- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
Abu, kicsit off, másik postban korábban kérdeztem 1 dolgot, amit szerintem nem láttál és engem speciel érdekelne meg talán másokat is:
mennyivel bonyolultabb egy direkt pc-re fejlesztett kész motorra portolni egy konzolra fejlesztett játékot, mint egy "egyszerű konzol portot" csinálni, csak úgy natúrba... nem vagyok nagyon jártas a témában és ez a kérdés bennem többek között a cmr: dirt, gta4 és nfs uc kapcsán vetődött fel... itt szerintem elképesztően rosszul sikerült a portolás és szerinted nem érné meg a fejlesztőknek azt a pluszpénzt/-időt/-energiát, hogy egy minőségi végtermék lehessen? szerintem simán profitálhatna így is a cég normálisan, ha ennyivel többet ölnének a termékekbe...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Filmvilág
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest