Új hozzászólás Aktív témák

• mrThomi

addikt

válasz ollie #32 üzenetére

Szerintem az a probléma sokaknak, hogy ilyen sok pénz kiadása után "csak" ennyit kapsz. Év elején az S21 Ultrához kaptál egy c.a 250€ buds prót, így elvárható lett volna többeknek, hogy nem csak egy adapter, illetve penes tok jár hozzá, ami ízlés kérdése is ki mit rak rá plusz védelemnek.

A telefonhoz: ha le megy 1000€ alá a Zfold 2, én benevezek rá még egyszer. Nagyon szerettem, de féltettem az árához képest. Ez a 3 nem éri meg a felárat, sőt.... hol van az s21 ultra kamera rendszere ??? Nem hiszem hogy annyival vastagabb lett volna tőle, simán odafért volna. Én a zoom lencsét napi szinten hasznalom... ip védelem szerintem csak marketing, bár pára ellen jó lehet. Tollat a belső kijelző sérülékenysége miatt, én személy szerint nem mernék használni. Külső kijelző miért nem lett nagyobb ?? (lásd huawei) hogy a belsőt tényleg csak pl netflix tartalmakkor keljen használni. Belső szelfi kamerát meg miért nem hagyják el ? Erőltetik ezt a kiforratlan hülyeséget. Nem hiszem hogy a z fold 2 tulajok rohannak előrendelni.

Új hozzászólás Aktív témák