- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashR
tag
Hát ez remek,mondjuk tul fogom élni ha esetleg soha nem lesz ilyenem.
-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
itt azt írják hogy az SDHC 4GB-tól 32GB-ig mehet...
tehát 4-8-16-32GB és kifújtbár én nem aggódnék mert pl manapság egy Nikon D90-be elég egy 4-8gigás kártya is bőven
később majd lehet venni 16gigásat is jó áron
aztán pár év múlva meg 2-3darab 32gigás és elvan vele az ember -
TeeJay
félisten
már most is vannak 30MB+/sec sebességű SDHC kártyák
a jövőben tovább miniatűrizálják a flash chipeket vagy netán megjelenik a PRAM és abból 8-16-ot párhuzamosan összekapcsolnak és miért ne lehetne meg 100 később 300MB/sec a sebessége?
egy sima SSD is tud ma már ilyet még akkro is ha MLC flash van benne -
Gergő_
őstag
ezekkel a kártyákkal akarják felpörgetni az ssd-piacot?
-
.mf
veterán
Akkor más kérdés: ez az SD-XC, ha tényleg hozza legalább egy részét annak, amit ígérnek, kompatibilis lesz-e korábbi SD-kkel? Ez a technológiai váltás lesz-e hatással az SD és SD-HC kártyákra (amik gyorsnak nem igazán mondhatóak, éppen ezért kételkedem ebben a fél éven belül 100MB/s-os sebességben)?
Bár lehet, hogy ezek inkább a költői kérdés kategória... -
Én is csak pislogtam ezen a híren: mivan?
Ha ezek 3Tb-os memóriakártyákról dumálnak meg 300Mb/s-ről, akkor már a kissebb modellek mellett is sírva megy haza a legdrágább SSD is.
Mert ha akár úgy jönne ki hogy pár100Gb-os, és 100Mb/s megvan, már megérné megvenni winyó helyett. -
max-pain
senior tag
............... Az SDHC nem muxik 2TB-ig! Mehetett volna, raadasul FAT32-vel (bar ekkorara formazni a nativ Windows cuccal sajna nem lehetne, dehat ez pusztan a Microsoft miatt van igy, nem technikai limitacio).
[ Módosította: Bordoi ]
-
Integra
titán
én azt szeretném végre tudni, hogy a sok nagyokos gyártó, mikor fogja végre úgy gyártani a készülékeit, hogy azoknak a firmware-je frissíthető legyen, például ilyen okok miatt....
ja persze, de naív vagyok, soha, mert akkor nem kéne megvenni az újabb szemetet -
Depression
veterán
Kellesz is a 2 terrabájt a gigapixeles telefonokba! És azért kell a kártyaforma, hogy ha megtelik, akkor ott van a tartalék.
-
X@b3e
addikt
Ezzel csak annyi a gond, hogy a jelenleg SDHC-t használó küzyük nemigen fogják kezelni, de javítsatok ki, ha tévednék ebben
-
RexpecT
addikt
Ez jól hangzik.Vinyó helyett ilyet veszek
.
-
Allien
veterán
Franc, valszeg hardweres össze férhetettlenség lesz a jelenlegi SDHC-vel szemben, nehogy a régi eszközök használni tudják.
De, amíg ember-nek is megfizethető lesz az ára, azé az nem egy év lesz (hanem kettő? ).
-
Siera
senior tag
aztakurv@
nem kell nekem mobilrack
veszek 1 500 gbos memóriakártyát -
kem
addikt
Komoly
Végre valami kihasználja a Sata2 sebességét.
-
plömplöm
őstag
"100 MB/másodperces"
és a külső kártyameghajtó milyen lesz, esatás? mármint jelenleg, amíg az usb3.0 elérhető lesz, a 800mbites firewire fehérholló...
-
.mf
veterán
"emellett az első modellek várhatóan 100 MB/másodperces átlagos adatátviteli sebességgel büszkélkednek majd."
hiszem, ha látom...
-
Vicoo
senior tag
Hmmmm exFAT filerendszer, és akkor mivel fogom tudni olvasni? Win7?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az SDXC kapacitásban és sebességben is alaposan felülmúlja elődjeit.
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hosszabb bemutatót kapott a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest