- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jones965 #5065 üzenetére
A 250mm-es 80 €, az 500-as 86, arra még figyelj, hogy csak ÁFÁ-t kell fizetni, az eljárási költség benne van a szállításban ( INCOTERM 2010: DDP eljárás alapján küldi a Digikey ) Engem le akart kaszálni az UPS +18€-val, de aztán egy telefonálás után sikerült lebeszélnem őket róla.
-
Drizzt01
őstag
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
jones965 #4751 üzenetére
Igen, sajnos nekem javításhoz kell pont nem sík felületekre. Van itthon 2 komponensű epoxy-m, de mivel csak kaptam valahonnan, nincs meg a dokumentációja így nem tudom, hogy melyik tubusból mennyi kell. Egyikben átlátszó a másikban meg opálos-fehéres a gél. Egyszer valamit ragasztottam vele, de leválik a felületről miután megköt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest