Hirdetés
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Androidos tablet topic
- Samsung HW-Q950A: csúcs hangprojektorszett
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Én sem értem a hatalmas visszalépést, mert csak az anti reflective coatingot vették ki a kijelzőből, és kész. Egyébként meg vastagabb, gyorsabb a procija, meg a grafika ia, illetve olcsóbb is lett az Air 2-höz képest, ami szerintem kárpótol a kijelző "romlása" miatt.
Ugyanakkor egyetértek veled abban, hogy a marketingstratégiájuk része az alap memória direkt kisebben tartása, de sok embernek még így is biztosan elég ez a hely is.
Viszont én látok rációt a termékvonal differenciálásában, el akarják választani az átlag usert és a pro usert. Gondolom nem hiába kapta a Pro elnevezést, és kapot Apple Pencil és keyboard kiegészítőt, mert professzionális célokra tervezték, még ha ennek tényleges használhatósága nem feltétlen fedi vagy fedheti a valóságot.
Mindenesetre a lényeg szerintem az, hogy az élményt megadhatják az embereknek, aki csak iPadet szeretne alap dolgokra, jó OS-el, akkor annak tökéletes választás ár szempontjából is a sima iPad.
Aki viszont Prot szeretne, mert nagyon tech guru, szereti az új dolgokat, fel akar vágni, netán grafikus vagy csak a notebookját akarja kiváltani ezzel akkor megveszi az iPad Prot.Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy rohanok megvenni 250 ropiért az alap 10,5" iPad Prot, mert szerintem igenis drága, de mindenki eldöntheti, hogy mi éri meg neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő