is beléptem ugyanabba a MS fiókba, OneDrive-ban szépen megvannak a fájlok. Tudom őket szerkeszteni Word, Excel, PowerPoint app-okban.
Most ugyanezt szerettem volna a Tab S6-on.
Letöltöttem a Word, Excel, PowerPoint appokat, bejelentkeztem a MS fiókvba, és csak megnyitni engedi a fájlokat, szerkeszteni nem.
És ez kiábrándító, mert arra számítottam, hogy a tablettel, és a tollal majd kényelmesebb dolgom lesz, mint a telefonon. Napközben, útazáskor jól jönne.ÉS ezért nem akarok még külön Office 365-öt vásárolni.Van erre ingyenes megoldás?
-
VeryByte
őstag
Honnan próbáltad megnyitni? Én is beszereztem egyet és próbáltam most, hogy írtad, Ha Google Drive-ból, vagy Samsung Cloud-ból nyitom meg, akkor Read Only. De ha ilyenkor lementem lokálisan, akkor már szerkeszthető. És igen, van Office365 előfizetésem és nagyon nem hatja meg. És ez így tényleg nem az igazi.
-
-
ImI87
őstag
Az miert lehet, hogy word excel nem enged szerkeszteni, csak megnezni fajlokat?
Azt irja, hogy vegyek office 365 elofizetest...Ugyanazzal a fiokkal leptem be, mint ami az S9+ telomon van. Azon enged mindent csinalni.
-
ImI87
őstag
Megvan az en masinam edigital-bol.
Most ismerkedunk...Gyonyoru kepe van, es szepen szol.
A dobozban tolto es usb kabel van, meg sim kiszedo tu, tolhegy kiszedo csipesz, es 2 db taartalek tollhegy, meg persze a toll.
Headset, vagy adapter nincs.Nagyon vekonyka, alig lehet fogni.
Majd irok a hetvegen bovebb eszreveteleket.
-
AS
félisten
ALZA vajon hivatalos Samsung Magyar garival adja? Nem vagyok biztos benne...
-
kerubin
csendes tag
LTE-s van az ALZAnak 262eFt. WiFi-s pedig 236eFt.
-
VeryByte
őstag
Sziasztok,
Van valakinek információja, hogy mikor lesz kézzelfoghatóan elérhető Wifi-s verzió? Vagy esetleg LTE-s?
Köszi,
G. -
ImI87
őstag
Úgy néz ki, hogy én ma este át tudom venni. 128/6 gigás LTE verzió, itthon eddig csak ez van.
A 8 gigás verzió miben tud többet, észre lehet venni? Mondjuk engem játék abszolút nem érdekel, az nem szempont.Majd írok róla pár dolgot.
Rendeltem hozzá egy gyári book cover-t is, bill nélkül.
Kijelzővédő fóliát / vagy üveget talált már valaki itthon, valami jófajtát? -
SeatZola
őstag
Na, megrendeltem. Szerdán kapom meg. Majd írok....
-
AS
félisten
Hasznos videó a a Dex röl a billentyűzettokról meg stb stb:
[link]
ImI87: csak olvasgatok innen onnan... -
AS
félisten
Elvileg holnap érkezik tömegesen itthonra, de inkább jövőhéten.
-
SeatZola
őstag
Ma a pécsi MM-ben megtapogattam az S6-ot. Nekem nagyon tetszik. Masszív, gyors és szép! Eszméletlen vékony és mégis merev a szerkezet. Én biztosan cserélem az S4-et erre.
-
ImI87
őstag
Ehhez a géphez milyen headset-et lehet használni?
Jack dugó hiányábn, van olyan ami usb type-c csatlakozású?
Adnak hozzá vlmilyet? -
ImI87
őstag
Sziasztok !
Van már itt 1-2 tulaj?
Kíváncsi lennék a véleményekre. -
AS
félisten
Hiába van még kirakva pár helyen, valójában majd 1-2 hét vagy több múlva lesz kapható normálisan...
-
dse
tag
kezdik felrakni máshol is:
https://tablet-pc.arukereso.hu/samsung/?st=t86 -
kerubin
csendes tag
Ma megtapogattam és próbáltam a WE SES -nél.
Engem a rajz-készsége érdekelt. Tudom nem ez a legfontosabb tulajdonsága egy tabletnek de nekem fontos.
Nagyon nem tetszett amit tapasztaltam . Bizonyos területeken nem vagy csak gyengén érzékelte a kijelző a cerkát. Nagyon kiábrándító volt a találkozás.
Remélem csak a bemutató darab viselkedett így és ez csak arra az egy eszközre igaz. -
bostone
addikt
A billentyűzet mennyit kóstálhat?
Habár, angol kiosztással felejtős.Tech2 teszt: [link]
-
AS
félisten
240 ezer lesz a alap verzió. 265 a LTE verzió.
Tech2 szerint.
Szerintem ez jó ár egy Note 10 el szemben... -
bostone
addikt
Belföldön nem látom sehol. Még előrendelésre sem.
-
SeatZola
őstag
Csak én nem találom meg vagy tényleg nem lehet még előrendelni sehol?
-
kerubin
csendes tag
Nagyon várom, hogy élőben is lehessen tesztelni. Kíváncsi vagyok érdemes e váltani egy második generációs iPad pro-ról. Két éve nem tudok megbarátkozni az iOs-el.
-
AS
félisten
Elvileg a mai naptól előrendelhető, de ez mégsem történt meg
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Samsung tesz különbséget a 4G képes eszközök között árazásban? Vagy náluk minden készülékbe helyezhető SIM kártya?
Köszi!
Zsolti -
troviko
senior tag
válasz
gattolino #10 üzenetére
Én is azt gondoltam, hogy jobb vétel, és az is lenne, ha nem lenne szoftveresen fossá korlátozva. Még fájlkezelés sincs rajta, rémálom, és akkor olyanokat már nem is említek, hogy nincs torrent, de alapból még egy számológép sincs telepítve rá (legalábbis a iPad 6-on tuti nincs), azért is lehúznak egy 1000-esre, hogy reklám nélkül tudjál számolni. Ez számomra a vicc kategória.
Mondjuk az alap tablet nem volt drága, olcsóbb volt jóval, mint egy használható samsung, és a kijelzője jó, netezni, képregényezni teljesen frankó, én meg arra vettem. Minden másra tökéletesen alkalmatlan.
-
AS
félisten
Lesz itt egy "nagy" tesó is...
[link] -
AS
félisten
Ufs 3.0 tároló van benne :) Ez csak a Note 10 ben lesz. Még egy fricska a s10 tulajoknak..
-
doooo
veterán
Végre újra aktuális az SoC (persze gyakorlati különbség továbbra sem lesz egy tavalyi csúcs SoC-hez képest) Így már ebbe sem lehet belekötni, bár azon sem kell akkor meglepődni, ha drágul valamennyivel.
-
bambano
titán
válasz
Depression #8 üzenetére
és SX Wave: kösz.
-
AS
félisten
Itt van a hivatalos Magyar oldalon:
[link]
7. én már tudni fogjuk hogy menyi lesz. -
AS
félisten
Hamarosan úgyis kiderül. Samsung.hu már promoza hogy hamarosan jön hozzánk.
-
asdf_
veterán
Egy a gond, a 13-as pontot kell nezni, a tabletek ott laknak. Legalabbis a wifi only reszleg mindenkepp, a modemes viszont jo kerdes, a 9-es pont az kiveve mobiltelefon funkcioval rendelkezo keszulekek, marpedig a modemesen lehet telefonalni, szoval ez, es igy a 7 014 Ft nem jatszik, utana a 10-es pont viszont mobiltelefont ir, az meg azert nem jo, mert a telefonalasra kepes tablet nem telefon (de amugy ott is 4788 Ft a plafon) Eljen a koherens szabalyozas. En masodik bilkkre is azt mondanam, hogy a 13-as pont ala tartozik a modemes meg a modem nelkuli tablet is, oszt csok.
-
Mercel
senior tag
Vajon érdemes még Tab S3-at venni?
Navigálásra és alaprajz készítéshez illetve épületek 3D modell alkotására használnám.
Meg nyilván neteznék, filmet is néznék rajta ha már megvan, de a fenti két dolog miatt szándékozom tabletet venni.
Ipad-ben még csak nem is gondolkodtam két ájfon után, de valakinek van titkos tippje miért járnék jobban azzal ne tartsa vissza magát -
Wacom ceruza akkor jó ha Pro Pen, Intuos Pro-tól felfelé. A Samsung féle S-Pen hiába wacom tech, nem tud versenyezni se a wacom gépeivel (amik ugye windows és mac programokkal mindenre is jók) vagy az ipad-del (ott is mérföldekkel jobbak a programok)
egyébként nem mondom hogy rossz lenne, surface pro 1-én használtam note ceruzát, persze bele kellett rakni egy műanyag toll belsejébe hogy használható fogása legyen.
Bár most hogy belegondolok, van a samsungnak windows 2in1 gépe is, az még lehet jó is. -
Tomkaa
tag
Ez inkább a mezei ipad ellen megy nem? Hiába ott a toll mellette, nekem s3-van szval kb ismerem. Az ipad pro meg inkább microsoft surface pro-val mérném össze.
-
bostone
addikt
Az árak igencsak elszálltak, mégis kell egy ilyen cucc a droidos féltekén.
-
vicze
félisten
Attól függ mit nézel a Bambook nem tudnak tilt-et(Samsung se tudtommal), csak a Pro-k, de még azok estében is intuitívabb használni az Apple Pen-t. Nyomáspontra és pár másra (gombok) nyilván többet tudnak. De ha megnézed a pár évvel ezelőtti és a mostani árakat durva, hogy az Apple miatt mennyire le kellett tolják az árakat.
-
osszaki
tag
Majdnem, szerencsére csak majdnem, Samsung Tab-ot vettem, aztán iPad Pro lett. Össze se lehet hasonlítani a ceruza precizitását, érzékenységét, és érzését. A Samsung ceruzánál az volt az érzésem, hogy mikor fog kitörni a hegye. Ennél lehet más lesz, de sztem táblagépnek android még mindig nem való. És nem vagyok alma fan, mindig is androidos telefonom volt/van.
-
BabMester
senior tag
-
-
nozs23
addikt
Hardveresen tényleg rendben vannak a Samsung tabletek.
Az iPadre viszont óriási app kínálat van. Emellett pedig jön például a teljes desktop értékű Photoshop, amit a többi Adobe alkalmazás is követni fog. Ez óriási húzóerő az iPad felé professzionális felhasználás terén. Szerintem egyre több brand/program fog beállni mögé az Adobet követve. -
Depression
veterán
Szerencsére van S4 teszt itt az oldalon, olvasd el, legfőképp az utolsó bekezdést. [link]
Ha már eddig vártál, azt az 1-2 hónapot érdemes már kivárni, vagy ha lesz bevezető akció, akkor abba beleugrani.
Az S4 úgy látom kb. 100k-et vesztett egy év alatt az értékéből, sokkal olcsóbb boltban már nem lesz. De minden a pénztárcádtól, és a türelmedtől függ. -
bambano
titán
megéri vajon az árkülönbözet a tudáskülönbözetet az s4-hez képest? ha most kellene tabletet vennem, várjam meg ezt, vagy vegyek s4-et vagy várjam meg, míg ennek az érkezése lenyomja az s4 árát is? játszani nem szoktam.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
mytrashsamu #4 üzenetére
Miért biztos, h egy ipaddel elégedettebb lenne?
Jó cuccok a Samsung S szériás tabjai, ez is biztos az lesz. Persze az ipad pro-k is nagyon jók, főleg, ha kijön a végleges ipad os👌 -
Mercel
senior tag
válasz
mytrashsamu #4 üzenetére
Ebben van igazság.
-
mytrashsamu
csendes tag
Ha csak erre hasznalod, akkor vehettel volna egy mezitlapas ipad-et es méginkabb elegedett lennel, mint most....
De ha jegyzetelnel vele, pl. eloadasok közben, amikor jol jön, hogy " lõsz" egy fotot, valamelyik fontosabb diarol, majd azt azonnal beszurod a jegyzetedbe, akkor valszeg atertekelned a fotozasi kepessegrol altalad leirtakat. -
-Gerzson-
aktív tag
Év elején vettem egy S4-et. Szerintem egy képet sem csináltam vele. Komolyan nem értem minek rakják ezekbe a tabletekbe az objektívet. Szerintem a tabletet média fogyasztásra és nem készítésre használja az emberek 99%-a
-
Noukoum
veterán
Régebben valaki írta hogy tuti nem fog 855-el jönni, persze hiába írtam hogy azzal fog mert az Apple Huawei is csúcsprocival jött.
Szóval tök jó a hardver, meg az hogy olcsóbb mint a ipad pro (ami szerintem azért jobb tablet) de nekem az ujjlenyomat nem jön be. Egy tabletnél sokkal jobb a face id szvsz.Szerk: Ne haragudj nem válasz akart lenni
-
vicze
félisten
6/128 - 649$ ~ 249e HUF
8/256 - 729$ ~ 279e HUF
Jogdíjak miatt a hivatalos kezdőár könnyen 300 felé mehet a nagynál, majd a szürke import 200 alá nyomja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Yettel topik
- PlayStation 5
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest