Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Dell notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
válasz
üzenetére
Én sem értem miről beszél.
Én 1 éve keresek munkát és a fővárosban, itt sem kapkodnak az ember után, pedig állítólag informatikusként könnyű elhelyezkedni.
Nem büdös a munka, igaz az 52 ezres fizura (ki tudja miért?) nemet mondtam.
HA nem kapsz azonnal (pár hét) munkát akkor készülhetsz hosszabbra. Ha elmúltál 40 akkor meg aztán viszontlátásra, ha még gyereked akkor meg aztán ne is lássunk.
Én lassan elgondolkodom, hogy teljesen másba kezdek, bár fogalmam sincs mihez. -
válasz
üzenetére
De csak az átmeneti időszakot kell áthidalni.
A 1,5-2 év meg bullshit, menyasszonyom max. 3/4 évig keresgélt (2x), tesóm kicsit tovább, de csak azért, mert finnyás volt és azt hitte, kap jobbat. Egyikőjük sem veri a s***t a földhöz, mert olyan jó munkahely lenne, de kapnak pénzt. Aki akar, ma is tud munkát találni, protekció nélkül is. Ja, hogy büdös a főváros? Lehet próbálkozni vidéken is.
A fő probléma - szigorúan persze SZVSZ - a gimnáziumot végzett, semmihez sem értő népek. 14 évesen persze az ember nem sokat fog fel ebből, de édesanyám mindkettőnket szakközépbe küldött, nem tiltakoztunk. Engem érdekelt (érdekel a mai napig) az elektronika, tesóm épületgépész suliba ment. Egy percet nem dolgoztam az eredeti szakmámban (tesóm annál inkább), az iskolának és az autodidakta számítógépmániámnak köszönhetően mégsem hülyegyerekként estem ki érettségi után, főleg, hogy volt annyi eszem, hogy technikumot is végezzek. Annyi már nem, hogy akkor egyetemre menjek, de ez már egy másik történet.
pigster: akkor te meg minél előbb csinálj gyereket pénz nélkül, senkinek sem lesz jobb, a gyereknek végképp nem. Így akkor nem leszel ökör. Sírhatsz is majd a Fókuszban vagy egyéb szennyműsorban, hátha megszán valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi