- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
adax01
tag
Kíváncsi vagyok rá hogy ezek mikor fognak elkezdeni potyogni mint ősszel a legyek a túlzsúfoltságuk miatt, különösen a Silent Pro Hybrid az még rosszabb hogy a hűtőbordák a kondik fölé hajlanak.
És azok ugye meg egy idő után pupulni kezdenek rendesen a pákám már alig várja az első delikvenseket.
Ja tényleg elégé drága.[ Szerkesztve ]
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
rudi
nagyúr
Könnyen lehet, hogy amikor didyman írta azt a részt, akkor még csak Seventeam beles GX-ek voltak. Erre utal ugyanannak a hozzászólásnak egy korábbi passzusa, mely a D3-as végű, Enchance beles GX-eket megbízhatónak titulálja,
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
-
aktív tag
vannak bajok az árakkal
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
banhammer
veterán
Hol lehet külön Young Lin típusú ventilátorokat kapni?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
M@cika
őstag
Azt hiszem ilyen tápjaim se lesznek... a Hybrid áráért egy alsókategóriás komlett gépet rakok össze, :-)
Nasit a kis fehér medvének!
-
Omega81
senior tag
Így van. Csak 8 ezer forint volt a posta Hollandiába, de a HX520- asom helyett 650- eset küldtek, minek után azt hittem, a 3 éves tápom ment tönkre. Nem is az volt a rossz, de a csomagba beírtam hogy tuti az a rossz, mert miket tapasztaltam... a magyarországi kisker 2 év gari lejárt, kiküldtem, 2 hónap múlva csöngetett a futár. Táp egy klasszissal feljebb, gyári gari papírral 0- ról indul 5 év, úgy, hogy hibátlan tápot küldtem vissza. Na ez az, ami megéri a felárat. Ha van pénze az embernek.
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
04ahgy
nagyúr
Ha folyamatosan 100 fokon van terhelve, magas frekvenciás és nagyáramú ripple mellett, akkor a legjobb kondi is feladja egy idő után.
A Rubycon, Nippon Chemi-Con, Panasonic kondik, amennyiben nem hamisítottak, akkor az élvonalat képviselik, és nem is olcsók.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
H.Ezredes
őstag
válasz fatallerror #1 üzenetére
Szerintem is drágák... :S
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Findzs
addikt
csak a szokásos, jó tápok drágán
mondom megnézem már mennyi most a fsp 400w aurum és igencsak megdöbbentem a 18 e körüli áron, nem rég még 12 körül volt
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
lujó55
addikt
ezek a moduláris kábelek cserélhetők rövidebbre? ekkora hosszú tyúkbelekkel csak bajlódik az ember egy micro házban.
-
AssAssynn
őstag
Mindkettőnél egy ágon van a 12V, ez dicséretes! Szerintem jó tápok ezek, csak eléggé drágák. :/
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Taragas
aktív tag
Jó vicc! 26k-ért vettem a 600 gold-ot. Kicsit túl vannak ezek árazva úgy érzem...
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
malwy
senior tag
"Panasonic mellé pár Nippon Chemi Con márkájú társul, de találtunk itt egy kevésbé igényes Rubycont is"
Ööö eddig meg voltam győződve, hogy a Rubycon a eléggé minőségi kategória. Rulycon az viszont valóban tré lenne.
-
Füstee
csendes tag
-
fondorlatos
aktív tag
Kiváló tápok, viszont az áruk ijesztően magas.
-
Kriza
őstag
Az M2-nél a primer oldalon az elkó mellett egy relé van? Mire kell az? Nem láttam még ilyet tápban.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
aram01
nagyúr
mindig vágytam egy ilyen tápra,csak nagyon sokallom az árát
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
MMIX
addikt
"Belsőből viszont teljesen újat kapott az M2, de ez is az Enchance-től származik, akárcsak az előd. Elsőre a lényegesen kisebb bordák tűnnek fel, a bemeneti oldalon lévőt mondhatni kettévágták."
A Silent Pro M2 420 nem Enhance, hanem Seventeam belsős.
Trükkös, mert a Silent Pro M2 vegyes sorozat.420/520/620 = Seventeam
720/850/1000/1500 = Enhance[ Szerkesztve ]
-
Tibor_560sec
aktív tag
Hej ... beárazták rendesen ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Van ára az biztos.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
04ahgy
nagyúr
"A bemeneten egyetlen, Rubycon márkájú nagy kondenzátort találtunk, ami 105 °C-ra van hitelesítve. Anno az FSP rengeteg tápjába került egy szerencsétlen széria ezekből a kondenzátorokból, bízunk benne, hogy a Cooler Masternél szépen teszi majd a dolgát."
Az FSP400-60GLN tápokbak CapXon LP kondi volt szériahibás (didyman írása erről), nagyon nem egy súlycsoport a Rubyconnal...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
félisten
-
exocult
csendes tag
Az AX850 egy 10-essel olcsóbb....
Kiváncsi vagyok ki veszi ezt az AX helyett... -
bambano
titán
válasz Plazmacucci #20 üzenetére
az ellenségeid pc-jébe is kell rakni valamit
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
félisten
-
gera021
aktív tag
Ha CM akkor GX széria, mindenre elég és ára sem borsos!!!
-
marcias
őstag
Most vettem 430-as Corsairt, és egy pillanatra elbizonytalanodtam, de az ár láttán... nekem max +5000-et érne meg a modularitás.
-
félisten
-
T_Stark
őstag
Hoppá, ezt nem ide akartam, törölhető.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Pontosan!
Ezt tényleg túlárazták! -
Anfänger
őstag
A 4.oldal 2. bekezdése :
"Alatta azt az Enchance-től származó, modern kapcsolást találtuk, ugyanazt, amit korábban a szintén arany minősítésű Silent Pro Goldban"Jobb lenne így szvsz.:
Alatta ugyanazt az Enchance-töl származó kapcsolást találtuk,amit a szintén arany minösítésü Silent Pro Goldban.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Köszi a tesztet,jó kis Tápoknak tünnek ezek![ Szerkesztve ]
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz Plazmacucci #9 üzenetére
Bőven, még SLI / Crossfire rendszert is ki tud szolgálni egy minőségi 400-as.
<< Heimdal >>
-
PeetR
aktív tag
-
félisten
Ugye egy normális 420W-os táp ki tud szolgálni egy kb 4 magos procit meg egy 5850 kártyát? Mert ilyen megoldás érdekelne, de mondjuk ez drága.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
superecneB
őstag
Szívesen megnéznék egy hőmérsékletmérést, a venti elé behelyezett takaró lemezzel, és anélkül is, valahogy nehéz azonosulnom azzal, hogy ez növeli a hűtés hatásfokát...
Nagyobb huzat, folyamatosan jön a "friss levegő" nem kell azt sokáig benn tartani, ha mégis, szabályozza lejjebb a ventit, lassabban halad a levegő, jobban felmelegszik, ha meg kell ereszti neki nagy huzattal.
Esetleg valaki próbálkozott már azzal, hogy kiszedte, ne adj isten felületi hőmérsékletet mért? -
Gergosz2
veterán
Cooler master tápjai szerintem nagyon jók ,minőségiek.
Én egy Real Power M520-ast használok már lassan két éve, és még mindíg hibátlan.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Destructo
senior tag
Cooler Master Silent Pro Hybrid 850 jónak néz ki...Nekem RealPower 520M em van de az is tökéletes cucc
-
Zotya84
őstag
Én is inkább még mindig azzal szemezek, bár ezek se rosszak. de az áruk valóban
[ Szerkesztve ]
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
jones965
Modder
Én már használok többek közt silent pro gold 700W-os tápot, abszolút helyén van a teljesítménye. Korábbi tesztjeim alkalmával elboldogult tuningolt 990X procival ( 5Ghz), valamint 2 db SLI GTX 580 ( 1000Mhz).
Ami viszont nekem erős szívfájdalom, az a moduláris kábelek kialakítása, legfőképpen modding szempontból.
A pci-e toldók a 6 pin miatt szükségmegoldással vannak +2 GND kábellel kibővítve, ami tegyük hozzá nem túl szerencsés, figyelembe véve az árat és a konkurenciát. -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ehh, túl vannak ezek árazva, pedig felcsillant a szemem a 420 W-os táp láttán.
<< Heimdal >>
-
fatallerror
addikt
piszok drágák inkább silent pro gold ha cooler master
don't tell me what i can't do!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.