- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
de nem értem: ez a fajta érzékelés annyira szabványos, hogy integrálni tudják az akusztikus érzékelőfelület vezérlőáramkörét a chipbe? én ezt úgy tudom csak elképzelni, hogy ha össze akarok rakni egy ilyen érzékelős képkeretet, akkor veszek egy gyártótól egy megoldást: adja az érintőpanelt és a feldolgozóchipet, amit egy szabványos porton keresztül csatlakoztatok a rendszeremhez, és leprogramozom a vezérlését, esetleg hozzáillesztem valami szabványos input vezérlőhöz. ugyanezt furcsállom a LED háttérvilágításban. azt gondolná az ember, hogy a háttérvilágítás megoldása a rendszer felé átlátszatlan, csak egy absztrakt megjelenítésvezérlőt kapok, és tök mindegy, hogy most az 50% fényerő parancsot az lcd áramköre hogy dolgozza fel...
A vér nem válik VAZZE!™
-
mephi666
nagyúr
akkor most ennek a rage motornak semmi köze a rage idtech5-ös motorjához, nem? ez engem nagyon megtévesztett, mert a rage-et várom az idtech5 miatt, mert nagyon izgatja a fantáziámat... ez meg bekavart nagyon...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
Abu, kicsit off, másik postban korábban kérdeztem 1 dolgot, amit szerintem nem láttál és engem speciel érdekelne meg talán másokat is:
mennyivel bonyolultabb egy direkt pc-re fejlesztett kész motorra portolni egy konzolra fejlesztett játékot, mint egy "egyszerű konzol portot" csinálni, csak úgy natúrba... nem vagyok nagyon jártas a témában és ez a kérdés bennem többek között a cmr: dirt, gta4 és nfs uc kapcsán vetődött fel... itt szerintem elképesztően rosszul sikerült a portolás és szerinted nem érné meg a fejlesztőknek azt a pluszpénzt/-időt/-energiát, hogy egy minőségi végtermék lehessen? szerintem simán profitálhatna így is a cég normálisan, ha ennyivel többet ölnének a termékekbe..."Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest