- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A páromnak nagyon aktuális az eeePC-csere (egymagos Atom...), és keresünk egy egykilós gépet, de nagyon úgy tűnik, hogy inkább egy használt ultrabook lesz a megoldás ULV-Haswell procival. Annak a grafikáját legalább win10 alatt még fogják támogatni, bónuszként a procija is erősebb, még a Haswell Celeronok is.
-
Észhez térnek, ha nem kell senkinek. Erre a feladatra tökéletesek az ARM cuccok még olcsóbban, még könnyebb kivitelben. Nagy leégés lenne, ha egy windowsos hibrid akadozna pl online videolejátszás/netezés közben, míg az aktuális ARM elszáguld mellette.
Ráadásul a BT már jóideje csak Legacy szinten támogatott, win10 alá nem tudom egyáltalán kapni fog-e terméktámogatást - nekem ez a főérvem, ha vki rákérdez egy BT-es kisnotira, h érdemes-e venni. Remélhetőleg sulikezdésre lesz pár Cherry-s megoldás, ezeket az őslényeket meg vigyék, ahova valók (hulladékhasznosító és tsa BT).#6:, "Szerintem azt a 4 EUs-t se ártana feljebb tornázni, ha már nem újítanak.
Ez így nekem kevés." - Megtették, feltornázták(" Gen8 architektúrára épül. Egészen pontosan két shader tömb található benne, 8-8 darab, azaz összesen 16 Execution Unittal"). Illetve az Atomok[/L (X7, Cherriview, szintén gen8, 16EU)].
-
ronroli
tag
"Graphics
The HD Graphics (Bay Trail) is based on the Intel Gen7 architecture, which supports DirectX 11 and can also be found in the Ivy Bridge series (e.g. HD Graphics 4000). With only 4 EUs (Execution Units) and a relatively low clock speed of up to 646 MHz, the GPU is even slower than the HD Graphics (Ivy Bridge)."
http://www.notebookcheck.net/Intel-Atom-Z3736F-Tablet-SoC.122214.0.html
Jó ez a CPU, T100-ban az elődje teszi a dolgát rendesen, de újnak eladni azt, amire az intel lassan nem ad grafikus támogatást, az nem szép dolog.
Szerintem azt a 4 EUs-t se ártana feljebb tornázni, ha már nem újítanak.
Ez így nekem kevés. -
Nagyon visszafogják a cherrys gépeket, valszleg valós konkurrencia lenne a 2-3x annyiba kerülő Core M cuccoknak. SzVSz egy Celeron N3150 vagy Penti N3700 mindenre elég amire a Core M-et használják. Egy normálisan tervezett fémházas kislapos pedig simán lehűtené a cherry cerkákat/pentiumokat.
-
Szégyen, hogy még mindig Bay Trail! Cherry Trailt a népnek végre!
-
-
Jól hangzik a 300 dollár,jól néz ki a gép,a hardver meg olyan amilyen vagyis azért használható.Mire megérkezik a magyar boltokba 300 dollár lesz 150 ezer forint.Kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megkapta a B&O hangrendszerét és az USB Type-C csatlakozó is feltűnik.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest