Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A retro-rajzfilmes grafika (és animáció) mindenképpen egyedivé teszi, csodálkozom, hogy eddig ez másnak nem jutott eszébe, pedig kiváló alapanyag egy platform játékhoz. Ahogy elnézem marha nehéz lesz és főleg a bossfight-okra van kihegyezve, pedig egy Rayman stílusú pörgős ugra-bugra is jól illene hozzá.
Maga a címszereplő karakter nekem nem annyira jön be, szimpatikusabb ötletet is el tudtam volna képzelni rá mint ez a 'csészefejű izé'...De azért várós.
(Szívesen látnék ilyen platformerben mást is mondjuk a Kisvakond vagy a Kockás Fülű Nyúl stílusában tuti menő lenne nálam.
)
-
wolfman
veterán
Egy Tom and Jerry játékot is el tudnék képelni ebben a köntösben
-
alevan
őstag
Számomra az év egyik legjobban várt játéka.
Anno bejelentéskor bújtam a netet, hogy ki ez a Cuphead, egyszerűen annyira emlékeztetett egy régi mesekarakterre. Mostmár értem, miért
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest