- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #6 üzenetére
Az elmúlt egy évben új szelek kezdtek fújdogálni ezen a téren, csak erről a Ph! elfelejtett beszámolni... Részben éppen az LG.Display (tehát nem az anyavállalat LG, mint ahogy a cikkben pontatlanul szerepel) fejlesztései hatására, amik az IPS technológia olcsóbbá tétele érdekében történtek, részben pedig elsősorban a Dell, másodsorban a HP azon törekvése hatására, hogy viszonylag olcsón viszonylag jó elektronikával párosítsák ezeket a paneleket -- betömve az olcsó, de nem túl jó és a profi, de igen drága szegmens közötti eddigi szakadékot.
Nos, pl. egy Dell U2211H 60k-ért vagy egy U2311H 68k-ért szerintem nem éppen elérhetetlen...
Daert: Az árát nem is néztem... 23,6”-es (és még csak nem is 16:10-es) TN 70k-ért...!? Ez aztán a jó vétel!
És az emberek képesek meg is venni, mert hogy LED!!! Huh...
(#2 végére: jobban mondva AS-IPS lehet, vagy nem tudom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest