- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aakisan
senior tag
Szépségek és tényleg jó minőségiek.Felraknék egy ilyet ,elhajlana az alaplapom
-
kromatika
veterán
A venti sokkal jobb,de a Noctua mindig is túlárazta a hűtőit.Tény hogy a D14 nagyon jó,de az is,hogy Alpenföhn, SCYTHE,Thermalright hűtők között fele pénzért akadnak olyan típusok,ami csak 2-3 fokkal gyengébbek a D14-től,és csak extrém tuningnál jönnek ki ezek a különbségek.A cikkben szereplő hűtők,szerintem nagyon túlárazottak,és nem igazán jó ár érték arányú hűtők.
-
Cheesy
őstag
Kialakításra, méretre, nem tudott egyelőre meggyőzni egy olcsóbb Alpenföhn Triglavval szemben... Bár nem tudom a Noctua venti mennyivel minőségibb/tartósabb egy Alpenföhnnél.
-
-
törölt tag
Jók is ezek a Noctua hűtők, én is nemsokára megkapom a Noctua NH-D14-et, lehet borsos az ára, de hát nagyon minőségi darabról van szó, és azért a komplett vízhűtésü Corsair H100i-it is odaverik. Ha úgy nézzük olcsóbban jön ki, és kapsz egy nagyon jó léghűtőt. Tuning szempontjából is kiváló
Minőséget meg kell fizetni -
Fecniii
tag
válasz
ricshard444 #17 üzenetére
-
-
Fecniii
tag
ajánlom a honlapjukon jobb felső sarokban lévő hölgy képét,na onnan vannak a színek
-
törölt tag
14S hatékonyságával vannak kételyeim, kihasználhatták volna azt a részt is, ahova nem került hőleadó felület a venti mögött.
Illetve nagyon speciális kialakításúra sikerült a légkavaró, problémát jelenthet a cseréje, mert csak 12-est lehet "fel-klipszelni" helyére.
Lehetne -még mindig- venti nélküli opció mondjuk 15K-ért -
-
mghltm
addikt
a noctua hutok a kezdetek ota coolink gyartmanyok.
eleinte egy az egyben vettek at oket, kesobb modositasok utan: nikkeleztek a talpat es a rezcsoveket, ezaltal minosegibb termek hatasat keltve. nem hiaba hasonlit annyira a d14-es a corator ds-re. a rogzitojuk teljesen megegyezik.
(#11) sephi az avatarod alapjan az ember azt gondolna, szereted a barna-mackobarna szint
-
MZperX75
addikt
Nagyon szuper! Én ennyiért veszek CPU-t(APU).
Nem az én hűtőm. Akkor inkább vizezek +pár ezres és kapok egy H70-est. -
F e Z o
veterán
Csak az a venti színösszeállítás ne ilyen lenne. Nem tudom melyik mérnök agyéból pattant ki ez a ***barna-mackóbarna párosítás.
-
Normi™
őstag
válasz
Silentfrog #8 üzenetére
Nekem sincs olcsóbb,de a kisebb darabot túlárazottnak érzem.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Minél csendesebb! Ennek örülök, viszont nem hiszem hogy valaha ennyi pénzt kiadok majd egy ilyen jó hűtőért. :\
-
-
törölt tag
Drágább, mint egy használt i3 Sandy. Ami nem lenne gond, ha sokkal jobb lenne, mint egy fele ennyibe kerülő Ninja. Én sem tudom minek vettem anno Matterhorn-t. A design elcsábított, a nikkel talp meg nem vezeti olyan jól a hőt, mint az olcsóbb társa. Hiába, az ár nem minden.
-
Na, akkor kitisztult, tehát a Noctua-ban része van a Kolink / Coolink -nek is. ha jól értelmezem.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Nagyon tetszenek, de az áruk borsos, mint általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- EK Water Blocks - vízhűtés kit
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest