- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
válasz
#06658560 #55 üzenetére
Én sem értem miről beszél.
Én 1 éve keresek munkát és a fővárosban, itt sem kapkodnak az ember után, pedig állítólag informatikusként könnyű elhelyezkedni.
Nem büdös a munka, igaz az 52 ezres fizura (ki tudja miért?) nemet mondtam.
HA nem kapsz azonnal (pár hét) munkát akkor készülhetsz hosszabbra. Ha elmúltál 40 akkor meg aztán viszontlátásra, ha még gyereked akkor meg aztán ne is lássunk.
Én lassan elgondolkodom, hogy teljesen másba kezdek, bár fogalmam sincs mihez. -
válasz
#06658560 #38 üzenetére
De csak az átmeneti időszakot kell áthidalni.
A 1,5-2 év meg bullshit, menyasszonyom max. 3/4 évig keresgélt (2x), tesóm kicsit tovább, de csak azért, mert finnyás volt és azt hitte, kap jobbat. Egyikőjük sem veri a s***t a földhöz, mert olyan jó munkahely lenne, de kapnak pénzt. Aki akar, ma is tud munkát találni, protekció nélkül is. Ja, hogy büdös a főváros? Lehet próbálkozni vidéken is.
A fő probléma - szigorúan persze SZVSZ - a gimnáziumot végzett, semmihez sem értő népek. 14 évesen persze az ember nem sokat fog fel ebből, de édesanyám mindkettőnket szakközépbe küldött, nem tiltakoztunk. Engem érdekelt (érdekel a mai napig) az elektronika, tesóm épületgépész suliba ment. Egy percet nem dolgoztam az eredeti szakmámban (tesóm annál inkább), az iskolának és az autodidakta számítógépmániámnak köszönhetően mégsem hülyegyerekként estem ki érettségi után, főleg, hogy volt annyi eszem, hogy technikumot is végezzek. Annyi már nem, hogy akkor egyetemre menjek, de ez már egy másik történet.
pigster: akkor te meg minél előbb csinálj gyereket pénz nélkül, senkinek sem lesz jobb, a gyereknek végképp nem. Így akkor nem leszel ökör. Sírhatsz is majd a Fókuszban vagy egyéb szennyműsorban, hátha megszán valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged