Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A retro-rajzfilmes grafika (és animáció) mindenképpen egyedivé teszi, csodálkozom, hogy eddig ez másnak nem jutott eszébe, pedig kiváló alapanyag egy platform játékhoz. Ahogy elnézem marha nehéz lesz és főleg a bossfight-okra van kihegyezve, pedig egy Rayman stílusú pörgős ugra-bugra is jól illene hozzá.
Maga a címszereplő karakter nekem nem annyira jön be, szimpatikusabb ötletet is el tudtam volna képzelni rá mint ez a 'csészefejű izé'...De azért várós.
(Szívesen látnék ilyen platformerben mást is mondjuk a Kisvakond vagy a Kockás Fülű Nyúl stílusában tuti menő lenne nálam.
)
-
wolfman
veterán
Egy Tom and Jerry játékot is el tudnék képelni ebben a köntösben
-
alevan
őstag
Számomra az év egyik legjobban várt játéka.
Anno bejelentéskor bújtam a netet, hogy ki ez a Cuphead, egyszerűen annyira emlékeztetett egy régi mesekarakterre. Mostmár értem, miért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest