- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- ASUS notebook topic
- Projektor topic
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25 #22 üzenetére
Van pirosban!
-
joey04
titán
válasz
H.Istvan25 #22 üzenetére
nézőpont kérdése, engem nem mozgat meg a vízállóság, a dupla kamera, a lassított videók, a vr, a magasabb felbontás. pedig ezek körül van ami már bekerült az iphone-ba meg van ami szinte tuti be is fog, tehát nem a szemellenző miatt mondom ezt. a káva nélküli design futurisztikusan néz ki ami miatt a többi készülék nem néz ki annyira jól, de ez ahhoz kevés, hogy eladjon egy hasonlóan drága terméket önmagában. akinek ezek kellenek, azok válogathatnak máshol így kerek a világ. nekem pl. az új rezgőmotor a napi használatban sokkal többet ad, mint amiket felsoroltatok. az i7 plus az első telefonom, aminél megérzem biztosan és fixen a zsebemben is ha valamit jelez, vagy eleve kézben fogva nem olyan érzés, mintha valami szét akarná rázni az egész készülékházat. ettől nekem sokkal többet javult a felhasználói élmény, mintha mondjuk QHD-s kijelzőm lenne és vezeték nélküli töltést támogatna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest